Liv

Denne studien bryter ned hvordan familier betaler for studentens høyskole

Denne studien bryter ned hvordan familier betaler for studentens høyskole

Min bestemor tok eksamen fra college for 50 år siden og husker å betale $ 400 per semester i undervisning.

Rask fremover.

Det gjennomsnittlige beløpet som ble brukt på høgskolen i siste skoleår var $ 23 757, ifølge en nylig Sallie Mae-rapport.

Det er 38% høyere enn det var bare 10 år siden.

Hvordan betaler familier og studenter for dette? Sallie Mae, et stort kjent studentlånsselskap, tok en titt ved å gjennomføre telefonintervjuer med 800 studenter og 800 foreldre til bachelorstudenter.

Her er hvordan familier betaler for college

Vi lurte på hvor det nesten $ 24.000 kommer fra, også.

Her er nedbrytningen av hvordan amerikanske familier betalte for det:

  • Studentene stolte på stipend og gir mest, raking i gjennomsnitt $ 8.390 til fots regningen.
  • En annen del av finansieringen kommer fra foreldrenes inntekt og besparelser: $ 5 527.
  • Kort etter det var student lånt på $ 4,551 per skoleår. Tenk: $ 1,4 trillion dollar vi for øyeblikket skylder i studentgjelden.
  • Avrunding av siste bit var $ 2569 fra studentinntekt og besparelser, $ 1.819 fra foreldre lån og $ 901 fra slektninger og venner.

Alt dette legger opp til $ 23,757.

Har du en College-Bound Kid? Her er noen ressurser

Hvis du lurer på hvordan du har råd til den heftige regningen når barnet ditt drar av til college, tror vi ikke du er den eneste.

Vi har et par ressurser:

  • Mange studenter stolte på stipend og stipend. Gå videre og send denne listen over 100 stipend over til studenten din. Ha dem kam gjennom og søke på alt og alt. Seriøst. Og søk om FAFSA. Studenthjelpsformens fullføringsfrekvens fortsetter å stige hvert år. I fjor ble 85% av familiene arkivert. I år var det 86%. Hvis du ikke vet hvor du skal begynne, er det en guide som går deg gjennom prosessen. Hvis du kvalifiserer, kan dette være gratis penger.
  • Noen foreldre begynner å spare tidlig. Ifølge Sallie Mae-rapporten bruker 13% av familiene 529 planer. Dette er de forhåndsbetalte planene du slår opp når barnet ditt er et spedbarn, ideelt. Mengden av penger familier brukte fra 529 planer var $ 10,031 i fjor. Det er omtrent halvparten av undervisningen. Ikke bekymre deg. Vi forklarer også 529 planer og hvordan du finner den beste passformen for barnet ditt.
  • På student låning ... Vel, det har vært et populært emne i det siste, spesielt siden vi er rundt $ 1,4 billioner i studentgjelden. La oss bruke litt mer tid på denne.

Er du en tidligere student allerede i gjeld? Vurder dette

Studentene må låne mer og mer penger.

Faktisk lånte studentene $ 1,375 mer dette året enn de gjorde i 2015-16, ifølge Sallie Mae.

Hvis du er på den andre siden av disse høyskoleportene og har din egen studentskulds stack, er du sannsynligvis cringing litt.

En ganske enkel måte å kutte ned den regningen er å refinansiere eller konsolidere den gjelden, noe som vil hjelpe til med de galne rentene.

Her er et eksempel: John DePrato hadde $ 65 000 i studentgjeld. Han betalte $ 850 i måneden før han bestemte seg for å refinansiere gjennom et studentlånsfinansieringssted kalt Troverdig. Det fungerer som en online markedsplass ved at DePrato var i stand til å shoppe rundt etter den beste prisen.

Han fant den.

Han kuttet sin månedlige betaling ned fra $ 850 til $ 400.

Flere mennesker der ute har gjort det samme også. Faktisk har den gjennomsnittlige Troverdige brukeren $ 60 000 av lån og en rente på 7%. Når de refinansierer, har de en gjennomsnittlig besparelse på $ 18.668 i løpet av lånets levetid.

Hvis du vil utforske alle dine muligheter til å betale av studielånene dine, er det her syv andre strategier å vurdere.

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Som en tidligere utenfor staten ønsket hun at hun bare måtte betale 400 dollar i undervisning ...

Skrive Inn Din Kommentar