Mat

4 Protein Bar Oppskrifter Du kan gjøre for mindre enn 65 cent per bar

4 Protein Bar Oppskrifter Du kan gjøre for mindre enn 65 cent per bar

Proteinstenger har stående stilling på min ukentlige dagligvarebutikk, enten jeg kjøper dem ved boksen eller kjøper dem individuelt.

En enkelt bar koster alt fra $ 1,49 til $ 3, og å kjøpe dem ved boksen tar en betydelig del av endringen ut av matbudsjettet. Å holde en jevn husholdning forsyning lager er ikke egentlig et alternativ ... eller er det?

Skriv inn gjør-det-selv proteinstenger. Jepp. Du kan ganske mye DIY alt med litt innsats.

Investering i noen få grunnleggende ingredienser som korn, proteinpulver, nøtter, naturlige søtningsmidler og jordnøddesmør gir dusinvis av muligheter til å leke med på kjøkkenet.

Enda bedre, du vet nøyaktig hva som er i disse stolpene og til slutt kan piske dem opp i en knatring eller ta dem på farten, alt for en brøkdel av den kjøpsprisen.

Jeg avrundede noen enkle, lave kostnader og minimal oppskrifter. Se, jeg liker å lage mat, men jeg kan også knapt gå av sofaen noen dager. Du er velkommen til å eksperimentere og legge til litt ekstra hvis det er hva din indre Martha Stewart ønsker.

4 hjemmelagde protein barer som koster 65 cent eller mindre per servering

Tilfreds din søte tann og stil magen din med disse hjemmelagde proteinbaroppskrifter.

No-Bake Chocolate Peanut Butter Protein Bars

Noen ganger trenger du litt suveren overbærenhet og en energiforsterkning alt i ett. Denne oppskriften av My Thyme for Health treffer definitivt det søte stedet.

 • ½ kopp honning: $ 3.49 for 12 gram, eller $ 1,75
 • ½ kopp kremaktig peanøttsmør: $ 2,18 for 18 gram eller 55 cent
 • 3 kopper brun ris frokostblanding: $ 1,49 per 6 gram, eller $ 1,55
 • ¼ kopp proteinpulver: $ 19.43 for 2,03 pounds, eller 86 cent
 • ½ kopp sjokoladeflis (forkjølt i fryser): 1,99 dollar for 12 gram eller 49 cent

Total kostnad: $ 5,20

Porsjoner: 12 barer

Pris per bar: 43 cent

Kombiner og smelk honning og jordnøtt smør i en middels krukke over lav varme. Når de er godt blandet, fjern potten fra varmen.

Deretter tilsettes den brune risblandingen og proteinpulveret i potten, og rør alt sammen.

Til slutt legger du til kjølte sjokoladeflisene og blander godt.

Hell blandingen i en 8-å-8-tommers tallerken foret med pergamentpapir. Sett et annet stykke pergamentpapir over toppen av blandingen og bruk hendene til å flate den ned, slik at den blir så jevn og jevn som mulig over parabolen og toppen.

Kjøl over natten (eller minst 4 timer), eller frys i 1 til 2 timer. Når det er klart, trekk blandingen ut av parabolen ved hjelp av pergamentpapiret og kutt det i 12 barer.

Du kan bruke et alternativ til peanøttsmør eller erstatte rosiner eller tørket frukt for sjokoladeflisen. Finn hvilket alternativ du liker paletten din!

Strawberry Protein Bars

Der kanskje vær et tema med søt og sjokolade her. Hjertet ønsker hva hjertet ønsker. Disse strawberry protein barer fra 2014 og Beyond er sikker på å treffe stedet.

 • 3 store friske jordbær: $ 2,99 for 16 gram eller 27 cent
 • ¼ kopp jordbær protein pulver: $ 16,13 for 2 pounds, eller 73 cent
 • 3 ss kokosmel: $ 3,28 for 16 gram eller 15 cent
 • ¼ kopp melk (mandel, soya eller vanlig): $ 2,69 for ½ gallon, eller 17 cent
 • 1 ss kokosnøttolje: 4,99 dollar for 16 gram eller 16 cent
 • 40 gram (ca. 4 kvadrater) mørk sjokolade: $ 2 for 6,8 gram, eller 41 cent

Total kostnad: $ 1,89

Porsjoner: 6 barer

Pris per bar: 32 cent

Linj en brett eller bakeplate med pergamentpapir eller aluminiumsfolie.

Kombiner alle ingrediensene unntatt mørk sjokolade, og bland med en håndholdt blender eller matprosessor. Dekk deigen i rektangulære stenger.

Deretter smelter den mørke sjokolade i en bolle. Dip deretter stolpene inn i sjokoladen. Legg de dyppede stengene på den forede skuffen / arket og legg det i kjøleskapet i 2 til 3 timer.

Peanut Butter Honey Cereal Bars

Ungene vil trolig elske disse peanutsmørkene honningkornet barer av Chew Out Loud. Mindre sjokolade, mer jordnøttsmør - hva kan gå galt?

