Liv

Disse 16 budsjettreisetipsene kan hjelpe deg med å se mer av verden i 2018

Disse 16 budsjettreisetipsene kan hjelpe deg med å se mer av verden i 2018

Folk spør meg hele tiden hvordan jeg har råd til å reise så mye.

Den største grunnen er at jeg prioriterer å reise over nesten alt annet, men jeg skylder også det til det faktum at jeg kjenner mange triks som hjelper meg å strekke mine dollar mens du reiser. Jeg har lært disse lille triksene fra år med å skrape sammen penger for turer nær og langt.

Hvis en av dine Nyttårsforsett er å reise mer, disse tipsene bør hjelpe deg å gjøre det uten å blåse budsjettet.

Disse 16 budsjett reisetips kan hjelpe deg med å se mer av verden i 2018.

Hvordan spare penger på flyreiser

Når folk sier at reisen er for dyrt, refererer de ofte til kostnaden for å komme dit. Hvordan skal du gå et sted når du ikke engang har råd til flybilletten?

Disse strategiene skal hjelpe deg med å spare penger på neste flytur:

1. Begynn å samle inn miles og poeng

Ikke vent et sekund; begynne å samle reisebelønninger akkurat nå. Ikke å gjøre det er å kaste penger bort.

Det er ikke så skremmende som du tror: Du må bare registrere deg for ett flyselskap i hver av de store alliansene, og begynn å koble nummeret ditt når du flyr.

For en full primer, her er min guide til å komme i gang med reise hacking.

2. Trinn opp ditt søkespill

Hvis du bare søker på Expedia for å finne flyreiser, gjør du en stor feil. I dag gjør mange andre verktøy enklere enn noen gang å finne billige flyreiser.

Sjekk ut noen av mine favoritter:

  • Google ITA Flight Matrix: Dette nettstedet lar deg søke flere flyplasser og flere datoer. Det har ikke det vakreste grensesnittet, men søkemulighetene er uten sidestykke.
  • Oversatt: Dette nettstedet er en reise hacker drøm. Det setter sammen enveisflyvninger og rare stoppested for å finne deg rockbunnspriser.
  • Momondo: Denne søkemotoren skanner mer enn 700 reisesider for å finne deg den beste avtalen. Det inkluderer også uavhengige operatører, som Southwest, hvilke andre søkemotorer utelater.

Du kan også bruke verktøy som AirfareWatchdog og Hopper for å spore bestemte ruter; begge varsler deg når fares faller på ruter du er interessert i.

Når det er på tide å kjøpe flyet, kan du bestille direkte gjennom flyselskapets nettside. Å gjøre det gir deg lettere bruk hvis flyet ditt blir kansellert eller forsinket, og gjør det også mindre sannsynlig at du blir rammet, da flyselskapene gir preferanse til sine egne kunder.

3. Følg flyselskaper og blogger på sosiale medier

Har du hørt om feilfare? Etter en uhell utgitt av flyselskapene, blir disse lave billettene oppgradert veldig raskt - så du må handle raskt hvis du vil ha en.

Den beste måten å finne ut om feilfare og andre flybilletter er ved å følge flyselskapene, reisesider og reisebloggere gjennom sosiale medier og e-post.

Disse 21 reiselappene for hacking og 19 reiselapper er gode steder å starte.

4. Ikke kjøp billetter på en fredag

Når det gjelder lave priser, kan du bare tenke på din reise datoer, men det er også viktig å vurdere din booking Dato.

Når du bestiller billetten, kan det få stor innvirkning på prisen, og ny forskning har vist fredager er den verste dagen for å kjøpe flyreiser.

Den beste dagen å bestille? Søndag fulgte tett på lørdag.

Når det gjelder hvor langt i forveien å kjøpe, varierer det fra 57 dager ut for innenlandsbilletter til 176 dager ute for fly til Europa.

Hvordan spare penger på overnatting

En annen stor reiseutgift er et sted å legge hodet om natten. Heldigvis er det mange måter å spare penger på losji.

Jeg har skrevet i detalj om pengerbesparende alternative innkvartering før, men her er noen av mine favorittalternativer:

5. Prøv Airbnb eller Couchsurfing

Delingsøkonomien har betydelig redusert kostnadene ved reiseinnkvartering; med steder som Airbnb kan du leie et helt hus for en brøkdel av hva et hotellrom ville koste.

For eksempel reiste en gruppe med Penny Hoarder-medarbeidere og jeg til Nashville og hver betalt under $ 200 for tre netter i en nydelig leilighet i hjertet av byen!

Mange tror at du må dele et boareal med din Airbnb-vert, noe som ikke er sant. Som oss, Du kan leie en hel leilighet (eller slott, selv!) gjennom plattformen.

Alternativt er Couchsurfing et helt gratis alternativ, selv om du oppfordres til å være vert for folk når du er hjemme.

6. Vurder en arbeidsutveksling

Har du hørt om arbeidsutveksling? Med disse mulighetene jobber du en halv- eller hel dag i bytte for rom og brett.

Plikter inkluderer alt fra å melke geiter (en av mine personlige favoritter) for å gjenopprette gamle bygninger.

Fascinert? Les mer om arbeidsutveksling her.

