Penger

Her er det som skjedde da en kvinne falt engasjement bare for å få rabatter

Her er det som skjedde da en kvinne falt engasjement bare for å få rabatter

To av mine beste venner er engasjert. Jeg har sett at de blir frosset over offentligheten med stort sett alle: servere, kasserere, forhandlere.

"Herregud!! Hva en nydelig ring !! "

"Så hvem er den heldige fella?"

"Her er 10% avslag - gratulerer!"

Jeg sitter vanligvis der føler meg vanskelig når dette skjer. Jeg er ikke forlovet. Jeg snubler også økonomisk (takk, studielån), så ser dem å betale mindre for de samme tingene jeg kjøper bare fordi de har ringer på fingrene, baffler meg.

En dame hadde en ide, skjønt: Hun lot seg være forlovet for å høste fordelene som følger med.

Hvordan en kvinne falt en forlovelse for å få rabatter

Lisa Ryans artikkel "Jeg Faked Being Engaged for the Discounts" er ganske samtale starteren.

Ryan chronicled hennes erfaringer å kjøpe en falsk $ 15 forlovelsesring og late som å være forlovet, slik at hun kunne få rabatter på gruppeøvelser. Ifølge Ryan tilbyr boutique-treningsinstitusjoner brudepakkepakker for å hjelpe brude-å-være komme i form for sin store dag.

For å gjøre det så troverdig som mulig, gikk Ryan selv så langt som å lage en falsk bryllupsside på The Knot. Hun var forpliktet.

Hennes falske engasjement fikk henne $ 100 av et medlemskap til barre fitness klasser.

Mens en falsk forlovelse kan virke som en harmløs, morsom måte å kontanter på noen rabatterte varer, noen mennesker kan ikke finne det så morsomt.

Branndon Coelho, lederutvikler ved The Penny Hoarder, sammenlignet med å late som å være student eller lærer eller si at du er i militæret bare for å få rabatt. I øynene hans ville det bli sett på det, så Ryans stunt skulle også være.

"Jeg bryr meg ikke veldig hva andre gjør," skrev Coelho. "Men jeg foretrekker at de var ærlige."

Gretchen Lidow, Pinterest-spesialist, følte seg litt annerledes. Hun ble enige om at det trolig ikke er etisk, men hun fant det morsomt, likevel.

"Jeg tror faktisk hele utroskapen rundt bryllupene er skummel," Lidow skrev.

Er våre obsessions med bryllup ute av kontroll?

Mens det er interessant at Ryan enkelt sikret rabatten på $ 100 (alt hun gjorde var å ringe og si at hun giftet seg), har hennes opplevelser som bærer hennes falske forlovelsesring, dypere problemer.

Obsessionen med bryllup i vårt samfunn, generelt, er et varmt emne, og De som er gift eller engasjert, blir ofte behandlet annerledes.

Ryan beskriver samspill med komplette fremmede som plutselig full av vennlighet og ekte interesse. Hennes erindring om en samtale med en annen kvinne på en treningsstudio om hennes "engasjement" sier det best.

Ryan skriver: "Først følte det seg som et forhør - Når gifter du deg? Hvor skal du gifte deg? Hvordan går planleggingen? - inntil jeg skjønte at nei, var hun egentlig bare å være hyggelig, et fenomen jeg ikke er vant til i New York. Som det viser seg, når du har en ring på fingeren, er folk bare hyggeligere for deg generelt. "

Jeg har skrevet før om de økonomiske forskjellene enkeltpersoner står overfor. Men mens vi ikke blir dusjet med gratis gaver eller overleverte skatteproblemer, sparer vi fortsatt litt fordi vi ikke smelter over $ 35,329 i gjennomsnitt for et bryllup eller en sum for en ring.

Ryans uformelle vilje til å feire hennes forholdsstatus viser imidlertid at besettelsen med ekteskap nå faller utenfor den snart-å-være-boble.

Hun går så langt som å prøve på brudekjoler og begynner å bære ringen oftere, selv på steder der hun ikke kan få rabatter. På et tidspunkt beskriver hun at ringen glir når tunnelbanevognen brøt sammen.

Ved første øyekast er denne artikkelen en humoristisk redegjørelse for en enkelt kvinne som latterliggjør samfunnets besettelse med ekteskap. Å ta et dypere utseende skjønner imidlertid et lys på trykket som enkelte mennesker står overfor i det daglige livet - både økonomisk og sosialt.

Sosialt, vår verdi er fortsatt delvis målt av om vi er gift. Millie Kerr forklarer det best i sin artikkel "Enkeltpersoner burde få bryllup, også."

Ryans eksempel på å bli behandlet mer vennlig av tilfeldige fremmede, vitner om dette - hva ville de ha sagt til henne om hun ikke hadde en ring? Ville de selv ha nådd ut for å få en ekte forbindelse med henne? Også, ville hun ha fått gratis drinker i baren hvis hun ikke hadde på seg sin falske forlovelsesring?

Så, hvis du var rask til å bestemme at Ryan var feil for å lyve om hennes forholdsstatus, vil du kanskje revurdere: Er det virkelig hennes lyver som er galt, eller er vår besettelse med bryllup og ekteskap den virkelige skyldige her?

Kelly Smith er en junior forfatter og engasjementspesialist på The Penny Hoarder. Fang henne på Twitter på @keywordkelly.

Skrive Inn Din Kommentar