Penger

Her er nøyaktig hvordan du begynner å investere - selv om du er helt ødelagt

Her er nøyaktig hvordan du begynner å investere - selv om du er helt ødelagt

I det 21. århundre liker vi ting små.

Hodetelefonene våre, datamaskiner og hunder er alle krympende. Teacup griser stiger i popularitet (minst i meme form). Filkomprimering er en så kjent del av hverdagen at en hel sitcom er basert på konseptet.

Det er ingen overraskelse vi liker våre investeringer også små.

Hvorfor Millennials Love Microinvesting

Investering, som en term, virker altfor stor for de fleste av oss. Det er for mye å lære, for mye ansvar, for mye risiko - bare for mye.

Microå investere, derimot, er bare ren, søt. Snappable, 'grammable adorableness.

Som en gris liten nok til å passe inn i en teacup, er mikroinvestering om investeringer som er små nok til å passe til noen budsjett.

Ja, selv din.

Enda bedre, denne strategien kommer vanligvis gjennom en app.

Viktigst, du trenger egentlig ikke å vite noe om aksjemarkedet for å gjøre denne typen investering.

Våre favoritt Microinvesting Apps

Med Microinvesting apps kan du automatisk investere små mengder penger i en portefølje de håndterer for deg. Du setter opp en profil som lar appen få vite de beste tingene å investere pengene dine i.

Her er noen av favorittinnstillingene for microinvesting:

Acorns

Acorns gjør det enkelt å investere uten å savne pengene du stiller til side. Den avrenter debit- eller kredittkortkjøp til nærmeste dollar og investerer din digitale endring.

Penny Hoarder Dana Sitar delte hennes Acorns anmeldelse - hun lagret $ 116 i tre måneder, ca $ 35 i måneden, ved å koble et debetkort til appen og glemte det. Med den hastigheten vil du sette bort $ 420 i året. Og hvis du bruker kredittkortene dine oftere, kan dine runder utgjøre mye mer.

Du får en $ 5 bonus for å registrere deg for registrere segogså.

stash

stash lar deg begynne å investere med så lite som $ 5 og for bare en $ 1 månedlig avgift for saldoer under $ 5000.

Stash kuraterer investeringer fra profesjonelle fondsledere og investorer, og lar deg velge hvor du skal sette pengene dine. Men det etterlater de kompliserte investeringsbetingelsene ut av det. Du velger bare fra et sett med enkle porteføljer som gjenspeiler dine tro, interesser og mål.

Wealthfront

Ligner på forbedring, Wealthfront er en robo-investering selskap. Det er et elektronisk finansielt selskap som bruker sofistikert programvare i stedet for menneskelige meglere for å administrere dine investeringer.

Begge selskapene bruker programvarobutikker - proprietære programmer som fungerer som robo-rådgivere - for å styre dine investeringer og billigere gjøre ting som meglere og pengeforvaltere vil belaste deg for høye avgifter.

Lær mer om begge i vår sammenligning av Bedre versus Wealthfront.

Rize

Rize er en betal-hva-du-vil, 256-bit kryptert (banknivå sikkerhets) web app som vil bidra til å få besparelser på sporet. Du oppretter et mål og angir en frist.

Disse kan være kortsiktige mål, for eksempel å spare på en helgetur, eller møte månedlig studielånsbetaling. Du vil selv tjene 1,16% rente på balansen din. (For en kontekst er det 19 ganger høyere enn nasjonal gjennomsnittet for sparekontoer.)

Hvis du har et langsiktig mål, investerer Rize pengene for deg og hjelper deg med å maksimere avkastningen. Det ber deg om å bidra med minst $ 2 i måneden for den tjenesten og vil ta 0,25% avgift på eiendeler investert (relativt lav for investoravgifter).

MoneyLion

MoneyLion er en alt-i-ett app for å administrere din personlige økonomi. I utgangspunktet tilbyr den de finansielle tjenestene du vanligvis vil få fra tre eller fire forskjellige banker eller leverandører, og de er samlet i ett sted.

MoneyLion knytter seg til hele bank-, kredittkort-, studielån og andre finansielle kontoer. Basert på dine inntekts- og utgiftsmønstre, tilbyr det personlige råd for å hjelpe deg med å spare penger, redusere gjeld og forbedre kreditt.

Robin Hood

De Robin Hood app er best kjent for å ha ingen handelsavgifter. Du kan kjøpe og selge aksjer på amerikanske børser uten å betale en provisjon, og du betaler ingen gebyr for vedlikehold av kontoer.

Robinhood tilbyr ikke investeringsundersøkelser eller råd om porteføljen din i tråd med sin avkortede tilnærming.

WiseBanyan

Du kan begynne å investere med så lite som $ 1 på WiseBanyan, og appen tar ingen månedlige kontobeløp eller handelsavgifter.

Avgifter sparker inn når du velger å oppgradere til premium-tjenester. Du kan mikse og matche tjenester for å lage personlige premiumpakker. Disse pakkene inkluderer detaljerte investeringsstrategier, økt tilpassing og ekstra automatiseringstjenester.

Hvor Micro-Money Goes

Når du investerer gjennom en microinvesting app, går pengene dine vanligvis inn i børsnoterte fond eller ETFer.

ETFer behandles som andre midler i aksjemarkedet, men de inkluderer investeringer i flere selskaper.

Og de lar investorer som deg eie deler av aksjer i aksjer, i stedet for fulle aksjer - som du ellers ikke har råd til.

Er Microinvesting verdt det?

Hvis du selv er litt matematisk tenkt, har du kanskje innsett: Hvis du investerer en liten mengde, kan du bare forvente en liten avkastning, ikke sant?

Du vil sannsynligvis ikke bli millionær eller pensjonere tidlig fra å investere reservedelskifte.

Realistisk kan disse appene hjelpe deg med å sette bort noen få hundre dollar i året. Det er ingenting å skrive Warren Buffett om - men det er ingen liten prestasjon hvis du har levd lønnsløftet til lønnsslipp, lurer på hvordan du kan komme videre.

Du kan ha $ 500 i nødfonden innen årets slutt - før neste ting på bilen din bryter.

Eller du kan bruke microinvesting som et første skritt i større investeringer.

Eller bare lagre i ett år, og du kan få deg en teacup gris!

Uansett hva du velger, er livet i ferd med å bli mye mer Insta-verdig.

Dana Sitar ([email protected]) er en merkevareinnholdsredaktør på The Penny Hoarder. Si hei og fortell henne en god spøk på Twitter @danasitar.

Mike Brassfield ([email protected]) er en senior forfatter på The Penny Hoarder.

Denne artikkelen inneholder generell informasjon og forklarer alternativer du måtte ha, men det er ikke ment å være investeringsråd eller en personlig anbefaling. Vi kan ikke personliggjøre artikler for våre lesere, så situasjonen din kan variere fra den som diskuteres her. Vennligst søk en lisensiert profesjonell for skatterådgivning, juridisk rådgivning, økonomisk planlegging råd eller investeringsrådgivning.

Skrive Inn Din Kommentar