Liv

Vil du få babyen til å jobbe? Noen selskaper tillater bare det

Vil du få babyen til å jobbe? Noen selskaper tillater bare det

Det er allerede nok spørsmål å vurdere når du tar en ny baby inn i verden.

Hvilke bleier skal jeg bruke?

Skal jeg flaske mat eller amme?

Klær jeg babyen i nok lag?

For mange lag?

Kan jeg ha råd til alt dette babyutstyret?

Når skal jeg sove?

Å forsøke å finne ut hva som skal gjøres for å jobbe, er et helhetlig sett med problemer.

Mange jobber har dårlige muligheter for barselsorlov eller foreldrepermisjon - hvis det selv tilbys i det hele tatt. Barnehagen kan være dyrt, men å være hjemme for å ta vare på barnet ditt er ikke alltid økonomisk mulig.

Selv når betalt permisjon er tilgjengelig, eller barnepass vil ikke sette deg tilbake drastisk, Noen foreldre ønsker å hoppe rett tilbake i sin normale arbeidsrutine.

En nesten win-win-løsning ville gå tilbake til arbeid med babyen din i slep. Du kan tjene penger mens babyen sover og gir ny mening til å ta våre døtre eller sønner til jobbdag.

Vises, det er ikke så gal ide.

Babyer på jobb - Det er en ting

Sarita James, administrerende direktør i Embark, skrev nylig en meningsdel for New York Times om hennes erfaring med å bringe sin nyfødte datter til kontoret.

Etter fødselen av sitt tredje barn bestemte James seg for denne gangen at hun ikke ønsket å bli sittende fast hjemme isolert fra jobben sin og medarbeidere, selv om hun ble tilbudt betalt permisjon.

"Jeg bestemte meg å gå tilbake til kontoret da Uma [datteren hennes] var 6 uker gammel. Men på hennes 1 måneders bursdag virket hun fortsatt så liten og sårbar, "skrev James.

"Jeg lurte: Hvorfor kunne jeg ikke ta med Uma sammen med meg på kontoret? Jeg hadde henne allerede i en håndfri slynge. Hun sov mer enn 15 timer per dag, og ... mye av den søvnen ville fortsette å være om dagen i stedet for om natten. "

James endte opp med å ta datteren hennes inn i arbeidet til hun var ca 4 og en halv måned gammel da hun begynte å krype. Hun sier at erfaringen var positiv, med bare mindre distraksjoner.

James anerkjente at hun var "heldig" for å ha kunnet bringe barnet sitt til jobb. Hun hadde ingen leder for å fortelle henne at hun ikke kunne. Plus hun jobbet i et miljø som bidro til å gjøre det.

"Hvis jeg hadde vært for eksempel en kokk, en lege, en bussjåfør eller en sveiser, kunne jeg aldri ha prøvd det," skrev James.

Starte et Infant-at-Work-program i ditt kontor

Gjennom hennes erfaring, lærte James om foreldre på arbeidsplassen, som tilbyr ressurser for å hjelpe andre foreldre til å få lignende barneprogrammer som er implementert på jobbene sine.

Ifølge instituttet kan programmer som disse brukes som rekrutteringsverktøy for arbeidsgivere. Det sier fordelene inkluderer en tidligere tilbakebetaling i arbeid etter fødselen av en baby og økt medarbeideroppbevaring.

Forvente foreldre som ønsker å nærme seg sine arbeidsgivere om å få barnet til å jobbe, kan laste ned en mal fra instituttets nettside som beskriver hva et formelt program ville innebære.

Instituttet gir også en liste over selskaper som allerede har barnevennlige programmer på plass. De spenner fra små, privateide selskaper til store, offentlige byråer.

For eksempel, 128 babyer av ansatte ved Kansas Department of Children and Families har blitt tatt vare på på jobb. Ansatte ved Arizona Department of Health Services har brakt over 200 babyer til jobb.

Bedrifter har prasised suksessen av baby-inkluderende programmer i testimonials på instituttets hjemmeside.

"[The] babyer på jobben program skapt goodwill og har vært en utmerket ressurs for våre nye mødre," sa Larry Morgan, medstifter av Yala Designs i Ashland, Oregon. "Men for mødrene, Den økonomiske verdien er stor fordi de ikke har den ekstra dagpleiekostnaden.”

Din sving: Vil du bringe babyen din til jobb?

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hennes barn er ikke lenger en baby, men hun elsker denne ideen for nye mødre.


Skrive Inn Din Kommentar