Liv

Gjennomsnittlig Vacation Ends med $ 1,108 av gjeld (og det er helt unødvendig)

Gjennomsnittlig Vacation Ends med $ 1,108 av gjeld (og det er helt unødvendig)

Jeg kom akkurat tilbake fra en 10-dagers strekning i Europa - og la meg si det, det var dyrt.

Noe om å være på ferie kaster den sparsomme siden av meg helt ut av vinduet. Jeg skjønte dette mens jeg chugged en 60-euro ($ 66.89) flaske Champagne foran Eiffeltårnet en ettermiddag som det var ingenting (verdt det!).

Den gode nyheten er, Jeg lagret opp for turen min. Dyrt vin, sent netter og en spontan dag i Amsterdam kastet meg ikke inn i et økonomisk hull.

Det er imidlertid ikke tilfellet for de fleste amerikanere.

En ny undersøkelse viste at mange amerikanere kaster seg inn i gjeld for å betale for ferier.

Au.

Hvorfor går folk inn i gjeld for ferie?

LearnVest, et privatfinansieringsplanleggingsfirma, har nylig avslørt nye funn fra sin Money Habits and Confessions Survey, hvor 1000 voksne i USA ble spurt mellom 17. og 23. mai om pengene sine vaner.

I undersøkelsen sier 32% av respondentene å spare for ferier er en finansiell prioritering, men mindre enn halvparten av dem er faktisk ansvarlig for ferier i sine årlige budsjetter.

Denne mangel på planlegging kan forklare hvorfor 74% av respondentene sier at de har gått inn i gjeld for å betale for en ferie. Den gjennomsnittlige respondentens gjeld for en tur var $ 1,108.

😱

Bortsett fra mangelen på ferieplanlegging, foreslår LearnVest flere grunner til at folk kommer hjem med gjeld, for eksempel:

  • Faller for flash flybilletter. Flash flybillettsalg lyder bra, men det er lett å hoppe på dem uten å ha penger tilgjengelig. Kan du virkelig ha råd til den billige billetten, eller kjøper du den bare fordi det ser ut som en god avtale? Jeg vil ikke lyve - jeg tror jeg ser opp billetter tilbake til Europa nesten hver dag. Det er flere ganger når jeg har sett en ekstremt lav pris og ønsket å trekke avtrekkeren, men jeg har vokst til å alltid tenke to ganger.
  • Kjøper flybilletter med et kredittkort. Å sette en pricy flybillett på et kredittkort er en av de raskeste måtene å betale alt for mye for det til slutt. Du kan fortelle deg selv, "Å, jeg har ikke pengene nå, men jeg betaler det bare om noen måneder!" Sannheten er at du vil ende opp med å betale for billetten i tillegg til uansett interesse det kan medføre. Ikke gjør det!

Noen gode nyheter (jeg tror?)

Vi kan ikke spare nok til å gå på ferie, men vi tar i hvert fall små skritt i riktig retning når det gjelder prepping for en.

Undersøkelsen viser at folk gjør et par ting godt når de prep for ferier, for eksempel redusere restaurantbesøk, handle mindre og bruke mindre på underholdning.

Selv om disse anstrengelsene er bemerkelsesverdige, er de fortsatt ikke nok.

Hvis du vil ha en baller vacay (det betyr ikke at du kommer hjemkjedet til en haug med gjeld), er det noen ting du kan gjøre for å generere pengene du trenger:

  • Vurder å få en sideopptak for månedene som fører opp til turen. Dette kan være en fin måte å bygge ekstra midler uten å forstyrre ditt vanlige budsjett.
  • Selg dine uønskede ting. Har du hørt om Letgo-appen? Ved å kunne enkelt selge ting fra håndflaten din, kan du omfavne minimalisme og maksimere feriefondet ditt.
  • Gjør pengene dine arbeidere smartere, ikke vanskeligere. Investering lyder skummelt, men Stash er en brukervennlig app som går deg gjennom prosessen. Hvis du starter små og bygger opp porteføljen din, kan du få en god sum penger på deg når du er klar til å betale det for turen.

Kelly Smith er en junior forfatter og engasjementspesialist på The Penny Hoarder. Fang henne på Twitter på @keywordkelly.

Skrive Inn Din Kommentar