Penger

Her er hvordan man kjøper et hus uten boliglån - i 30-årene

Her er hvordan man kjøper et hus uten boliglån - i 30-årene

Min kone og jeg betalte penger for våre siste tre hjem.

Og ja det er hyggelig å ikke ha en månedlig betaling. Det er også mange andre grunner til å kjøpe et hus for kontanter. Du kan få en bedre pris og spare tusenvis i avsluttende kostnader.

Men kjøper et hus i kontanter selv mulig for den gjennomsnittlige personen?

Faktisk er nesten en tredjedel av hjemmemarkedet i USA gjort kontant, og i sørvest Florida er mer enn halvparten av områdets transaksjoner kontant salg.

Selvfølgelig er sistnevnte statistikk delvis et resultat av så mange pensjonister som kjøper boliger i kontanter etter en levetid for å spare og bygge egenkapital i tidligere boliger.

Men selv om du ikke er nært pensjonert og ikke har spart nok til en forskuddsbetaling - ikke si hele huset - der er håp.

Min kone og jeg betalte først penger for et hjem i våre 30-årene. Vi lagde sammen 12 000 dollar per år på den tiden - og jeg har aldri jobbet heltid i mer enn et par måneder.

Slik gjorde vi det, og hvordan kan du (til slutt) kjøpe et hus med kontanter.

Lev med foreldrene dine

Jeg flyttet tilbake til foreldrenes hus i 20 år og bodde der til jeg var 25 år gammel og betalte minimal leie.

Selvfølgelig er det ikke et alternativ for alle, men hvis du kan svinge det, Å leve med foreldrene dine er en fin måte å spare penger på. Faktisk lever 14% av voksne i alderen 24 til 34 sammen med sine foreldre.

Ved 25 hadde jeg spart nok for en forskuddsbetaling på et hjem, og jobbet deltid på ulike lavpenger.

Hvis du skal leve med mamma og pappa i noen år, bør det være ditt mål å spare på en nedbetaling (eller et helt hus).

Selvfølgelig må du faktisk sett pengene til side, som bringer oss til ditt neste skritt ...

Start Lagre nå

Uansett inntekt du bor på, lever noen du kjenner til, sannsynligvis på mindre. Lev som de gjør, og bank forskjellen.

Vi kan hjelpe! Sjekk ut innlegg om hvordan du bruker mindre penger på alt fra dagligvarer til gass til klær, til og med 101 ting du kan få gratis.

For å hjelpe deg med å sette opp besparelsene, se våre innlegg om hvordan du sparer penger når du lever lønnsslipp til lønn og hvordan du får opptil 5% tilbake fra sjekker og sparekontoer.

Målet er å konsekvent bruke mindre enn du lager - og lagre forskjellen for å kjøpe et hjem i fremtiden.

Her er noen flere måter å redde for et hus:

  • Sett bort vindfalls som arv, arbeidsbonuser og konkurransevinster
  • Legg til side de fleste eller alle eventuelle restitutioner
  • Bevilge lønnsøkninger til besparelser
  • Selg ting du ikke trenger å øke besparelser
  • Finn måter å redusere kostnadene og spare penger
  • Sett besparelser i det høyeste avkastningen, ikke-flyktige stedet du kan finne

Det siste elementet fortjener en forklaring.

Aksjemarkedet kan gi bedre langsiktig avkastning enn andre alternativer. Men det kan også være ned 50% når du er klar til å kjøpe det huset.

I stedet investere hvor du ikke vil ha opp og nedturer. CD-laddering er en strategi du kan bruke. Ordne for den siste av CDene å modne rundt den tiden du tror du vil være klar til å kjøpe huset ditt.

For å få en høyere avkastning, investere på en sosial utlånsplattform som Lending Club. Du kan få opptil 10% på pengene, og statistikk viser mindre enn 1% av investorer som kjøper mer enn 100 notater ($ 2500 på $ 25 per notat), mister penger.

Bare vær sikker på at lånene vil modne før du er klar til å kjøpe, siden du kan investere i både treårige og femårige lån.

Finn billigere boliger

Før du kjøper et hjem først, kan du leie, eller låne for å kjøpe noe.

Uansett, Hold kostnadene lave, slik at du sparer enda mer penger.

For eksempel kjøpte jeg et mobilhjem for mye for $ 19 500, med en forskuddsbetaling på $ 5000.

Selv med en rente på 14%, var de månedlige utbetalingene bare $ 225 for et 10-årig lån. Med en så lav betaling var det lett å legge mye ekstra inntekt mot å betale lånet.

Jeg var uten pant i løpet av et par år, og hadde en ekstra $ 225 å legge til side hver måned.

Dette er et berørt område for mange mennesker. Du vil kanskje ikke leve i et mobilhjem (min var veldig komfortabel), eller leie en effektivitetsleilighet i årevis bare for å spare penger.

jeg føler rikere bor uten gjeld i et lite sted, heller enn å bo i et stort hus eller vakker (og dyr) leilighet. Hvis du prøver det, kan du føle det samme.

Eller kanskje ikke. Det er din beslutning.

Heldigvis finnes det alternativer mellom ekstremer, slik at du kan leve komfortabelt og samtidig spare penger hver måned.

For eksempel, hvis du leier en leilighet for $ 950 per måned, se etter noe anstendig som koster bare $ 700 per måned.

Visst, det vil ikke være like bra, men du vil spare ekstra $ 3000 per år. Se også etter andre måter å spare på leie.

