Penger

Denne studenten gjorde $ 300 + en måned på siden som en merkevareambassadør

Denne studenten gjorde $ 300 + en måned på siden som en merkevareambassadør


På college var jeg desperat etter høyt betalende arbeid.

Jeg bodde utenfor campus for å spare penger på boliger. Men mellom opplæring og avgifter, bøker, mat og andre nødvendigheter, min deltid jobbet ikke skjære det.

Jeg begynte å lete etter konserter som betalte mer enn minimumslønn og ikke krever en høyskolegrad. Så kom jeg over en annonse å gjøre minst $ 25 per time som en merkevareambassadør.

Hvordan? Ved å bare hælde drinker.

Hvordan gjorde jeg mer enn $ 300 per måned som en alkohol demonstrant

Å få betalt gode penger til å hente alkoholholdige drikker i en kopp lyder som en svindel - men heldigvis var det ikke.

I løpet av mine åtte måneder som en merkevareambassadør, Jeg har lett gjort en ekstra $ 300 til $ 500 per måned serverer alkoholholdige prøver i helgene, med potensial til å tjene mye mer.

Mens jeg ikke gjør det lenger, Jeg tjente mer enn $ 4000 for å betale for lærebøker, leie og andre utgifter.

Har du sett folk gi ut matprøver i dagligvarebutikker? Alkohol demonstranter i de samme butikkene sannsynligvis gjøre mye mindre arbeid og tjene minst dobbelt så mye penger.

Alkohol koster mer og merkevarer er villige til å betale topp dollar for demonstrasjoner og markedsundersøkelser i butikken.

For å få denne typen jobb, bør du være minst 21 år gammel og kunne stå på føttene i lengre perioder. Du trenger ikke å være bartender, og det er ingen spesiell trening eller sertifisering.

Hva en typisk Alkohol Demonstrator Shift ser ut som

Jeg jobbet tre skift fra fredag ​​til søndag, og fikk velge plass og arbeidsbelastning. Jeg har valgt å bare godta jobber innen en viss avstand fra hjemmet mitt, så jeg måtte aldri reise mer enn 15 minutter unna.

Selskapet jeg jobbet for hadde kontrakter med hundrevis av dagligvarebutikker og brennevin butikker over hele min stat. Det betydde at jeg kunne hente tonnevis av lokale jobber.

De fleste av mine skift var omtrent fire timer lang. De fant sted fra kl. 11 til kl. eller 12-4 p.m. i matbutikker, og 4-8 p.m. eller 5-9 p.m. hos voksne drikkevarebutikker.

Jeg serverte alt fra vin, smaksatt vodka og brennevin, til sesongbaserte drinker (som gresskar krydderkrem likør) og blandede drinker jeg forberedte meg ved å bruke grunnleggende oppskrifter.

Å ha friheten til å hente arbeid når jeg ønsket og velge hvor jeg ønsket å jobbe, gjorde meg definitivt til å vurdere min lavpenger deltidsjobb. Faktisk, Jeg har ofte frigjort mine helger for å være vert for alkoholproduseringer i stedet.

Slik kommer du i gang som en alkoholdemonstrator

Slik finner du jobber og begynner å jobbe.

1. Velg et selskap

Du må luke gjennom uekte selskaper og svindel for å finne legitime jobber. Ett alternativ er å kjøre et søk gjennom et ansettelsesnettsted som Simply Hired eller Indeed.

Du kan også starte med å søke med et av disse troverdige og pålitelige selskapene for en stilling som voksendemonstrator eller merkeambassadør:

  • På Rocks Modeller
  • Inspiria Marketing Group
  • Baretc

2. Kjøp eller lån et bord og rekvisita

Noen butikker kan tilby deg forsyninger, men for å være på den sikre siden, tok jeg alltid med meg.

Du må ha et grunnleggende kort- eller midtfeltbord for å gjennomføre tastings. Jeg kjøpte et bord fra Walmart for ca $ 20. Du trenger også:

  • en duk
  • bolle (for å holde flasker med alkohol eller vin kjølt under smaksprøver)
  • shaker
  • flaskeåpner

Oppstartskostnader bør bare være rundt $ 40, hvis du er oppmerksom på utgiftene dine. Du kan tjene tilbake investeringen etter å ha jobbet med din første smak!

Jeg kjøpte min duk og en plastskål på en dollarbutikk og lånte en vinåpner fra et familiemedlem.

3. Koble med en bestillingsagent og bud for jobber

Når du blir ansatt og får alle dine forsyninger, vil du bli kjent med din booking agent eller leder.

Hvis du er ansatt for å jobbe i en bestemt butikk, har du sannsynligvis en regional leder. Hvis du er en uavhengig entreprenør som reiser til forskjellige butikker, har du en booking agent som regelmessig sender deg jobbmuligheter.

Hvordan gjøre jobben bra og få flere gigs

Det er viktig å være profesjonell, følge reglene og ta initiativ når du er på jobben.

På samme måte som med tradisjonelle jobber, ønsker ingen å ansette eller jobbe med en slacker, og ledere forventer at du følger reglene.

Jeg har fått kunder til å spørre om ekstraprøver i sjeldne tilfeller, som er imot reglene. Men da jeg forklarte vår politikk og lovlig grense, forsto de og gikk om veien.

Mesteparten av tiden satte jeg opp skjermen min i nærheten av kassetelleren i brennevin-delen, så en leder eller veileder var alltid i nærheten i tilfelle jeg hadde noen problemer. Jeg gjorde det aldri, og det var en ganske trygg konsert.

Denne jobben er ikke bare for studenter: Den er ideell for foreldre, pensjonister og fagfolk. Jeg har kommet over en god blanding av eldre og yngre menn og kvinner som gjør i store voksendemonstrasjoner i butikken.

Så vær pålitelig og ha en god holdning - du får en bedre opplevelse og får mer arbeid.

Din sving: Vil du noen gang bli en alkoholmerkambassadør for å tjene ekstra penger på siden?

Chonce Maddox er en personlig finans freelance skribent og en morsom mor i midten av 20-årene som er besatt av Disney-filmer, bakte varer og tjene ekstra penger på siden.Hun krønner hennes reise mot å leve et velbalansert sparsomt liv og betale all sin gjeld på bloggen sin, MyDebtEpiphany.com.

Skrive Inn Din Kommentar