Penger

Hvordan en kvinne solgte alt hun eide i en måned og laget $ 7000

Hvordan en kvinne solgte alt hun eide i en måned og laget $ 7000

I fjor falt jeg ut av kjærlighet med New York City. Etter tretten år med å bo i betongjungelen og jobbet i ulike aspekter av natteliv og underholdning bestemte jeg meg for å forlate. Jeg ønsket å reise til varmere klima, koble igjen til naturen og sole seg i solskinn. Du ser ikke solen mye når du jobber hele natten.

Dette virket som den perfekte muligheten til å redusere, og jeg planla å ta bare en koffert med meg. Dette målet var ganske utfordrende og optimistisk for noen som ikke engang kunne pakke lys for en langhelg getaway!

Mange år med å leve i samme by tillot meg å samle altfor mye ting, noe som tvinger meg til å bli seriøs med declutteringprosessen. Jeg hadde bare en måned å selge alt jeg eide, og jeg ønsket å tjene så mye penger som mulig.

Enten du er på en anti-forbrytelsesrampe eller bare flytter til en annen by, stat eller et land, kan du lure på hvordan du selger ting. Det var skremmende, men jeg gjorde det - og laget $ 7000 i prosessen.

Tøm skjemaet ditt

Siden jeg forlot New York City om noen uker, og jeg ikke tjente mye penger på en klubbs kappekontrollrom midt i en veldig varm sommer, bestemte jeg meg for at det var i min beste interesse å slutte jobben min og bruke all tiden min til oppgaven ved hånden.

Du kan ikke være i stand til å gjøre det samme, men du vil legge til side så mye tid som mulig. Å selge alle dine verdslige eiendeler er en viktig tidsforpliktelse. Hvis du har racket opp en mengde feriedager på jobben, bruk noen av dem til å hjelpe deg med å nå dette målet.

Selg forskjellige typer varer på forskjellige måter

Jeg har kastet noen konvensjonelle verksteder før, og bestemte meg for at jeg ikke hadde nok tid til å vente på at folk skulle svinge ved og rote gjennom mine ting. I stedet brukte jeg to hovedplattformer for å selge varer på nettet: Craigslist og mitt personlige nettverk.

I de fleste tilfeller er det ikke nødvendig å dele alt du selger med begge disse fellesskapene. Når du prøver å bestemme hva du skal poste og hvor, vil du spare deg mye tid og energi ved å vurdere hvor et produkt er mest sannsynlig å selge, og hvordan du får det til sin nye eier. Etter mange år med å bruke Craigslist, har jeg innsett at generelle elementer i disse kategoriene pleier å selge godt: møbler, kjøkkenutstyr, musikkutstyr, instrumenter, kunst, verktøy og elektroniske enheter. Andre ting, som klær eller smykker, er sannsynligvis bedre egnet til å dele med nettverket ditt på andre måter.

Husk at ditt personlige nettverk sannsynligvis kommer over hele landet, eller til og med verden. Du vil ikke selge din kommode til din venn i LA hvis du bor i NYC! Små gjenstander er imidlertid enkelt (og billig!) Nok til å poste med minimal stress.

Slik selger du dine ting på Craigslist

Craigslist fungerer best hvis du bor i en storby. Hvis du er i en mindre by eller et fellesskap, ville jeg ikke bry deg med det. I stedet ville jeg organisere et nabolagsgarasjesalg eller gruppesalg på en lokal kirke eller et fellesskap, eller prøv å bruke lokale Facebook-salgsgrupper. Å involvere flere mennesker kan hjelpe deg med å øke besøkstallene og øke salget.

For å forberede mine oppføringer tok jeg bilder av alt og skrev ut detaljerte beskrivelser av hvert element. Disse strategiene bidrar til å fange interessen til flere potensielle kjøpere, noe som fører til flere svar på innleggingen din - og du vil ha mange svar fordi folk ofte flager ut. Hvis jeg ikke var sikker på hvor mye jeg skulle betale for et element, så jeg opp på Craigslist og eBay for å få en ide om hva andre ble lading.

Bli kreativ med oppføringene dine for å øke sjansene dine for å gjøre hvert salg. I stedet for å legge ut alt min kunstverk separat, laget jeg ett innlegg som inkluderte bilder og beskrivelser av all min kunst. Jeg nevnte det noe morsomt som "Beautiful Art for Your White Walls." Det fanget folks oppmerksomhet, og hjalp meg med å selge alle brikkene. Jeg gjorde det samme for min massive CD-samling, og solgte den for $ 500!

