Penger

Hvordan denne kvinnen tjente en gratis $ 300 ved å ta undersøkelser hjemmefra

Hvordan denne kvinnen tjente en gratis $ 300 ved å ta undersøkelser hjemmefra

Har du noen gang flyttet langt hjemmefra og følt meg ensom og ut av sted?

Det var akkurat det som skjedde med Achu, som immigrert fra India til USA sammen med mannen sin i fjor. Hun ønsket å vise henne "hubby kjærlighet" hvor mye hun verdsatt ham - og fylle henne tom tid med meningsfylt yrke.

Mens hun lette etter muligheter til å tjene penger hjemmefra, oppdaget hun Swagbucks, et belønningsnettsted som betaler brukerne å svare på spørreundersøkelser blant annet.

Achu var sikker på at det var en svindel ... men spilte med nettstedet lenge nok til å tjene sitt første Amazon-gavekort.

"Det var sjokkerende for meg da jeg fikk det," sier hun. "Det gjorde meg veldig glad, da det er min første fortjeneste i livet."

Hun var hekta.

Hvordan Swagbucks endret denne kvinnens liv

Overbevist om at nettstedet ikke var en svindel, brukte Achu et par timer hver dag og tok undersøkelser og ser på streaming videoer. Hun rakk opp Swagbucks-poeng - også kjent som SB - som hun senere betalte ut for belønninger.

Det tar ca 500 SB å tjene en $ 5 gavekort. Innen seks måneder hadde Achu tjent $ 300 verdt av dem!

Vil du prøve det?

Hvis du vil tjene litt ekstra penger fra komforten av ditt eget hjem på egen tid, så fungerer det:

1. Bli med her gratis. Swagbucks vil gi deg en gratis $ 5 bonus rett ut av porten.

2. Bekreft e-postadressen din.

3. Starttjene Swagbucks-poeng, eller SB, ved å ta undersøkelser, se på videoer eller bruke nettstedets søkefunksjon. Det er super enkelt, og belønninger kan virkelig legge opp - akkurat som de gjorde for Achu.

4. Kasser ut din SB for gavekort eller PayPal. Husk at du vil tjene $ 5 gavekort hver gang du påløper 500 SB, og Noen undersøkelser betaler så mye som 300 SB!

Gratulerer med å tjene!

Skrive Inn Din Kommentar