Banker

Trump Student Loan Forgivelsesendringer og forslag

Trump Student Loan Forgivelsesendringer og forslag

President Trump har allerede gjort noen store endringer i studielåns tilgivelsesprogrammer - og de fleste vet ikke det. Kombiner det med fremtidige forslag utrullert av utdanningssekretær Betsy DeVos, og det kan være et skremt om Trump-studielån tilgivelse.

La oss bryte ned endringene Trumps administrasjon har gjort med studielån tilgivelse, og snakk litt om forslagene han har laget.

Husk, forslag er bare det - forslag. Det betyr ikke at disse endringene vil tre i kraft. Det er imidlertid en stor påminnelse for folk med studielån at det kan være en god tid å ta gjeld på gjeld hvis du har forsømt det.

Med de fleste forslag trer de i kraft for fremtidige låntakere - det betyr at hvis du er i en tilbakebetaling eller studentlånsgjennomløpsplan akkurat nå, vil du sannsynligvis bli bestefaret.

Det høres ut som om det kan være forvirrende, men det trenger ikke å være. Du kan registrere deg for disse programmene gratis på StudentLoans.gov.

Ok, så la oss snakke om de potensielle endringene i studielåns tilgivelsesprogrammer.

Hvis du ikke er helt sikker på hvor du skal begynne eller hva du skal gjøre, bør du vurdere å ansette en CFA for å hjelpe deg med studielån. Vi anbefaler Studentlånsplanleggeren for å hjelpe deg med å sette sammen en solid økonomisk plan for studielånets gjeld. Sjekk ut Studentlånsplanleggeren her.

Hurtignavigering Trump Student Loan Tilgivelse EndringerTax Gratis Død og Invaliditet Student Loan DischargeTuition og gebyrer Fradrag EliminerteTrump Student Loan Forgivelse ForslagElimination Of Public Service Loan Forgiveness (PSLF) Eliminere mesteparten av planene til fordel for en enkelt inntektsdrevet tilbakebetaling PlanAllow Student Loans å bli utslettet i Konkursutligning av studielånets rentefradrag

Trump Student Loan Forgivelse Endringer

La oss først snakke om noen av tingene som har endret seg under Trump-administrasjonen så langt. Dette er endringer som allerede er trådt i kraft - de er loven. Men husk at disse lovene alltid kan endres i fremtiden.

Skattefri dødsfall og funksjonshemming Studentutlån

Vi har tidligere diskutert i vår artikkel om hemmelige måter å få studentlån tilgivelse som, med mindre du er i et kvalifiserende program, anses de fleste studielån tilgivelse og studielånutslipp som skattepliktig inntekt.

Det betyr at hvis du skulle få $ 50 000 i studielån tilgives, regnes det som inntekt. Hvis du har gjort $ 35.000 i arbeid, vil din totale inntekt for året nå være $ 85,000. Resultatet? En høyere skatteregning. Låntakere kan se at deres skatteregninger stiger med $ 10.000 eller mer!

For å gjøre saken verre, hvis du får lånene dine utladet på grunn av total og permanent funksjonshemming, kan denne "inntekten" diskvalifisere deg fra hjelpeprogrammer som du kan stole på.

Imidlertid eliminerte Trump-skatteplanen, kjent som Tax Cuts and Jobs Act, skatteplikten av studielåns utslipp på personer som får det til død eller total og permanent funksjonshemming. Det betyr at hvis du får studielån utladet ved død eller uførhet, vil du ikke lenger stå overfor en skattebyrde (eller din familie vil ikke).

Det er viktig å merke seg at denne bestemmelsen bare trådte i kraft 1. januar 2018 - og slik at eventuelle utlån som ble utlattet i 2017, fortsatt vil bli utsatt for skatter. Videre er denne bestemmelsen utløpt i 2025 med mindre kongressen fornyer det.

Du kan lære mer om funksjonshemmedeutslipp her.

Bedømmelse: God.

Vi synes dette er en veldig god forandring til studielån tilgivelse som er sunn fornuft.

Undervisning og gebyrer Fradrag eliminert

Undervisningsavgiften er eliminert i henhold til lov om skattesaker og arbeidsplasser. Undervisningsavgiften var faktisk en forlengelse som utløp i slutten av 2016. Undervisningsavgiften tillot skattebetalere å redusere sin skattepliktig inntekt med opp til $ 4000.

