Liv

Ikke kast bort pengene dine på flaskevann. Prøv disse 5 alternativene i stedet

Ikke kast bort pengene dine på flaskevann. Prøv disse 5 alternativene i stedet

Amerikanerne er tydelig dedikert til hydrering. Vi drikker vann som det er vår jobb.

Faktisk drikker amerikanerne et gjennomsnitt av 39 liter flaskevann per person hvert år.

Det er mange plast vannflasker.

Som du forventer at jeg skal påpeke, er det også en ganske betydelig innvirkning på vårt miljø.

Men det er et emne for en annen dag.

Siden denne måneden er plastfri juli, vil jeg snakke om virkningen på lommeboken vår.

Flaskevann: Hvorfor ikke bare hente penger ned i avløpet?

Som bosatt i Florida er jeg den siste personen som noen gang ville krangle mot viktigheten av å holde seg hydrert.

Jeg vet at det å få tak i en og annen flaske vann i en nærbutikk, er en liten pris å betale for å unngå å gå ut i løpet av et spennende spill med utendørs volleyball i 93 graders vær.

Det er regularly Kjøper flaskevann som virkelig legger til.

En 12 ounce flaske stillvann kan kjøre deg hvor som helst fra 99 cent i en matbutikk til $ 2,00 eller mer på en bensinstasjon eller nærbutikk

Og det er bare for rent vann. Fancy vann med tilsatte næringsstoffer, smak og bobler koster enda mer.

Hvor mye koster alternativ til flaskevann?

Den åpenbare løsningen på engangsvannflasker er å få hendene på en påfyllbar vannflaske eller to og fylle dem selv.

Når det gjelder gjenbrukbare flasker, har du noen få muligheter.

Pricy men holdbart. Penny Hoarder-personfotograf Heather Comparetto har en ubehagelig trevannflaske som selger for rundt $ 25, men hun sier det er vel verdt pengene.

"Ja, de er dyre," sier Comparetto, "men de er så funksjonelle at jeg bruker min hver dag. Jeg kan ikke fortelle deg den siste gangen jeg kjøpte en plastvannflaske eller til og med brukt en vanlig kopp. "

Mid-range pris med ekstra funksjoner. Flere vannflasker på markedet er rimelig på rundt $ 10, men det er ikke rockbunnpriser. På den annen side, de kommer utstyrt med pene ekstramateriale som et oppbevaringsrom, frukt infuser, eller (uforklarlig) en trådløs høyttaler.

Refillable vannflasker på dette prispunktet er perfekte for noen som har ekstra dollar å bruke på funksjoner som ikke er strengt nødvendige, men gjør chugging vann hele dagen litt mindre kjedelig.

Grunnleggende men billig. Du finner mange gjenbrukbare vannflasker for mindre enn $ 3 hvis du er villig til å avstå fra alle klokkene og fløyter.

Men egentlig, hva mer trenger en vannflaske enn en tute og cap, ikke sant?

Det beste fra begge verdenene. Avhengig av ditt nivå av komfort som drikker fra tidligere eide drikkevarebeholdere, kan du kanskje finne en avansert vannflaske eller en med ekstra frills på en drivhus for smuss billig - som en buck.

Jeg har også sett hauger av splitter nye refillable flasker på min lokale butikkbutikk emblazoned med firmalogoer. Noen andres swag giveaway er din skatt.

Gratis (ish). Gjenbruk av en tom flaske fra disponibel flaskevann du allerede har kjøpt, er en god måte å resirkulere og gjøre litt for å spare miljøet. Bare vær sikker på at du vasker det grundig med varmt såpevann.

Når du hater, hater, hater ditt trykkvann

Noen stoler på vannflasker for å slukke tørsten når de er på jobb eller på farten. Men andre kjøper flaskevann å drikke hjemme fordi de ikke kan eller vil ikke drikke vann fra springen.

Som meg, for eksempel.

I motsetning til mange andre områder av landet, er vannet i min by helt trygt å drikke, men jeg liker ikke smaken. Det kan være fordi vannet kommer inn i huset mitt gjennom den opprinnelige kobberrørleggingen som ble lagt ned da huset ble bygget for 50 år siden.

Eller kanskje jeg bare er en snob.

