Liv

Denne single mamma har 3 barn og flere jobber. Her er hennes nøyaktige budsjett

Denne single mamma har 3 barn og flere jobber. Her er hennes nøyaktige budsjett

Meagan trodde hun hadde alt: en mann hun elsket, en stabil jobb og to livlige døtre.

Men i fjor falt livet hun hadde bygget raskt fra hverandre.

Hennes ektemann gikk borte, helt forsvinner fra deres liv.

Plutselig var hun ikke bare hjertebrudd og alene, men også den eneste leverandøren av to sultne munner. Og det ville snart være tre: Hun var noen uker gravid.

Men selv om Meagans verden hadde smuldret, gjorde hun det ikke.

"Mislykkes som en mor er ikke et alternativ," forklarer hun. "Du gjør hva du må gjøre for å få det til å fungere."

Forundret av sin motstandskraft, måtte jeg vite mer. Slik er denne supermommen håndterer to jobber og tre døtre - og klarer fortsatt å trives.

Dagens liv i denne Supermom

Meagan og hennes døtre, i alderen 5, 4 og 6 måneder, bor utenfor Houston, Texas.

Hun jobber heltid som koordinator for et internasjonalt oljefeltbrannfirma og mottar ingen statsstøtte.

Hver morgen våkner hun klokken 4, så hun kan ha en-mot-en-gang med barnet. De går kl 6:30, hun jobber fra 7:30 til 4:30 eller 5:30, og kommer hjem for å lage middag og sette jentene i seng.

Som om det ikke høres hektisk nok, har Meagan også en sideopptreden.

Ironisk nok fant hun det mens hun (uten hell) søkte etter en billig barnevakt på Care.com. Hun la merke til at en nærliggende kirke hyret en spedbarnssitter, og sendte inn en søknad.

"Jeg fortalte dem at jeg var interessert, men hadde mine egne barn, jeg måtte ta med," sier hun. "De var motvillige først og ønsket å møte alle. Mine barn ble faste venner med de vanlige barna, og noen måneder senere tilbød de meg også onsdag kveldssittende stilling. "

Utmattet ennå? Vi er fortsatt ikke ferdige ...

De fleste lunsjer og kveldene i løpet av uken utfører hun oppgaver på Amazonas mekaniske turk å tjene ekstra penger.

Hun deltar også i en lang liste over belønningsprogrammer: Swagbucks, ShopAtHome, Ebates, AchieveMint, ReceiptHog, PerkTV, Pact og BCBS Well onTarget, gjennom helsepersonell.

(Vil du lære mer om disse programmene? Her er 12 fantastiske apps for å tjene ekstra penger og ni nettsteder som vil betale deg for å handle online.)

På en eller annen måte finner hun også tid til å av og til skrive på bloggen hennes Solely Surviving. Selv om det ikke tjener penger (ennå!), Hjelper det henne med å snakke med andre voksne - en mulighet hun ikke ofte får.

Dette enslige mors nøyaktige budsjett

Så det er hennes daglige dag, men hvordan går tallene ned hver måned?

Her er hennes eksakte budsjett ...

Månedlig inntekt

Fulltidsjobb: $ 2.550 (etter skatt, 3% 401 (k) bidrag og helseforsikring)

Deltidsjobb (kirke): $260

Ulike jobber (online): $50

TOTALE INNTEKTER: $2,860

Månedlige utgifter

Boliglån: $960

barnehage: $ 1 240 (full tid, inkluderer frokost, lunsj og snacks)

verktøy: $130

Mobiltelefon: $ 0 (hennes arbeidsgiver betaler, på betingelse av at hun svarer på ettertid)

Internett: $70

Mat: $ 125 (forklart nærmere nedenfor)

Gass: $75

Bilforsikring: $ 40 (betalt årlig for å få rabatten)

Babyartikler: $ 50 (for det meste bleier og klær)

Vennelig / roll: $25

Studielån: $ 20 (på inntektsbasert avdragsplan)

Nødfond: $ 100 (hun har nå $ 1600 lagret)

TOTALE UTGIFTER: $2,835

Hvordan denne enslige mamma sparer penger

Overrasket av hvor lavt noen av disse tallene var? Så var jeg.

"I utgangspunktet er det alltid måter å redde," forklarer Meagan. "Hver gang jeg tror jeg har scrounged til max, finner jeg noe annet jeg kan gjøre for å redusere kostnadene."

Slik sparer hun penger på ...

bolig

Meagan og hennes døtre bor i et tre-roms hus.

"Jeg kjøpte en billig to-roms fixer-øvre hus med et 3% ned, førstegangs kjøperlån, tilbrakte et år å oppdatere det og solgte det for nok fortjeneste for å sette 20% nedbetaling på vårt nåværende hjem," forklarer hun.

