Penger

Hvordan denne mamma gjør opp til en ekstra $ 130 / dag å gå på skole som hennes barn

Hvordan denne mamma gjør opp til en ekstra $ 130 / dag å gå på skole som hennes barn

Vi er i tykk av skoleåret, noe som betyr at lærerne tar studentens bakterier og er vel utmattede.

Jeg skriver regelmessig min barndoms beste venn, Rebecca Stanley - en tredje klasse lærer i North Carolina.

"Hvordan går det?" Jeg spør, forutse den nyeste, sprøeste klasseromshistorien. Hun er alltid utslettet.

Ved den sjeldne anledningen hun blir syk (håndvernmiddel, du må) gå ut av byen eller har en profesjonell utviklingsdag, kaller hun i forsterkningen: en erstatningslærer.

Subs er integrert for å gjøre skoleåret gå rundt. Det er også ideelt deltidsarbeid for pensjonister, foreldre hjemme, eller folk som trenger fleksibelt arbeid.

Det er nettopp hvorfor den 46 år gamle Amy Segposyan valgte å begynne å erstatte lærerutdanning i 1998 - og hvorfor fortsetter hun å gjøre det i dag.

Oh, og fortell ikke de andre delene, men Segposyan er en av Stanleys favoritter å ringe inn.

4 Fordeler med å bli en erstatningslærer

Erstatningsundervisning er ikke alltid som filmer, med barn som kjører amuck, flipping skrivebord og kaster papir fly.

Selv om Segposyan innrømmer at hun noen ganger får de klassene "ingen andre vil ha" - de som ikke er riktig utarbeidet av lærerne - sier hun at det er mange fordeler med subbing.

1. Timene og dagene er fleksible.

Segposyan har bakgrunn i reklame og PR, men hun er alltid veiledet eller jobbet på etterskoleprogrammer på siden.

For tiden sikrer hun de to yrkene sammen som en pedagogisk konsulent med Usborne Books & More, som selger bøker til skoler og biblioteker.

Arbeide med Usborne Books & More er allerede fleksibel (tenk: Mary Kay type konsert), så Segposyan fyller i ekstra timer med subbing.

Hun sier at fleksibiliteten er den største fordelen - og den som fikk henne til å hekte seg i første omgang. Hun kan begå hverdag og uke for uke. Hvis hun føler seg overveldet med livet, kan hun ta en pause.

2. Det passer hennes barns tidsplaner.

Jeg har ikke noen barn av meg selv, men jeg har hørt fra noen foreldre at barna kan være en håndfull.

Da Segposyan begynte å subbing i North Carolina, var hennes eldste i fjerde klasse og hennes yngste var i barnehagen. På den tiden var hennes tidsplan perfekt sammen med barna sine - pluss at hun hadde konstant tilgang til skolene sine.

3. Konserten er givende.

Som en drop-out utdanning stor, lyder subbing skremmende for meg. Men Segposyan gushes om konserten.

Hun elsker at hun kommer til å jobbe med barn i alle aldre og virkelig engasjere seg med sitt samfunn. Hun ser at barna vokser også og bygger relasjoner med dem.

Hun sier en gang en videregående student nærmet seg henne i en butikk. Student husket da Segposyan erstattet klassen sin tilbake i tredje klasse.

"Jeg elsker å se alle ungene vokse opp," sier hun.

4. Lønn er heller ikke halvt dårlig.

Segposyan noterer sine lønnsområder fra $ 86,50 - $ 130 per dag med lærerens sertifisering. Hun bruker ekstra inntekt for ferieutgifter, ferier og de spesielle "statister" hennes familiebehov (eller ønsker).

"Substituttlærere gjør vanligvis en daglig lønn som på heltids tid utgjør om lag $ 25.000 til $ 40.000 i gjennomsnitt per år," Teacher.org rapporter. Vær oppmerksom på at dette er heltid, som du sannsynligvis ikke vil gjøre i begynnelsen.

Nettstedet sier også at subs kan tjene helse- og pensjonsytelser dersom de jobber et visst antall timer.

Hvordan bli en erstatningslærer

En erstatning trenger bare en fireårig grad å kvalifisere for arbeid som en erstatningslærer, ifølge Teacher.org. Men andre krav varierer mellom stater og skoledistrikt.

"I de fleste stater, en erstatning må passere en grunnleggende ferdigheter eksamen," lærer.org skisserer. "Denne eksamenen vurderer grunnleggende matematikk, lese- og skriveferdigheter. Poeng for ferdighetseksamen varierer etter stat, slik at du må passere med en poengsum i den tilstanden du vil bli subbing. "

Segposyan har ikke en grad i utdanning, og heller ikke hvis du vil komme inn på denne sidengig - selv om hun sier at du vil bli betalt mer hvis du gjør det.

For å bli en del i Nord-Carolina måtte Segposyan ta et semester lang kurs, som varte noen timer hver uke.

Du kan alltid finne ut mer om kravene i ditt område ved å kontakte fylkeskommunen din.

Komme i gang som en erstatningslærer - Plus Bonus Tips

Etter å ha oppfylt alle krav, fylte Segposyan ut papirarbeid og ble inngått i et fraværsstyringssystem. Der innstiller Segposyan hennes tilgjengelighet. Hun kan også velge hvilke skoler hun foretrekker å jobbe i.

Deretter kan lærere bruke databasen til å be om en sub. Segposyan vil ringe når en jobb er tilgjengelig.

Pro tips fra Segposyan: "I begynnelsen, hvis du ikke kjenner lærerne, må du kanskje ta så mange jobber som mulig for å bli etablert. Jo lenger du jobber, jo flere relasjoner du etablerer, og lærere og skoler vil sette deg på en foretrukket underliste. "

Det er der du vil være - navnet ditt vil dukke opp øverst på listen.

Men etter en stund, Segposyan etablerer relasjoner med lærere - som min venn Rebecca. Segposyan er alltid sikker på å forlate sitt telefonnummer og notater om dagen. Hun gjør også en innsats for å bli kjent med skolens prinsipper.

«Mesteparten av tiden lærere vil ringe eller skrive deg direkte før de legger fravær i systemet,» sier hun. Det er hva Rebecca gjør nå. Hun er alltid sikker på å sende sin favoritt under en tekst som spør om hennes behov.

"Jeg kan forlate egentlige leksjonsplaner for henne å undervise i stedet for bare opptatt jobb hele dagen," sier Rebecca. "Mine barn liker også henne også. Hun blir kjent med dem og forteller dem ting om seg selv. "

En annen stor perk som lærer? Segposyan forlater rommet plettfritt.

"Det er en stor ting for lærere," sier Rebecca. "Vi ønsker ikke å komme tilbake til en katastrofe."

Tror du at du kan håndtere å være en sub? Kontakt ditt lokale skoleområde for mer informasjon.

Din sving: Vil du være en erstatningslærer?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.


Skrive Inn Din Kommentar