Imidlertid, mens det var forslag om å eliminere eller endre andre utdanningsskattekreditter - for eksempel American Opportunity Tax Credit og Lifetime Learning Tax Credit, forblir disse skattekreditten de samme under den nye loven. Imidlertid er det inntektsgrenser for disse utdanningsskattekredittene, så undervisningsavgiften ga noen lettelse til høyverdige skattebetalere.

Bedømmelse: Blandet.

Mens vi er triste for å se dette skattefradraget, er det andre som fortsatt er tilgjengelige, og dette ble stort sett utnyttet av høye inntjenere.

Trump Student Loan Forgiveness Forslag

Det har vært mange forslag som folk har vært opptatt av med Trump-administrasjonen. Det er viktig å merke seg det Ingen av disse forslagene er loven, men det betyr ikke at de ikke er forandringer presidenten ønsker å se.

Enten du er for eller imot disse endringene, må du vite hva de er og hva de kan bety. Da bør du stemme dine bekymringer til din representant i kongressen.

Eliminering av offentlig tjeneste Loan Forgiveness (PSLF)

President Trump, sammen med Betsy DeVos, har ved flere anledninger oppfordret til å eliminere Public Service Loan Forgiveness (PSLF). PSLF er en av de beste måtene å få studentlån tilgivelse i USA.

I sitt første budsjettforslag for 2018 forsøkte han å forsvare PSLF. Dette hevet en rekke juridiske spørsmål (for om det er penger eller ikke, er det fortsatt loven, så hva ville utdanningsdepartementet gjøre), og til slutt ble forslaget droppet.

Men i sitt neste budsjett for 2019 har Trump nok en gang foreslått å eliminere offentlig tjeneste Loan Forgiveness.

Det er viktig å merke seg at de foreslåtte endringene vil gjelde for nye lån etter 1. juli 2019. Så det ser nå ut til at de med eksisterende lån vil bli bestefaret.

Endringer i lån ville gjelde for lån etter 1. juli 2019, ikke inkludert de lånene som ble gitt til låntakere for å fullføre sin nåværende utdanning.

Bedømmelse: Dårlig.

Du vil få færre personer som jobber med offentlig tjeneste, regjeringen, rettshåndhevelse, undervisning og mer. Gitt mange av disse feltene krever en grad, kan det være vanskelig for høyt kvalifiserte personer å få en grad og deretter jobbe i disse lavere inntekts feltene som er verdifulle for USA som helhet.

Eliminering av subsidierte studielån

Trump har også foreslått eliminering av subsidierte studielån i 2019-budsjettforslaget. Støttede studielån gir studentlåntakere med betydelig hjelp - med regjeringen betaler for renter påløpt i løpet av skolen. Dette kan medføre betydelige besparelser for låntakere.

Regjeringen utstedte 5,7 millioner subsidierte studielån i skoleåret 2016-2017. Disse lånene går mot studenter med økonomisk behov, basert på utfylling av FAFSA.

Bedømmelse: Dårlig.

Disse lånene går bare mot studenter som har et økonomisk behov. De vil fortsatt låne for å betale for college, men nå blir det dyrere.

Eliminer de fleste tilbakebetaling planer til fordel for en enkelt inntekt-drevet tilbakebetaling Plan

President Trump har foreslått eliminering av alle inntektsdrevne tilbakebetalinger planene (IBR, PAYE, RePAYE, ICR) og erstatte dem med en enkelt inntektsdrevet tilbakebetaling plan.

Denne nye tilbakebetaling planen vil dekke låntakers månedlige utbetaling til 12,5% av deres skjønnsmessige inntekter. Det vil også sørge for tilskudd til studentlån på 15 år for bachelorlåntakere, og 30 år for utdannede låntakere.

Trump har gjort kommentarer at han vil at regjeringen skal dekke kostnadene ved studielån tilgivelse under hans nye plan - noe som fører oss til å tro at det ville være skattefri studentlån tilgivelse. Dette har imidlertid ikke blitt avklart, og det ville være annerledes enn de nåværende eksisterende inntektsdrevne avbetalingsplanprogrammene.

Bedømmelse: Blandet.