Når hennes eldre døtre er i skolen, og hun kan spare 250 dollar per måned på barnehage, går de fleste pengene ut mot hjemreparasjoner.

"Jeg planlegger å selge dette huset neste sommer for å få en fortjeneste," forklarer hun, "slik at eventuelle rester vanligvis går til oppgraderinger, maling etc.

"Min plan er å fortsette å kjøpe og fikse hver to til tre år, så til slutt vil jeg være gratis," sier hun. "Forhåpentligvis før de begynner på college."

barnehage

Siden hun er "litt over terskelen" for barnehagehjelp, er Meagans sommerdagpenge høyere enn hennes boliglån.

Hun sender jentene til to forskjellige daycares for å spare $ 400 per måned - selv om det er riktignok "ubeleilig."

Hennes spedbarnsdatter forblir med en kvinne uten barnebarn, som belaster 50% mindre enn en vanlig barnehage fordi hun vil ha henne "baby fix".

På sommeren sparer hun også penger ved å sende sine eldre døtre til en uoffisiell barnehage: hjemmet til en lærer som ønsker å tjene ekstra penger.

"Nøkkelen her er å ikke bli selvtilfreds," sier hun. "Snakk med folk, nettverk, vet prisene, vet hva som er en avtale ... Ikke vær redd for å spørre eller forhandle."

Essentials

Selv om Meagan sier at hun ikke har tid til "ekstrem kupong", gjør hun det hun kan for å spare penger på det som er viktigst.

Etter å ha våknet med babyen klokken 4, skanner hun kupongblogger som Living Rich With Coupons og The Krazy Coupon Lady. Hvis hun ser mye eller moneymaker, stopper hun ved butikken på vei til jobb eller under lunsjpause.

Hun holder også kostholdskostnadene lave ved å amme sin yngste baby og velge en barnehage som gir mat, samt matlagingmiddager hjemme fra bunnen av - ofte i crockpot.

For husholdningsartikler bruker hun hennes kredittkortkort til å kjøpe rabatterte CVS, Lowes eller Home Depot gavekort hos Raise eller Cardpool, og gjør deretter kjøpene hennes online gjennom ShopAtHome eller Swagbucks.

"Det høres kjedelig ut, men det gir meg gode rabatter," forklarer hun. "Det er bare litt av en jongleringsakt."

Kredittkort

"Kredittkort skal bare brukes til å få pengene tilbake og bli betalt hver måned," sier Meagan.

Hun bruker dem til poeng, rabatter eller kontanter tilbake hos forhandlerne hun møter: Sam's Club (5% tilbake på gass), Amazon (belønning poeng) og Target (5% tilbake på kjøp). Hun har også et Chase-kort som tilbyr 1% -5% kontant tilbake på alt.

"Jeg skriver ned kjøpene i sjekklisten, så jeg vet nøyaktig hvor mye jeg skal betale," forklarer hun. Og så snart hun kommer hjem betaler hun regningen.

Det gjør at hun høster kontantbelønningene på kredittkort - uten å balansere eller betale renter.

Alt annet

Meagan og hennes familie lever et sparsomt liv: For eksempel klipper hun sin egen hage og kutter alt håret sitt.

Men sparsommelig betyr ikke blottet for moro skyld.

"Vi går mye til forskjellige parker, har spilledatoer og virkelig har et aktivt liv," sier hun. "Det hjelper oss å bo i en større by hvor det er alltid noe å gjøre det er billig eller gratis. "

Ved den sjeldne anledningen de spiser ut, bruker hun rabatterte gavekort kjøpt ved hjelp av hennes tilbakebetalingskort.

Der det er vilje er det en vei

Selv om Meagan aldri ville ha bedt om - eller forestilt seg - dette livet, er hennes utsikter utrolig positivt.

"Alle barna mine er glade, nysgjerrige og sunne ... og jeg tror det er det som betyr mest på slutten av dagen," hun sier.

"Når jeg dør, vil ingen huske meg for å ha eller mangler dyre møbler eller fancy sko," forklarer hun. "Mine barn vil huske piknikene, parkere tid, sykkelturer, spille tagg og gjemme seg, eller dager på sprutplaten - ingen av det koster meg penger."

Selvfølgelig ønsker hun at hun ikke måtte stresse om penger, eller kunne ta barna på ferie - men hun er sikker på at hun kommer dit en dag.

"Jeg er fast bestemt," sier hun. "Der det er vilje er det en vei."

Hvis du er imponert over hennes historie, er du ikke den eneste - selv Meagan er overrasket.

"For fem år siden, ville jeg ha sagt at jeg ikke kan overleve alene," sier hun.

"Nå overlever jeg ikke bare alene, jeg sørger for tre små mennesker, og vi er alle blomstrende," forklarer Meagan. "Livet er godt."

Din tur: Er du inspirert av denne enslige mors budsjett?

Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar