Tilbud

Denne DirecTV-koden vil la deg se 'Spill av troner' gratis i en måned

Denne DirecTV-koden vil la deg se 'Spill av troner' gratis i en måned

Har du følt utelatt når dine venner, familie og kolleger har rett på de siste episodene av "Game of Thrones"? Nå kan du komme inn på handlingen - gratis.

DirecTV Nå, som vanligvis tilbyr ukompliserte prøveperioder for sine pakker, har en ny kampanje som strekker den frie perioden til en hel måned. Ved første rødme virker det som en avtale som bare gjelder for Roku-brukere, men det er egentlig for alle.

Ja, vi har definitivt registrert deg. Det er jo gratis tv, og du vet at vi elsker gratis ting.

Hvordan snag denne gratis DirecTV nå kampanjen

Ikke bry deg ut ditt Valyrian stål ennå. For å dra nytte av denne avtalen må du først registrere deg for DirecTV Now service (igjen, ignorere Roku ting). Etter at du har angitt e-postinformasjonen, vil den be deg om å velge pakken - velg den beste, fordi du alltid kan bare nix den neste måned. Pass også på å legge til alle disse premium-kanalene, inkludert HBO, Cinemax og Showtime, fordi de er gratis for måneden også.

Til slutt oppgir du kredittkortinformasjonen din og kampanjekoden ROKU1MONTH, og ser den totale dråpen til $ 0. Og ikke bekymre deg: Vi lover det er enkelt å avbryte på nettet.

Nå kan du kaste ditt eget episke "Game of Thrones" -fest på et budsjett - minus den irriterende kabelregningen.

Alex Mahadevan er data journalist på The Penny Hoarder. Han var langt mer spent på å se Mastadons trommeslager enn han var å se Ed Sheeran i "Thronespill."

Skrive Inn Din Kommentar