Penger

Sliter med å lagre regelmessig? 4 Verktøy som slår løs forandring i besparelser

Sliter med å lagre regelmessig? 4 Verktøy som slår løs forandring i besparelser

Jeg vet ikke om deg, men det er nesten umulig for meg å lagre regelmessig. Mine ender møter ikke nesten nok for gjentakende overføring til en sparekonto, og som freelancer har jeg lært å leve med uregelmessig kontantstrøm.

Så hvordan kan jeg spare pengene jeg kjenner jeg bør være å sette i banken?

Mens det er mange måter å tjene litt ekstra penger eller trimme litt utgifter for å ekorn bort i nødfonden eller mot et stort kjøp, er det lettere å bygge opp pengene når du ikke legger merke til at den forsvinner fra budsjettet.

Det betyr å sette seg bort litt om gangen, i trinn du ikke kommer til å savne, men det vil gi opp til en betydelig total.

Det er riktig - du skal skaffe pennies.

4 Apps som hjelper deg med å spare penger

Hvis du er som meg og sliter med å lagre regelmessig, kan du prøve en av disse gratis appene og tjenestene som bygger automatiske besparelser i ditt daglige liv.

1. Tall

Digit er en tjeneste som kobler til kontokontoen din, overvåker dine daglige forbruksvaner og inntektshistorie.

Hver to eller tre dager bruker den dataene til å identifisere en liten sum penger, vanligvis mellom $ 5 og $ 50, den kan trygt settes til side, og overfører deretter pengene til din nye FDIC-forsikrede Digit-sparekonto.

Selskapet er så selvsikker i sin matte at de har en garanti uten garanti! Hvis de får kalkulatorene feil, dekker de overkursavgiftene dine.

Når du vil få tilgang til pengene dine - om det er å betale for en finansiell nødsituasjon eller fordi du er klar til å gjøre et stort kjøp - er du bare melding Digit, og overfører pengene tilbake til kontoen din innen 24 timer.

Hva som gjør Digit flott er dens fleksibilitet. Du er ikke låst inn i en gjentakende dollar eller frekvens. Jeg har blitt kastet inn i den røde nok til å innse at regelmessig planlagte bankbesparelser ikke er for meg! Selskapets mål er at du skal "spare penger uten å tenke på det."

Tallet er gratis for de første 100 dagene; etter det koster det $ 2,99 per måned.

Digit har mobilapper for både iPhone og Android-enheter. Tjenesten fungerer med mer enn 2500 banker i USA

2. ekorn

Har du noen gang ønsket å begynne å investere, men bekymret for at du ikke hadde nok penger?

Acorns er en mobilapp som lar deg investere gjenværende endring fra hver transaksjon ved bruk av kredittkort, debetkort eller kontoen. Og akkurat nå gir det nye brukere en bonus på $ 5 for å komme i gang.

Hver gang du sveiper kortet ditt, vil Acorns automatisk "runde opp" det som er igjen til nærmeste dollar. Hvis du ikke vil automatisk kjøre opp hvert kjøp, kan du manuelt velge dine opprullede transaksjoner.

Jeg ringer vanligvis opp noen transaksjoner når centene er over 50, som min $ 3,60 kopp kaffe. Jeg finner dette hindrer meg fra å ta for mye fra kontoen min fordi jeg er så ivrig etter å rulle opp nok til å investere. Avrunding opp 40 cent her og 25 cent der flytter meg raskt nok til $ 5, slik at jeg kan begynne å investere uten å sette meg inn i det røde.

Dessverre, Acorns tilbyr ikke noen garanti for overtrekking, så du må administrere den litt nærmere enn Digit.

Når du har samlet $ 5 verdt av runder, vil Acorns overføre pengene fra kontoen din, og du kan investere den i din valgte portefølje.

Acorns tilbyr fem typer porteføljer, alt fra "konservative" til "aggressive." De består av ulike aksjer og obligasjoner, "diversifisering over flere aktivaklasser", som ligner et fond.

Ikke en bankveiviser? Er du helt tapt når det gjelder aksjemarkedet?