7. Sjekk hotell rabatt nettsteder

Nye hotell rabatt nettsteder pop opp hele tiden; det er vanskelig å holde styr på dem alle. Noen av mine favoritter inkluderer HotelTonight, en last-minute booking app; Trivago, et hotell aggregator; og Priceline, som lar deg få lave priser ved å by på unnamed hoteller.

På samme måte som med flyreiser, ring hotellet først for å se om det er villig til å matche den laveste prisen. Det vil ofte, fordi det heller ikke vil betale en provisjon til en tredjepart.

Booking gir deg direkte et ben over andre kunder når det kommer til ting som oppgraderinger eller planleggingskonflikter.

8. Søk på å være en sitter

Visste du at det er folk som vil la deg bli i deres hus gratis, i bytte for å se på kjæledyr eller vase plantene sine? Det høres for godt ut til å være sant, men det er det ikke.

Takket være nettsteder som Trusted Housesitters og Mind My House, er det enkelt å finne husholdningsoppgaver over hele verden.

Hvordan spare penger på mat

En jente må spise, men restauranter kan raskt ta en stor bit ut av budsjettet.

Det er en annen grunn jeg liker å bo i Airbnbs; Siden du har et kjøkken, er det lett å spare penger ved å lage mat.

Hvis du vil gå ut, men her er noen måter du kan spare penger på mat mens du reiser:

9. Kontroller Online Food Deals

Vil du nyte restauranter uten høy prislapp? Sjekk på nettet.

Du kan ofte finne tilbud på restauranter (og attraksjoner!) På Groupon. Eller sjekk Restaurant.com, hvor gavekort er nesten alltid dypt diskontert - både på nettstedet og Raise. Før du kjøper, sørg for at du liker destinasjonens deltakende restauranter.

Hvis du er på farten, sjekk Yelp; Noen restauranter tilbyr rabatter hvis du "sjekker inn" på appen. Du kan til og med bruke Yelps søkefilter til å bare vise restauranter med tilbud, noe som hjelper deg med å komme rett til de gode greiene.

10. Slå opp Happy Hours

Selv om du er på ferie, fortjener du og lommeboken dine fortsatt gode timer - en av mine favoritt måter å prøve en ny bys mat og drikke uten å bruke tonn.

Det er også en fin måte å møte folk på, da du vanligvis finner mange lokalbefolkningen som utnytter tilbudene.

11. Spis hvor lokalbefolkningen gjør

Jeg unngår generelt å spise på noen restauranter som er oppført i en guidebok; så snart et etablissement gjør det der inne, øker det prisene og begynner å bekymre seg mindre om matkvaliteten.

I stedet sjekker jeg Yelp og Chowhound å se hvilke restauranter lokalbefolkningen liker, og jeg ber også om anbefalinger fra alle jeg møter. For meg, å finne gode billige spiser er nøkkelen til en vellykket tur!

Hvordan spare penger på alt annet

Hva med alle de andre små reiseutgiftene? De legger til også.

Her er noen ideer for å spare på alt annet:

12. Reise i skuldersesongen

Dette tipset er grunnleggende, men mange ignorerer det.

Med mindre du har spesifikt arbeid eller personlige krav som begrenser timeplanen din, bør du prøve å reise i skulder sesongen, når du finner lavere priser og færre personer.

Skulder sesongen skjer ofte i løpet av våren og høsten, men det er forskjellig for hver destinasjon.

For å finne ut når det er, bare Google din destinasjon pluss "skulder sesongen."

13. Se inn i by-brede passerer

Mange turismeforetak fremmer byovergripende passerer som inkluderer nedsatt transport, sightseeing eller begge deler.

For å finne disse, prøv å bruke søkeord som "turistkort" eller "bykortkort", eller besøk byens turistkontor.

14. Få et reisevennlig kredittkort

Utenlandske transaksjons- og minibankavgifter kan raskt legge opp, så vær sikker på å registrere deg for et reisevennlig betalingskort og kredittkort.

Mine faves? Chase Safir-foretrukket kredittkort og Charles Schwab debetkort, hvorav ingen betaler avgifter for internasjonal bruk.

15. Forskningsaktiviteter og attraksjoner før tid

Hvis du skal se den berømte Sagrada Familia kirken i Barcelona, ​​kan du enten betale 15 euro for å kjøpe billetter online og hoppe over linjen, eller du kan vente på timer og betale samme beløp personlig. Du kan gjette hvilket alternativ min dårlige forberedte selvopplevde.

Jeg lærte min leksjon, skjønt: Gjør din forskning på forhånd.

Ikke planlegge aktivitetene dine i minuttet - men hvis det er ting du må se eller gjøre, bruk noen få minutter på jakt etter rabattkoder eller forhåndsbilletter. Du sparer tid, og kanskje penger.

16. Sjekk lokal avis

Hvis du kan lese lokalspråket, eller hvis målet ditt har en engelsk avis, ta en kopi!

Ikke bare vil du bli kjent med byens nyheter og innbyggere, du kan også se gratis arrangementer eller restauranttilbud. Jeg har funnet mange kule hendelser ved å bla gjennom avisen som en lokal person ville gjøre.

Vil du reise mer i 2018?

Selv om du har et begrenset budsjett, kan du reise i år. Ta små skritt for å spare opp, og følg disse tipsene for å holde kostnadene lave.

Stol på meg: Du vil ikke angre på det!

Susan Shain, bidragsyter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar