Liv

Den ultimate guiden til å administrere postkollektivlivet som en sjef

Den ultimate guiden til å administrere postkollektivlivet som en sjef

Graduation er spennende, men det betyr også at du sannsynligvis bare har seks måneder til din første studielånsbetaling er forfalt.

Vi vil ikke at du må slite gjennom å bli voksen og Lån betales stress samtidig, så vi har samlet en liste over våre beste råd for nylige høyskolegrader.

lån

Det er nesten umulig å gå ut på college uten noen form for gjeld som ligger bak deg. Her er våre beste innlegg på å betale av studielån, og hva du skal gjøre hvis du begynner å falle bak.

Gi hver dollar en jobb

Emily Wynn betalte $ 11 000 i studielån jobber en $ 15 / time jobb ved hjelp av en enkel metode: budsjettering.

Hennes største tips? Gi hver dollar en jobb. Pass på at hver siste prosent av inntektene dine har en hensikt, og vet hva det er.

Bygg alle kostnader i budsjettet ditt, hold øye på utgifter og vær realistiske. Budsjettering betyr ikke at du må hoppe over den nyeste filmen - du må bare registrere den i budsjettet.

Ikke ignorere studielån

Du har sannsynligvis ikke alle pengene til å betale av lånene dine akkurat nå, men det betyr ikke at du må sitte idiot av: her er fem ting du kunne gjøre akkurat nå for å bidra til å betale tilbake studielån.

Først av alt, finne ut hva du skylder. Hvis du sliter med å holde opp med lån, kan du se på å senke renten ved å refinansiere gjennom et selskap som Troverdig.

Du kan også starte søken etter en perfekt sidegig for å tjene ekstra penger til å sette mot lån.

Etter å ha blitt sittende fast i skolen i løpet av de siste fire årene, vil du kanskje ikke få en jobb med en gang. Heldigvis er det en måte å reise utenlands gratis: Bli med på fredskorpset! De gir deg månedlig levealder, helse- og tannhelsepenger, studielåns utsatt og en kontant betaling på $ 8000 når du er ferdig med tjenesten.

Kjenn dine lån - og hvordan du betaler dem

Hvis du ikke vet forskjellen mellom subsidierte eller ikke-subsidierte lån eller bare trenger noen generelle råd om tilbakebetaling av lån, se denne veiledningen.

Vår veiledning dekker søknad om og betaling av studielån, samt ulike typer studentgjeld. Det bryter også ned alternativer for føderal lån tilgivelse, refinansiering og tilbakebetaling.

Ikke fall bak: Se til refinansiering

Hvis du har vært ute av college i noen år og sliter med å holde tritt med studielånsbetalinger, er refinansiering et godt alternativ å se på. Troverdig er en uavhengig studentlånsmarked som matcher låntakere med den beste refinansieringsutlåneren.

Refinansiering studielån senker renten eller månedlige utbetalinger - gjennomsnittlig Troverdig bruker rapporterer besparelser på $ 18.668 i løpet av lånets levetid.

Finn Side Hustles

Denne høyskolen grad knust hennes enorme studentgjeld - $ 68.000 - ved å ta hver side gig hun muligens kunne og kutte utgifter ned til det bare minimum.

Finne jobber på Craigslist, kjæledyrsitting og frilansskriving er noen gode måter å tjene ekstra penger på.

Liv

Ikke flere sovesaler! Ikke mer kafeteria mat! Men ... nå må du finne din egen leilighet og møbler. Slik gjør du når du er en ny grad.

Flytt til en rimelig by

Du trenger ikke å flytte til en storby for å gjøre en anstendig lønn.

Denne 2016 Nerdwallet-studien har funnet de beste stedene for nye grader å leve basert på jobbalternativer, leiepris og typisk inntjening.

Hva er det beste stedet for nye grader å bo? Arlington, Virginia. Noen av de andre topp 10 byene inkluderer Madison, Wisconsin; Pittsburgh, Pennsylvania; og Minneapolis, Minnesota.

Ikke vær redd for å gå tilbake med foreldrene dine

Hvis du er stresset om å måtte finne ditt eget sted, gi leie eller ønsker å få en start på studielån, du vil kanskje vurdere flytter tilbake med foreldrene dine.