Acorns gjør det enkelt å investere ved å fjerne ansvaret for å velge individuelle investeringer eller bekymre seg for bransjer. Du trenger ikke noen tidligere investeringskunnskap eller historie. Bare velg din portefølje basert på alder, inntektsnivå og hvor aggressiv du vil være med pengene dine.

Du vil ikke dyrke dine penger over natten, men du får se real-time avkastning på dine investeringer. Som med enhver investering er dine tap og gevinster utsatt for markedssvingninger. Med en konservativ portefølje, viste jeg $ 15 til $ 19 innen noen få uker.

Du kan trekke pengene dine når som helst innen tre til fem dager, og det tok hele fem dager for pengene å slå på bankkontoen min.

Nedlasting av Acorns er gratis, men du betaler en lav avgift for å investere. Hvis du har mindre enn $ 5000 i kontoen din, betaler du $ 1 per måned. Investerere med mer enn $ 5000 vil betale 0,25% per år.

Den kule tingen om Acorns er at du ikke bare overvåker dine eiendeler, du skaper dem. Det er et flott sted å lagre de resterende penniene fra dine Netflix- og Hulu-betalinger. Ryd opp transaksjonene dine til nærmeste dollar og la Acorns gjøre resten.

3. Hold endringen

Det er lett å se hvor Acorns fikk sin inspirasjon; Bank of America's Keep the Change-sparingsprogrammet har eksistert siden 2005. Hver gang du foretar et kjøp med ditt debetkort, ringer Bank of America opp neste dollar og overfører forskjellen til din sparekonto.

For å bli med på Keep the Change-programmet, må du ha en bank av amerikansk kontrollkonto, sparekonto og debetkort, men hvis du allerede er kunde, er det et godt alternativ. Du kan til og med overvåke dine ekstra besparelser gjennom Bank of America mobilapp.

Dette programmet tar litt av bekymringen uten å lagre, siden det er helt automatisk. Du må imidlertid være oppmerksom og begynne å tenke på kjøpene dine i hele dollar, eller du kan overvurdere hvor mye som er igjen i kontoen din.

4. Way2Save

Wells Fargo tilbyr en spesiell Way2Save sparekonto som overfører $ 1 fra kontoen din til besparelsene hver gang du foretar et debetkort, betaler en regning på nettet eller foretar en automatisk betaling fra kontoen din. Hvis du velger, kan du også sette opp automatiske daglige eller månedlige overføringer.

Som en Wells Fargo kunde har jeg funnet både fordeler og ulemper på denne kontoen. Det er hyggelig å ikke klare besparelsene i det hele tatt, siden programmet tar en så liten økning automatisk.

Pengene i sparekontoen fungerer også som valgfri kassekreditt for kontokontoen din, men siden det tar penger ut av kontoen din, kan det også årsaken overtrekter hvis du ikke er forsiktig.

Noen ganger vil pengene som beveger seg ut av kontoen min og inn i min sparingskonto, gi meg en negativ saldo, så det blir trukket tilbake av min sparing og tilbake til kontoen min, noe som resulterer i null besparelser.

Denne overtrengningsbeskyttelsen er imidlertid valgfri, og situasjonen er ganske sjelden for meg, bare når jeg bruker mitt debetkort mer enn vanlig og ikke ofte nok for at jeg skal slutte å bruke programmet.

Jeg har spart en betydelig sum penger ved å bruke Way2Save, lett det mest jeg noen gang har vært i stand til å lagre med en bankkonto. I tillegg er det praktisk fordi jeg kan klare det i min Wells Fargo mobile app.

Disse programmene erstatter ikke det harde arbeidet med å skape og holde fast i et budsjett, men de hjelper deg med å fange små biter av ekstra penger og gjøre dem til besparelser. Hvis du sliter med vanlig sparing som jeg gjør, kan du prøve å fange dine ekstra pennies på denne måten og se dem begynne å legge opp.

CJ Reid er en forfatter, blogger, småbedriftseier og fullstendige penny hoarder. Når hun ikke skriver eller redigerer frilans, flipper hun møbler eller gjør transkripsjonsarbeid.

Skrive Inn Din Kommentar