Penger

Denne artisten legger til Flair til Thrift Store Malerier og selger dem for $ 800 hver

Denne artisten legger til Flair til Thrift Store Malerier og selger dem for $ 800 hver

Det er oppsiktsvekkende, og så er det upcycling, og den kanadiske kunstneren David Irvine gjør sistnevnte.

I over et tiår har Irvine reddet trashy malerier fra sparsommelighet og oppdatert kunsten ved å male popkultur tegn inn i dem. Forestill deg dødsstjernen som drømmer over en sjarmerende elvhytte eller Doctor Who og hans TARDIS som vises i et Thomas Kinkade-arbeid.

"Jeg hater å se avfall, og når jeg ser et maleri som samler støv på en hylle, ser jeg potensial, ikke søppel," fortalte Irvine ABC News.

Han er ikke bare dekorere sitt hjem; han lager noen fine sidekontanter, med hvert arbeid som selger for alt fra $ 300 til $ 800.

Når Thrift Store Art Gets Upcycled

Irvine er ikke den eneste kunstneren som utfører "ufrivillig samarbeid" med sparsommelig butikkarbeid. Andre imponerende artister inkluderer Chris McMahon (som også gjør originaler), Thryza Segal og Dave Pollot.

Klart, så lenge dårlige sparsommelighetskunst eksisterer, vil talentfulle artister gjengjøre det for latter og litt penger. Hvis du liker denne ideen og vil starte din egen bedrift som stikker monstre og Jedi inn i gamle malerier, må du sørge for at du kommer opp med din egen unike tilnærming; Dave Pollot har for eksempel en hel Futurama-tema serie.

Ikke til popkultur eller monstre? Ta en anelse fra noen av disse reklamene! Blogger Elsie Larson of A Beautiful Mess omformet et sparsommelig butikkmaleri til en sangtekst, og du kan gjøre det samme med ditt favorittmotivasjonelle sitat. Og blogger Ashley of Under the Sycamore slått et gammelt stilleben inn i et pop-art-stykke med en rekke tallerkener.

Hvis du virkelig blir kreativ, kan du selge prosjektene dine på din egen nettside som noen av artistene nevnt her, eller lene på Etsy for å tjene penger. Denne smarte moren gjør $ 70 000 i måneden på Etsy!

Trenger du en materialkilde? Sjekk din lokale Goodwill eller annen butikk for malerier. Habitat for Humanity ReStore eller andre gjenbrukesentre for byggemateriale har maling og andre forsyninger. Og ditt lokale Creative Reuse Center kan koble deg til alt du ikke finner på de andre sparsommelighetene.

Gå videre og bli tøff - veggene dine vil takke deg.

For mer informasjon om hvordan Irvine blir gamle, uønskede fortjente butikkmalerier i etterspørselskunst, les hele historien om ABC News.

Din sving: Har du noen gang oppdaget kunst som dette? Har du prøvd å selge den?

Rachel Kaufman kan eller ikke være to dusin hamstere som maskerer som et menneske i en grøftfrakk.

Skrive Inn Din Kommentar