 • 4 kopper ristet havregryn: $ 1,99 for 15 gram eller 80 cent
 • 1 kopp tørket bær valgfritt: 1,49 dollar for 8 gram eller 59 cent
 • ½ kopp honning stekt peanøtter: $ 2,69 for 1 pund, eller 54 cent
 • ⅔ kopp honning: $ 3.49 for 12 gram, eller $ 2,30
 • ⅔ kopp kremaktig peanøttsmør: $ 2,18 for 18 gram eller 73 cent

Total kostnad: $ 4,96

Porsjoner: 12 barer

Pris per bar: 41 cent

Smør en 8-by-8-tommers panne.

Kombiner korn, tørkede bær og jordnøtter i en stor bolle.

Deretter blander honning og jordnøddesmør i ca. 1 minutt i en gryte over middels varme. Så snart det blir kremaktig, fjern det fra varmen, og la det avkjøles i 3 til 5 minutter.

Deretter kombinerer du peanøttsmør-honningblandingen med ingrediensene i frokostblandingen, kaster og belegger alt sammen. Når det er godt blandet, hell det i smurt panne.

Trykk blandingen fast til sidene og hjørnene, slik at den stikker sammen.

Dekk og sett i kjøleskapet for å slappe av i minst 3 timer. Når det er klart, kutt i 12 barer.

Merk: Hvis stengene ikke stikker, bør du vurdere å legge til mer honning eller jordnøtt smør. Det er også viktig å ikke overkjøle honning-og-peanøttsmørblandingen. Ingrediensene vil ikke holde sammen hvis blandingen blir for tynn.

No-Bake Mint Chocolate Protein Bars

Merk: Denne oppskriften krever en matprosessor.

Hold deg opptatt med disse ikke-bake mint-sjokoladeproteinestengene fra The Healthy Maven. Oppskriften gir nok til å ha en bar hver dag i nesten to uker, og den har bare sju ingredienser.

 • 1 kopp datoer: $ 6,49 for 12 gram eller 2,80 dollar
 • 1 kopp nøtter: $ 3,99 for 8 gram, eller $ 2,32
 • ¾ kopp proteinpulver: $ 19.43 for 2,03 pounds, eller $ 2,30
 • ¼ kopp kakaopulver: $ 2,49 for 9 gram, eller 20 cent
 • ¼ teskje peppermynte ekstrakt: $ 2,99 for 1 unse, eller 12 cent
 • 3 ss mandelmælk: $ 2,69 for ½ gallon, eller 6 cent
 • ½ ts kosher salt: $ 2,44 for 3 pounds, eller 1 cent

Total kostnad: $ 7,81

Porsjoner: 12 barer

Pris per bar: 65 cent

Jeg gjorde denne oppskriften hjemme. Stol på meg - hvis du ikke lykkes først, prøv igjen. Første runde var ikke så bra, men jeg lærte hva jeg skulle bytte for den andre gangen. Jeg tweaked noen instruksjoner fra den opprinnelige oppskriften.

Først legger du datoene i matprosessoren og behandler dem til en grøtaktig dateball. Deretter legger du inn mutrene til begge er malt opp.

Deretter legger du i proteinpulveret, kakaopulveret, saltet, peppermynteekstrakten og mandelmælken og bearbeider dem i en stor, klebrig ball. Hvis de ikke ruller sammen, må du bare legge til mer mandelmelk 1 teskje om gangen.

Linj en 9-til-9-tommers bakerett med plastfolie, og legg deretter blandingen til den. (Plastfolie og jeg møter ikke så godt, så jeg hoppet over den delen.) Med eller uten plastfolie sprer du ballen i parabolen til toppen er flat.

Sett blandingen i fryseren i minst 15 minutter. Ta det ut av fryseren, og trekk plastfolien ut av parabolen.

Kutt i 12 barer (jeg brukte en pizza cutter) og nyt. Jeg kuttet min til mindre firkanter så de var mer bite størrelse. De holder best i kjøleskapet, men kan også fryses.

Bruk hvilken som helst kombinasjon av nøtter basert på din smak og budsjett. Det samme gjelder for melk og proteinpulver. Datoer er dyrt, slik at fyner, svesker eller tørket frukt kan gjøre denne konsollen enda rimeligere.

Substitute Ingredients i DIY Protein Bars

Ikke avslå en oppskrift fordi den ikke oppfyller dine diettbehov.

Det er generelt en måte å få det til å passe til din smak. For eksempel kan du bruke glutenfritt mel eller melkesubstitutter for å gjøre de fleste oppskrifter veganer.

Hvis du er allergisk mot peanøtter, kan du bruke et peanøtfritt smør som solbrems. Bytt rosiner til crains, eller bruk agave nektar i stedet for honning. Dryss i noen hvite sjokoladeflis i stedet, eller legg til gresskar eller chia frø hvis du tror det vil fungere.

Ta gjerne opp andre ingredienser hvis du legger for mange elementer, fordi det er gøy å eksperimentere. Husk matlaging mislykkes er en del av prosessen og gjør deg til en bedre kokk!

Å bruke det du allerede har eller hva du foretrekker, kan gjøre hele forskjellen i besparelser, smak og initiativ. Du kan lage flere oppskrifter med en gruppe ingredienser. Den første investeringen vil spare deg for å gi etter yummy avkastning.

Stephanie Bolling er en stabskribent på The Penny Hoarder. Den raskeste veien til hjertet hennes er gjennom magen hennes.

Skrive Inn Din Kommentar