Jeg gjorde en ting til å betale min boliglån raskt: Jeg leide ut rom.

Dette alternativet vil ikke være for alle, men for meg var det et valg mellom å bo sammen med romkamerater og jobber på heltidsjobber, som jeg prøver å unngå.

Kjøp hvor boliger er billigere

Etter at vi var gift, kjøpte min kone og jeg et hus sammen for $ 17 500 i Anaconda, en vakker liten Montana fjellby.

Vi kjørte bokstavelig talt rundt landet i flere uker til vi fant et sted hvor husene selger billig.

Da var vi i stand til å betale kontant uten å selge vårt Michigan hjem. Vi leide den ut, og solgte den senere for $ 45 000 - ikke dårlig vurderer jeg bare betalte $ 19 500.

USA har en rekke byer med rimelig bolig, Til og med steder der husene er nesten gratis.

Hvis du flytter til rimelige byer, er det ikke mulig på grunn av arbeidet ditt, se etter de rimeligste nabolagene i nærheten av jobben.

Og du kan også ...

Kjøp mindre dyre typer boliger

Som påpekt, kan et mobilhjem være et godt første kjøp, i det minste hvis du kjøper det på eiendom, i stedet for på en leid mye.

Men også vurdere andre typer boliger.

College student Joel Weber bygget et lite hus for rundt $ 16.000. Du kan også se på skolebusser og andre boligalternativer.

Lev billig, og du kan spare penger raskt.

Du trenger ikke å gå til ekstremer som ikke passer deg. Bare se etter de billigste områdene å bo og finn en fin, liten bolig som selger for billig.

Og betaler mindre sparer ikke bare penger på forhånd. Du vil også bruke mindre på årlige verktøy, eiendomsskatt, forsikring og vedlikehold med et lite hjem.

Kjøp Foreclosures og Fixer-Uppers

Noen ganger er fine boliger billig fordi de trenger jobb, eller er bankforeclosures.

Vår $ 17 500 hjem passer begge kategorier. Seks måneder og $ 2000 i reparasjoner senere, solgte vi den for $ 28.000.

Forresten, å kjøpe billige fixer-oppers og gjøre kostnadseffektive reparasjoner og forbedringer er en fin måte å bygge egenkapital på.

Vår første av tre hjem i Florida var en leilighet vi kjøpte i 2012 for $ 89,000 kontanter.

Vi solgte det i år for 112.000 dollar etter å ha brukt litt fersk maling og installert et nytt klimaanlegg - om lag $ 4000 i totale utgifter.

Downsize å kjøpe for kontanter

Kanskje du allerede har mye egenkapital i hjemmet ditt, men du vil bli kvitt månedlige utbetalinger.

Downsizing ditt hjem kan være en fin måte å frigjøre egenkapital og betale penger for et nytt hjem.

For eksempel, hvis du har et hus verdt $ 185 000 og du skylder $ 105 000 på det, vil du sannsynligvis netto ca $ 65 000 etter salg og avsluttende kostnader.

Det er akkurat det vi betalte for vårt nåværende hjem i North Port, Florida - et to-roms, to-badhus med garasje og carport på en stor del.

Kjøper et hus for kontanter, trinn for trinn

Du kan kanskje ikke betale penger for et hus akkurat nå, men hvis du tar noen av disse trinnene, kommer tiden.

Begynn med å redusere boligkostnadene og spare penger.

Hvis du leier, leie noe rimeligere, slik at du kan spare mer. Hvis du låner for å kjøpe, start små og se etter alternativer for å holde kostnadene lave.

Starter liten betyr ikke at du aldri kan ha et stort hjem. Det betyr bare når du kommer dit en dag, kan du betale penger.

Ignorer alle råd og artikler om "hvor mye hus du har råd til." Hvis du virkelig vil betale penger for et hjem i fremtiden, bør dette være målet ditt:

Finn noe komfortabelt nok for at du skal leve inn for lavest mulig pris, og sett til side så mye som mulig i sparekontoer og sikre investeringer.

La oss si at du har råd til en $ 1.000 månedlig boliglånsbetaling og sett $ 300 månedlig på en sparekonto. I stedet for å ta på all den gjelden, kjøpe et lite, billig hus med en $ 400 månedlig betaling.

Det frigjør $ 600 mer for å spare hver måned. Legg det til dine vanlige $ 300 månedlige besparelser, og det er nesten $ 11 000 per år.

Påfør $ 11 000 mot det lille boliglånet ditt (i tillegg til de vanlige betalingene), og du betaler det i løpet av få år.

Da, uten $ 400 månedlig betaling, kan du spare minst $ 1,300 hver måned. Det er nær $ 16 000 per år som piller opp i dine spare- eller investeringskontoer!

Legg det - pluss den opptjente renter - til pengene fra ditt mindre hjems salg, og du kan kanskje kjøpe et mye større hus kontant på bare noen få år.

Din sving: Tror du at du kan kjøpe et hus for kontanter i de neste 10 årene?

Steve Gillman er forfatteren av "101 rare ting å tjene penger" og skaperen av EveryWayToMakeMoney.com. Han har vært repo-man, stavkarpe, søkemotorevaluator, husflipper, trikkdriver, prosessserver, mock juror og roulette croupier, men på mer enn 100 måter han har tjent penger, er skriving hans favoritt (så langt).


Skrive Inn Din Kommentar