Jeg lover, dette er ikke et skritt bakover - det kan faktisk hjelpe deg med å tjene mer penger.

En 2017 Trade-Schools.net studie fant at høyskole grads som flytter tilbake med sine foreldre og opphold i mindre enn to år tjene ca $ 6000 mer enn grads som bor hjemme lenger. Bare vær sikker på å unngå disse vanlige feilene hvis du ender med å flytte hjem.

Bli økonomisk uavhengig

Hvis du tok spissen over til hjertet, betyr det ikke at du må stadig spørre foreldrene dine for penger. Du trenger fortsatt å få en jobb, bygge opp kreditt og starte budsjettering (beklager, nei, men du kan ikke godta et godtgjørelse fra foreldrene dine).

Å jobbe for økonomisk uavhengighet mens du bor hjemme, kan du begynne med å kjøpe din egen dagligvarer, spare på fremtidige leiebetalinger og til og med betale for din egen Netflix- eller Hulu-konto.

Møt din leilighet uten den sterke prislappen

Vi vet begge at du bør fokusere på alle dine penger på studielånsbetalinger, men du vil nok fortsatt føle deg som en (litt) velstående voksen.

Voksen må-haves inkluderer en anstendig madrass (leder for rabatt delen), en solid bokhylle (det er tonn på Craigslist) og et sett med retter (thrifting, noen?).

Når du har lagt et hull i lånene dine, kan være Du kan vurdere å kjøpe bedre møbler.For øyeblikket vil imidlertid raske, billige funnene bare gi deg en ny leilighet.

Ikke fall kort på Leiepenger

Studentene er kjent for å bli brutt selv om de ikke har leie til å betale. Endelig å være en voksen er spennende, men det er ikke lett å gjøre rentepenger.

La oss være ekte - du kommer aldri til å åpne Comp I-læreboken igjen, uansett hvor mye du tror det kapitlet om riktige sitater vil hjelpe. Vi har internett for det nå.

Hvis du fortsatt har massevis av høyskole lærebøker legger rundt, selg dem på Bookscouter. Bare skriv inn ISBN og Bookscouter søker tonnevis av nettsteder for å finne deg den beste tilbakekjøpsprisen.

Bruk din .edu e-postadresse

Ikke bare gjør en .edu-e-postadresse deg til å se profesjonell, men det kan også gi deg fantastiske avtaler. Lagre alt fra musikk streaming tjenester til programvare eller 50% rabatt på Amazon Prime medlemskap.

Arbeidsplasser

En anstendig jobb er hovedgrunnen til at de fleste studenter går på college i første omgang, så du vil ønske å finne en god en.

Last ned LinkedIn Students App

LinkedIn Student-appen er rettet mot nye høyskolegrader. Den fungerer som din "Personlig jobbsøkingsguide" ved å gi deg jobbrekommendasjoner, og viser hvor skolens alumner er ansatt og tilbyr karriereadministrasjon.

I utgangspunktet hjelper det deg med å finne en jobb som passer for deg. Det er litt mer personlig enn det vanlige LinkedIn-nettstedet.

Finn en Jobb Karriere

2017 er et flott år å avslutte college - denne artikkelen viser 10 selskaper som ansetter tusenvis av oppføringsnivåer i året. Noen få gjenkjennelige selskaper inkluderer Enterprise Rent-A-Car, Hertz, Bank of America og til og med FBI.

Ikke vær redd for å søke etterhøgskole råd - vi er alle bare prøver å finne ut livet.

Og hvis du fortsatt er på college, sjekk ut innlegget vårt om hvordan du lager og sparer penger som studenter.

Din sving: Når går du ut på college? Vil du prøve noen av disse metodene?

Opplysning: Denne gangen kom Kyle inn på kontoret med Taco Bells verdi på 6 dollar, som han planla å spise i løpet av tre måltider. Ved å klikke på de tilknyttede koblingene i dette innlegget, hjelper du oss med å hjelpe Kyle til å lete opp på Taco Bell.

Jacquelyn Pica er en redaksjonell intern ved The Penny Hoarder. Hun er nesten en høyskole grad og fortsatt (skamløs) bor hjemme.

Skrive Inn Din Kommentar