Penger

Egg Farming: En unnskyldning for å heve kyllinger i bakgården

Egg Farming: En unnskyldning for å heve kyllinger i bakgården

Mens produserer kommer inn og ut av sesongen, er egg alltid "inn". Det er riktig, for de med tilbøyelighet, egg oppdrett kan være en egg-cellent mulighet til egg-ponentielt øke sidens inntekt. Beklager, jeg kunne ikke motstå.)

Ja, det er et ekte alternativ: Egg oppdrett er en flott sidejobb for alle som elsker å tilbringe tid med dyr, jobbe utendørs og dele fersk mat med andre.

Slik er tilfellet for Pomfret, Marylands Dana Kee, eier av Moose Manor Farms; og Appalachian, Kentucky's Barb Webb of RuralMom.com - to egg-perts som var villige til å dele sine egg-pertise med The Penny Hoarder's lesere.

Klar til å lære om du har det som kreves for å bli eggboer?

Komme i gang med en eggboer

Du trenger ikke massevis av trening eller utdanning for å lykkes i denne virksomheten, men du må vite hva du gjør.

"En kjærlighet til dyr og en grunnleggende forståelse av omsorg og fôring av kyllinger er et godt sted å starte," sa Kee til meg. "Kyllinger har få krav ... Gi dem litt plass, frisk luft og rovdyrsikker nattlig bolig. [Også], mange stater tilbyr klasser for en liten avgift - eller det er folk som meg som tilbyr workshops og 'Chicken 101' kurs på gården til potensielle kyllingere. "

Å snakke med en lokal kyllingekspert eller ta en av disse kursene kan hjelpe deg med å føle deg om å høste kyllinger er en god form for deg - og lære deg ferdighetene du trenger for å lykkes. Et annet alternativ er å teste kjøre din nye sidevirksomhet ved å leie kyllinger fra en lokal bonde eller bedrift. På denne måten kan du se om hevnhøner er egentlig alt det er sprakk å være, eller om du er bedre i å finne en annen konsert.

The Legalities of Raising Kyllinger og Selge Egg

Selvfølgelig handler det ikke bare om kjærligheten til fugler og å ha nok plass - det er juridiske kvalifikasjoner å vurdere også. Noen byer og regioner har byråer som begrenser antall kyllinger du kan beholde, og størrelsen eller plasseringen av eiendommen din. Sørg for å konsultere lokalt forlengelsesbyrå å finne ut om eventuelle regler eller restriksjoner i ditt område før du begynner oppdrettens opplevelser.

"For å selge eggene kommersielt eller på bondenes markeder, sjekk med dine lokale utvidelsesegg for regler og forskrifter i ditt område," sa Webb. "Mange steder vil kreve en fylkeskommune eller sikkerhetskurs som skal fylles ut før du selger."

Kee ble enige om å legge til: "Omtrent en gang i året vil MDA [Maryland Dept. of Agriculture] sende ut noen til å teste min henge og gård for salmonella. [Men] det tar omtrent 5 minutter, de jobber rundt timeplanen min, og det er ikke så påtrengende som det kan høres ut. "

Hvor mye penger kan eggbønder tjene?

"Hvor mange [egg] du vil selge eller hvor mye du vil gjøre, er egentlig bare avhengig av hvor mange kyllinger du har og hvor mange egg du samler," sa Webb.

I gjennomsnitt, hvis høner er unge, kan du forvente et egg per kylling, per dag. Produksjon kan avverge på kaldere vær eller med alder. Men yngre høner kan produsere to egg innen en 24-timers periode hvis de er sunne og varme.

Så hva vil disse eggene være verdt? Inntektene dine avhenger av din region, ifølge Kee. "Gående sats i mitt Maryland område for økologiske kyllingegg er mellom $ 4- $ 5 per dusin og for organiske and-egg rundt $ 8 per dusin. "

Kee koster $ 4 per dusin for både hennes and og kyllingegg. "[M] ost folk jeg selger for å få en stående ordre hver uke og jeg får noen ekstra" ad hoc "forespørsler, så jeg er vanligvis utsolgt," forklarte hun. "Jeg kunne sannsynligvis belaste mer, men jeg har en god ting å gjøre god mat rimelig for alle, så jeg prøver bare å dekke kostnaden av mat."

Finne kunder og administrere inventar

Venner, familie og naboer gjør også gode første kunder, sa våre eksperter - og det er ofte det som trengs for virksomheten din til snøball.

"Når ordet kommer ut at du selger dem, med mindre du har et område som allerede er mettet med eierselgere, er det enkelt å løpe tørr i lager raskt!" Sa Webb. "Før du begynner å selge, sørg for å ha litt inventar på hånden slik at du kan imøtekomme alle forespørsler."

Oppfordre kundene dine, venner og familiemedlemmer til å lagre eggekartongene for at du skal bruke dem igjen, og gjøre bestillingen fra deg så enkelt som mulig. "Sørg for å få kundens telefonnumre og tilbud å ringe dem hver uke for å fortelle dem hvilke dager du vil ha ferske egg til salgs, ta bestillinger og sette opp avtaler for henting," anbefalte Webb. "På denne måten trenger du ikke å bekymre deg for for mange mennesker som stopper ved ulike timer eller å bli skuffet for å lære at du er ute av byen når de ønsker å få et dusin."

Egg har en holdbarhet på tre uker eller mer hvis de lagres ordentlig i kjøleskapet, ifølge forskningen fra Colorado State University - selv om mange bakgårdsbønder er uenige og noterer seg at eggene deres holder seg godt i uker ved romtemperatur.

"Produksjonen senkes om vinteren, så hold det i bakhodet," bemerket Webb. "Det kan hende du vil lade litt ekstra for å kompensere for lavere lagerinntekter" i de kaldere månedene.

Uventede Perks of Egg Farming

Begge våre kilder rapporterte å ha en fantastisk god tid med sine dyr, samt bedre mat i deres hjem kjøkken. Disse resultatene er ikke overraskende, men de delte også en følelse av nærhet og bidrag til deres lokalsamfunn.

"Utrolig samtaler med lokalbefolkningen, høyt fortellingene fra naboene og mange bakte varer er alle et resultat av å selge egg i samfunnet ditt!" Sa Webb. "Det er en fin måte å få nye venner og bli kjent med medlemmer av samfunnet!"

Din sving: Vil du prøve eggoppdrett som en sidevirksomhet?

Lauren Tharp er frilansskribent og eier av LittleZotz Writing. Gjennom hennes nettsted hjelper Lauren småbedrifter til å bringe sine merker til livs gjennom skriftlig innhold; og hun hjelper også medforfattere å komme i gang som frilansere via ukentlige blogginnlegg, bi-månedlige nyhetsbrev, gratis e-bøker og en-mot-en-veiledning.

Skrive Inn Din Kommentar