Vær klar over at du selger på først til mølle. Jeg ville ikke love noen som jeg ville holde på et element i noen dager, fordi jeg kunne miste en annen potensiell kjøper. Men hvis en vare ikke solgte med en gang, var jeg ikke sjenert om å følge opp med folk som hadde uttrykt interesse for å fortelle dem at det fortsatt var tilgjengelig. Denne strategien fungerte, og mange kjøpte varer når jeg fulgte opp via e-post eller tekst. Sørg for å holde kontaktinformasjon for alle som uttrykker interesse for varene dine, slik at du kan følge opp på salg.

Husk å omregistrere varene dine etter noen dager for å maksimere antall personer som ser det, og komme tilbake til toppen av områdets oppføringer. Hver gang jeg re-listet mine elementer, tweaked jeg prispoengene for å se om en lavere - eller enda høyere - pris gjorde en forskjell. Noen ganger bidro en høyere pris til et produkt å selge!

Selg dine ting til nettverket ditt

Det kan ofte være lettere å selge til folk du kjenner. De stoler på deg, og vet at du ikke vil selge dem noe lav kvalitet. Tillit er stor, og det kan være vanskelig for fremmede å stole på deg nok til å kjøpe bestemte varer.Dessuten vet du hva nettverket ditt liker og ønsker! Mine venner er virkelig i musikkutstyr, instrumenter, sparkly sequined klær og funky smykker, så jeg var selektiv og pitched disse elementene til mitt nettverk via Instagram, Facebook, Twitter og email.

Folk vil ønske å se på klær og smykker på deg, i stedet for på en henger, så jeg tok selfies som stod nær et vindu i naturlig sollys. Jeg la til en informativ og vittig beskrivelse av hvert element og sendte hvert bilde til Instagram, og dele det automatisk med Twitter og Facebook.

I beskrivelsen inkluderte jeg min prispris pluss porto, og ba folk om å forlate en e-postadresse slik at jeg kunne sende en faktura via PayPal eller Google Wallet. Når en kjøper valgte PayPal, la jeg til et par ekstra dollar for å dekke gebyret. Jeg har også tatt med noen beskrivende hashtags for å hjelpe ettersporingen med folk utenfor nettverket mitt. Hele prosessen tok bare noen få minutter for hvert element.

Ved å selge mine klær og smykker til venner direkte i stedet for gjennom en sendingsbutikk eller et nettsted, holdt jeg 100% av salgsprisen min. For å spare tid ventet jeg til jeg hadde solgt flere gjenstander før jeg tok en tur til postkontoret.

Hva å gjøre med hva som er igjen

Når du har delt elementer med nettverket ditt og Craigslist, vil du fortsatt ha noen ting igjen.

Jeg tok bøkene mine til en lokal bokhandel, hvor de ga meg en dollar hver. Jeg solgte musikkobjekter på eBay. Jeg solgte noen ødelagte gull øredobber og halskjeder til en av disse "Cash for Gold" steder.

Jeg pakket en koffert full av alt som var igjen og tok det med til vintersalgs- og forsendelsesbutikker i mitt nabolag, som ga meg penger på stedet i bytte for ganske mange ting. Alt som var igjen, donerte jeg til min favoritt veldedighet, Green Tree Textiles, i bytte mot et skattefradrag.

Husk de små tingene

Ikke anta at små gjenstander er verdiløse - folk vil ha de merkeligste tingene! På Craigslist solgte jeg min søppelbøtte for $ 10 og en boks med tomme vinflasker for $ 12. Jeg lager $ 30 som selger gamle konsertbillettstubber på Instagram.

Til slutt hadde jeg bare noen få gjenværende gjenstander som jeg lykkelig gav meg til venner og naboer i noen dager før jeg flyttet. Nå er jeg levende lys.

Din sving: Har du noen gang solgt de fleste av dine eiendeler som dette? Del dine beste strategier for å selge dine varer til de beste prisene!

C. Blythe Pack er en profesjonell forfatter med en Bachelor of Arts i engelsk litteratur fra College of William & Mary, og en sosialarbeider fra Fordham University.

Skrive Inn Din Kommentar