Penger

Hvis du bor i disse California-byer, kan denne appen gjøre deg $ 300

Hvis du bor i disse California-byer, kan denne appen gjøre deg $ 300

La oss komme rett til poenget: Vi fant et program som vil betale deg $ 300 per år (eller mer!) For å skru ut lysene, slå av dine energikrevende apparater og gå ut i en time.

Har vi din oppmerksomhet? Vi trodde det.

Hvis du har en nyttekonto med PG & E, SDG & E eller Southern California Edison, som dekker nesten hvert eneste fylke i California, hører du opp.

OhmConnect er et gratis verktøy som vil betale deg for å spare energi når rutenettet blir strukket. Disse inntjeningsperioder kalles "OhmHours", og i løpet av denne tiden er jobben din bare å bruke mindre strøm.

Gå utenfor. Gå tur med hunden. Eller ta barna til parken. Hvis du med hell kan redusere energiforbruket, vil OhmConnect sende deg en sjekk!

I tillegg vil du fange et gavekort på 10 dollar når du registrerer deg og aktiverer kontoen din.

Slik prøver du OhmConnect:

  1. Registrer deg for OhmConnect og synkroniser den med din online verktøykonto via PG & E, SDG & E eller Southern California Edison. Du ha en elektronisk konto med en av disse elektriske selskapene for å kvalifisere for OhmConnect.
  2. Motta energibrukmeldinger under "#OhmHours" - høyt energiforbrukstid som utløser ikke-grønne kraftverk for å aktivere for å støtte det overtaxerte nettet.
  3. Hodet utenfor eller i det minste skru av TVen til #OhmHour er oppe. Heck, du kan til og med spille spill på telefonen din i løpet av denne timen - bare motstå plugging i hvilken som helst elektronikk.
  4. Profitt! OhmConnect belønner deg med kontanter.

Alt dette fungerer fordi California-elektrisitetsmarkedet (eller California ISO) betaler OhmConnect for å hjelpe dem til å unngå å slå på et dyrt, skittent kraftverk. Selskapet sender deretter besparelsene til deg.

#OhmHours oppstår bare et par ganger i uken, og i tillegg til opptjening penger, kan du også se en reduksjon i strømregningen din hver måned - for ikke å nevne fordelene med å få litt solskinn!

Hvordan maksimere inntekter

Inntektene dine er basert på hvor mye strøm du sparer. Jo mer du sparer, desto høyere er statusen din, som hjelper deg med å tjene enda mer.

For eksempel:

  • Platinestatus krever gjennomsnittlig besparelse på 40% eller mer under prognosene dine for minst 10 OhmHours. Du mottar 2x multiplikatoren på utbetalingen din.
  • Gullstatus krever en gjennomsnittlig besparelse på 15% eller mer for de siste 10 OhmHours. Du mottar 1,5x multiplikatoren på utbetalingen din.

Når du har tjent belønninger, kan du velge å utbetale eller donere direkte til din favoritt veldedighet.

Du kan også koble OhmConnect direkte til alle smarte energienheter du allerede har i ditt hjem, som Nest-termostaten.

Ulempen?

Som vi nevnte, fungerer dette kule programmet bare for California, og du må ha en online-konto hos en av de ovennevnte elektriske selskapene.

Før du reiser, vær sikker på å lese om hvordan en person i San Diego gjorde opp til $ 487 en måned ved å spare energi gjennom OhmConnect.

Jamie Cattanach er en bidragsyter til The Penny Hoarder. Hennes skriving har også blitt omtalt på The Write Life, Word Riot, Nashville Review og andre steder. Finn @JamieCattanach på Twitter for å bølge hei.

Skrive Inn Din Kommentar