Tilbud

Dette er Class-Action Suit Nickelback fans overalt har ventet på

Dette er Class-Action Suit Nickelback fans overalt har ventet på

Hvis du og vennene dine var med på Britney Spears i konsert i 1999, kan disse billettene betale igjen. Kan du si "Hit Me Baby One More Time"?

Ticketmaster har nettopp gitt ut gratis billettkuponger for Live Nation konsertbegivenheter, samt spesielle rabatter til kunder som kjøpte billetter fra sin nettside mellom 21. oktober 1999 og 27. februar 2013.

Høres kjent ut? Ticketmaster kunngjorde en lignende kupongbasert oppgjør i fjor, men dette er en ny med kuponger som er gode gjennom juni 2020. Ellers har det samme mangelfulle fordeler.

Fordi Ticketmaster belastet ublu avgifter og hadde andre skyggefulle rutiner som gjorde at du betalte altfor mye for billettene dine, kan du få disse fordelene:

    • En rabattkode verdt $ 2,25 av fremtidige billettkjøp.
    • En rabattkode verdt $ 5 fra frakten din hvis du har UPS leverer billettene dine. (Hei. Det er 2017. Ingen gjør dette lenger.)
    • En kupong god for to billetter på utvalgte Live Nation-sponsede konserter.

OK, i hvert fall får du to billetter ut av det. Vel, slags. Kupongene jobber for svært få show i hvert marked, og hvert show har bare et begrenset antall billetter du kan få med en kupong.

Hva betyr det? Det betyr du vil ikke ha mange forestillinger å velge mellom, og du bør bedre være rask på det fordi Gratis billetter løper fort.

Så hva slags show er der ute? Hvis du vil se et show i Phoenix, kan du velge mellom Matchbox Twenty på 2 august, Foreigner på 9 august og Nickelback 9. september.

Andre arenaer ser bedre ut med fire show i Dallas og ni i Detroit. Men hvis du leter etter et show i Minneapolis, Chicago eller Los Angeles, er du ute av lykke.

Viselisten blir kontinuerlig oppdatert, så det lønner seg å fortsette å sjekke inntil du finner et show som du liker.

For å finne kupongene dine, logg inn på Ticketmaster-kontoen din, gå til "Min konto", og se etter "Mine kuponger." Hvis du er kvalifisert, bør du finne dine freebies der.

Oppgjøret kan virke svakt i forhold til pengene Ticketmaster pilfered gjennom transaksjonskostnadene, men i det minste er det noe. Hold øye med en artist du liker, og rock ut i konsert gratis!

Tyler Omoth er en senior forfatter på The Penny Hoarder som elsker å sole seg og finne kreative måter å hjelpe andre. Fang ham på Twitter på @Tyomoth.

Skrive Inn Din Kommentar