Noen låntakere vil ha nytte ved å se deres inntektsførte tilbakebetalsbeløp gå ned til 12,5%, mens andre vil miste ved å se den øke fra 10%. Dessuten kan tilbakebetalingstiden på 15 år være til nytte for mange bachelorlåntakere, men den 30-årige studietiden er lengre enn alle eksisterende planer i dag. Til slutt er tilgivelsesaspektet viktig - en kortere tilbakebetalingstid kan bety større tilgivelse, men hvis det er skattepliktig, kan det være skadelig.

Tillat at studentlån frigjøres i konkurs

Dette forslaget kommer fra Institutt for utdanning, som kunngjorde at det var å søke kommentarer om hvordan man skulle fastslå "unødvendig motgang" for å tillate studielån å bli utløst i konkurs.

Det er viktig å vite historien om dette. Før 1998 kunne studielån bli utløst i konkurs etter det syvende år med tilbakebetaling. Men etter 1998 var studentlån forbudt å bli utløst i konkurs unntatt i tilfeller av "unødig motgang"

Kongressen har imidlertid aldri definert hva urettferdig motgang betyr, og så har domstolene tatt det på seg selv å bestemme - og det er ikke alltid ensartet.

Uansett er unødig motgang en svært høy bar for å rydde - fordi du i hovedsak må bevise at du aldri ville ha råd til dine lån, selv på en inntektsrettet plan, for resten av livet ditt. Gitt at inntektsdrevne planer tilbyr slike lave utbetalinger basert på inntekt, er det vanskelig å bevise.

Det er derfor mange mennesker bare avskriver muligheten til å få studielån i konkurs, selv om det er teoretisk mulig.

Bedømmelse: Blandet.

For noen låntakere vil evnen til å komme seg ut fra ubetalte studielånsgjeld være en velsignelse. Bare les noen av kommentarene på denne artikkelen. Det er klare tilfeller der studentlånsgjelden ikke kan betales og er en urimelig motgang.

Men å endre reglene rundt konkurs- og studielånsgjeld kan forstyrre markedsplassen for studielån - noe som gjør det vanskeligere og dyrere for låntakere å få lån. Gitt at sikkerheten for studielånsgjeld er fremtidig låneres inntjening, noe som gjør denne sikkerheten mindre trygg, vil drive opp prisene.

Eliminering av studielånsrenteavdrag

I skattereduksloven foreslår Trump opprinnelig å eliminere studielånets rentefradrag. Mens det ble lagret i den endelige regningen, betyr det ikke at Trump fortsatt vil se det elimineres.

Studielånsrenteavdrag gir opp til $ 2500 i fradrag av renter du har betalt på studielån.

Selv om dette er en praktisk besparelse, faser den ut på relativt lave inntektsnivåer.

Bedømmelse: God.

Jeg tror at rentelånet for studielån er et feilaktig incitament som ikke gjør noe, men koster skattebetalere penger.

Hva skal låntakere gjøre i dag?

Hvis du er en låner bekymret for disse endringene, er det noen ting du kan gjøre i dag, for i hvert fall å være forberedt, om ikke proaktiv.

Først må du sørge for at du vet hvilke programmer du er på med studielånets gjeld. Du bør vite din tilbakebetaling plan, kjenn din tilgivelse program hvis du går for det, og vet alternativene dine.

For det andre må du sørge for at du er nåværende på lånene dine og ikke i standardlån for studielån. Hvis du er, se på å rehabilitere studielånene dine så snart som mulig for å komme på sporet. Hvis Trump endrer studielånsutbetalingsplaner, kan det være vanskeligere for deg hvis lånene dine er i mislighold.

Hvis du ikke er sikker på om noen av disse, kan du vurdere å sjekke ut vårt gratis 5-dagers utlån av e-postkurs for lån på lån.

Du kan også vurdere profesjonell hjelp. Husk at du kan gjøre alt med Federal lån gratis på StudentLoans.gov.

Siste tanker

Det kan være skummelt å tenke på alle disse forskjellige studielånsutbetalingsplanene og studentlånsgivelsesprogrammene endres.

Planene har imidlertid forandret seg før, og de vil igjen i fremtiden. Trumps studielåns tilgivelsesplaner og forslag er litt skremmende, men de skal for tiden bare søke om fremtidige studielåntakere.

Som sådan, hvis du har studielån i dag, må du handle og begynne å gjøre fremskritt på dem.

Skrive Inn Din Kommentar