Mat

Denne Papa Johns Deal vil tilfredsstille din Pizza Craving ... for Super Cheap

Denne Papa Johns Deal vil tilfredsstille din Pizza Craving ... for Super Cheap

Groupon kan ha mistet sin glans fra tidligere år med fantastiske og / eller tvilsomme avtaler (halv pris laser-øye kirurgi? Heck ja!), Men nå og da snubler vi fortsatt over en fantastisk avtale.

I stedet for en rabatt tilbyr denne Groupon gratis pizza.

Kjøpe et $ 25 giftkort til Papa John's Pizza gjennom Groupon, og du vil også motta kuponger for to gratis store pizzaer.

Hvordan få 2 gratis pizza fra Papa John's

Når du kjøper avtalen, får du tre e-postmeldinger: en med gavekortet og to som hver inneholder en promokode for en stor, en-til-topp-pizza. Alt sammen, det er en verdi på rundt $ 55.

Du trenger ikke å innløse dine gratis pizza koder i samme rekkefølge, men tenk på festen du kan ha for bare $ 25 ?!

Du må bruke dine gratis pizza-promo koder innen 22. januar 2017, noe som betyr at det er på tide å begynne å planlegge fremover for uformelle ferie sammenkomster, din "Gilmore Girls" Netflix binge-økt sesjon eller en playoff fotball bakgate party.

Groupon advarer om at det bare er en "begrenset tid igjen" for å ta tak i denne avtalen, så vent ikke til du er sulten for å kjøpe den!

Gjør denne avtalen enda bedre

Her er en enkel måte å få enda mer ut av dette tilbudet: Shop Groupon gjennom eBates å få 6% kontant tilbake på kjøpet ditt.

Og ikke glem å bruke et kredittkort som tilbyr kontanter tilbake eller poeng mot reise for å maksimere besparelsene. Ikke glem å betale av balansen din - ingen osteaktig sirkel av godhet er verdt å gå inn i gjeld over.

Jeg elsker når lagring er enkel. Spesielt når det er pizza involvert!

Din sving: Hvordan vil du bruke din Papa Johns Groupon-avtale?

Opplysning: Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker. Ved å legge til disse koblingene kan vi holde lysene på The Penny Hoarder HQ, noe som gjør det mye enklere å spille shuffleboard etter en lang dag med avtale-søkende!

Lisa Rowan er forfatter og produsent på The Penny Hoarder. Hun dekker pizzaslaget.


Skrive Inn Din Kommentar