Penger

Home Free: Denne fyren sparte $ 20.000 ved å bo på sitt kontor i 500 dager

Home Free: Denne fyren sparte $ 20.000 ved å bo på sitt kontor i 500 dager

Hva er det største elementet i budsjettet ditt? (Du har et budsjett, ikke sant?)

Hvis du er som mange amerikanere, er det bolig - og hvis du er som en slående en av fire amerikanere, spiser kostnaden for det boligen opp halv din inntekt. Selv om de fleste av oss tenker på boliger som en nødvendig utgift, tok en mann en out-of-the-box, eller rettere, ut-av-huset-tilnærming til å bruke mindre.

Hva mener vi egentlig? Vel, han flyttet ut av leiligheten sin og inn på kontoret hans. Han sov der - uten noen av hans kollegaer som fant ut det - i 500 dager.

Og selv om hans firma til slutt gikk ut av virksomheten, er denne mannen (kjent med hans pennnavn Terry K.) fortsatt ledende et "hjemfritt" liv. Etter å ha lest sin historie ønsket vi å vite mer; så vi snakket med Terry om sin unike livsstil, og bestemte oss også for hvor mye penger du kan spare ved å gå hjem-fri.

Terrys reise til hjem-fri opphold

Sommeren 2012 jobbet Terry 60 timer i uken på to jobber bare for å holde en 250-kvadratmeter Los Angeles-leilighet som han sjelden hadde tid til å nyte, skrev han i et stykke for Salon. Da en rekke økonomiske tilbakeslag stablet på toppen av hans allerede overveldende regninger, visste han at noe måtte forandre seg.

I stedet for å skaffe seg en annen jobb eller dømme sine California drømmer, bestemte Terry seg for å flytte inn på sitt kontor.

Han sov på en luftmadrass hver kveld og våkner tidlig om morgenen for å slå et nærliggende treningsstudio. Etter å ha tatt en dusj der, kom han til jobb på vanlig tid - noen ganger kom for sent til å passe inn med sine kolleger.

Heldigvis var det ingen sikkerhetstilstedeværelse i bygningen, selv om han måtte unngå rengjøringspersonalet. "[De var] banen i min eksistens ... mye mindre forutsigbar enn resten av staben!" Sier han.

Terry levde slik i 500 dager - og anslår at den reddet ham $ 20.000 i levekostnader og 216 timers pendling.

Hans firma gikk til slutt, og selv om Terry kort så på leiligheter, bestemte han seg for å fortsette å leve hjemmefritt. Han bor nå på baksiden av sin lastebil, og støtter hans billig livsstil med ulike jobber og skrive.

Hvor mye penger kan du spare ved å gå hjem-fri?

Vi bestemte oss for å se på mediankostnadene til en 1-roms leilighet i de dyreste amerikanske byene for å se hvor mye penger du kunne spare ved å gå hjem-fri. (Vi inkluderte ikke billigere områder fordi vi skjønte at ideen ville være mest attraktiv for de av dere som bruker en arm og et ben på leie.)

Her er hva vi fant:

Chicago: $ 1670 per måned = $ 20,040 årlig besparelse

Miami: $ 1,750 per måned = $ 21 000 årlig besparelse

New York: $ 3000 per måned = $ 36.000 årlig besparelse

San Fransisco: $ 3,460 per måned = $ 41,520 årlig besparelse

Seattle: $ 1,630 per måned = $ 19,560 årlig besparelse

Washington DC: $ 2000 per måned = $ 24 000 årlig besparelse

Disse tallene er slående, og de tar ikke engang hensyn til verktøy. Men ikke glem at visse kostnader vil øke hvis du går hjem-fri. Høvding blant dem er mat, fordi du ikke får tilgang til et kjøkken.

Terry budsjetterer $ 20 per dag for mat, som gjennomsnitt ut til $ 608 per måned. "Det er bratt, vet jeg," sier han. "Men det holder kroppen min sunn og planen min fleksibel, begge er høy prioriteter for meg." Han hyppiger "matbutikksalatbarer, sandwichbutikker, Ramen kafeteriaer og burrito-stativer, alternerende sunn med billig så godt jeg kan."

Den gjennomsnittlige amerikanske mannen mellom 18-50 år bruker alt fra $ 186 til $ 373 per måned på "mat hjemme", ifølge USDAs mars 2015 matkostnadsrapport. Når du legger til det til $ 208 per måned, bruker den gjennomsnittlige amerikanen på å spise ute, Terrys matbudsjett er ikke latterlig.

Selv om situasjonen din kan være ganske forskjellig fra Terrys, er det et trygt alternativ for å si at du kan spare mer enn $ 15 000 per år ved å gi deg graven i en dyr by og omfavne den hjemløse livsstilen.

Men er hjemme-fri bor verdt det?

En ekstra $ 15 000 per år sannsynligvis høres ganske tiltalende. Du kan bruke den til å reise, spare for pensjonering eller bare ha mer tid til å forfølge dine lidenskaper, som Terry har med sin skriving.

Før du slår inn nøklene til utleier, må du være klar over at denne typen livsstil har noen store ulemper.

Først og fremst er det ulovlig å bo på kontoret ditt. "Det er ikke så mye en kriminell handling som en mulig trussel," sier Beth Schroeder, en arbeidsassistent i California.

Selv om du bor i bilen, som Terry gjør nå, er lovlig, må du fortsatt gi opp mange bekvemmeligheter du er sannsynligvis vant til. For en er det ikke ensuite: Terry bruker "lokale offentlige og private toaletter, inkludert et døgnåpent bærbart toalett i en offentlig park", så vel som "containere for mitt avfall, som jeg tømmer i parkens bærbare toalett".

Men for Terry, det er matlaging han savner mest.

"Oppvokst, familien min delte alltid middag på samme tid hver kveld, så jeg føler meg hjemme med strukturen og rutinen til et gruppe måltid," sier han. "På den sjeldne muligheten jeg får til å dele det i dag, er det noe jeg elsker dypt."

Fortsatt fascinert av ideen om hjemmefri opphold? Terry anbefaler å eksperimentere først.

"Ta en bil-biltur eller leie hjemmet ditt til helgen og speider for et komfortabelt sted å overnatte i bilen for et par netter," han foreslår. "Du får en ide om både friheten og ulempene med å leve i et begrenset rom før du tar det kjeftende skrittet inn i det ukjente. Hjemløsning er ikke for alle, men for noen er det en åpenbaring. "

For Terry har det sikkert vært. "En dag kan jeg planlegge å leve mer permanent på ett sted, men det er egentlig ikke på min radar for øyeblikket," sier han. "Fordelene er rett og slett for vidtgående å gi opp nå."

Din sving: Vil du noen gang vurdere å leve hjemmefritt? Hvilke spørsmål har du for Terry? Hvis du vil lære mer, kan du besøke sin blogg The Office Hobo.

Susan Shain (@Sanan_Shain) er freelance skribent og travel blogger som alltid søker eventyr på et budsjett.

Skrive Inn Din Kommentar