Uansett, jeg vil ikke ha vannet som kommer ut av kranen min.

Men jeg vil heller ikke kjøpe en zillion engangs plast vannflasker som vil ende opp i et deponi et sted.

I stedet undersøkte jeg noen andre alternativer i hjemmet som forbedrer vann fra springen eller omgå det helt. Her er det jeg lærte.

Ta med på matematikken

For hvert alternativ så jeg på:

  • Utstyrskostnaden for hvert system
  • Den daglige kostnaden for å drikke 64 gram vann per dag ved bruk av hvert system. Jeg brukte min egen vannregning som en baseline, som går ut til 10 cent per dag, per 64 gram vann.

Bare for moro, Jeg har også funnet ut hvor mange 99 prosent flasker vann du må drikke for å bryte med på investeringen din ved hjelp av hvert system.

Flaskevann selges i et stort utvalg av størrelser, emballasje og prispoeng. For å komme frem til et lykkelig medium et sted mellom volumdiskonterte flaskflasker med vann og dyre premium single-serving størrelser, Jeg brukte en 12 ounce flaske vann på 99 cent for mine beregninger, som går ut til $ 5,28 per dag.

Pitcher Vannfiltre

Pitcher vannfiltre er super enkle å bruke. Bare fyll kruiken ved å hente vann fra springen gjennom filteret som er innebygd i lokket, og deretter kaste kassen i kjøleskapet.

Kostnad for utstyr: $ 17 for kanne systemet, $ 7 for et erstatning filter som varer i ca to måneder.

Kostnad per dag: 21 cent

Hvor mange 99-prosent flasker vann å bryte selv? 25

Kran Vannfiltre

Vannfiltre for kran Fest til vaskekranen for å filtrere vann som strømmer gjennom springen.

Kostnad for utstyr: $ 28 (og opp) for filtersystemet, $ 26 for et erstatningsfilter som varer i tre måneder.

Kostnad per dag: 38 cent

Hvor mange 99-prosent flasker vann å bryte selv? 55

Vannfiltre på telleren

Vannfiltre på teltplaten Sitt ved vasken og filtrer vann fra springen for å dispensere direkte fra apparatet.

Kostnader for utstyr. $ 60 for filtersystemet, $ 25 for en tre-pakke erstatning filtre som varer ca tre måneder hver

Kostnad per dag: 37 cent

Hvor mange 99-prosent flasker vann å bryte selv? 85

Refillable Jugs (5 Gallon)

Mange dagligvarer, store bokser og oppussingsbutikker selger refillable plast fem gallon vannkanne. Bare tote tømmes tilbake til butikken, fyll dem på vannkiosken og ta dem hjem.

Kostnad for utstyr: $ 13 per flaske og $ 7 for påfylling (lokal Publix), $ 6 for en håndpump

Kostnad per dag: 70 cent

Hvor mange 99-prosent flasker vann å bryte selv? 26

Vannleveringsservice

Alternativt kan du ha Refillable fem gallon jugs levert rett til døren din. Leveringsselskapet faller til og med av erstatninger når flasker går tørr.

Kostnad for utstyr: $ 10 per flaske og $ 7 per måned for vann dispenser utleie (fra min månedlige Crystal Springs vann levering regning)

Kostnad per dag: $1.23

Hvor mange 99-prosent flasker vann å bryte selv? 17

Det er verdt å merke seg omvendt osmose vann systemer og hele huset filtre er to andre måter å alltid ha velsmakende vann tilgjengelig hjemme. Men de kommer også med heftige installasjonsregninger med mindre du er dyktig DIYer.

Hva fungerer for meg

Etter å ha vurdert alle våre valg, besluttet min mann og jeg å kjøpe vårt eget vann i fem gallon jugs.

Det kan ikke være det mest kostnadseffektive valget per måned (ikke med en lang skudd), men på flipsiden var det ingen forhåndsinvesteringer og vi hevdet kostnadene våre på en enkelt dag.

Mitt vann er velsmakende, så jeg drar gjerne et hav av det hver dag. Og ja, jeg dispenserer alltid vannet mitt til en gjenbrukbar flaske.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun drikker sjelden alt annet enn vann, så dette temaet er alvorlig for henne.

Skrive Inn Din Kommentar