Penger

Hvordan lage din egen baby kluter: Denne mamma sparer $ 250 per år

Hvordan lage din egen baby kluter: Denne mamma sparer $ 250 per år

Fra det øyeblikket jeg leste ordet "Gravid" på den Clearblue tissepinnen, ble jeg plutselig hyperbevisst av kroppen min og alt i mitt miljø som kunne påvirke det.

"Hvilke kjemikalier er i den lotionen jeg bare legger på bena mine? Hvilke plantevernmidler var på det uorganiske epleet jeg spiste i går? Og hva pokker er i en kylling McNugget ?! "Jeg tilbrakte de ni månedene på å utforske en sunnere livsstil og implementere funnene mine i mitt eget liv.

En dag, da jeg var ved å lese barnevaktgangen på Walgreens, hentet jeg en beholder med babyservietter og begynte å lese ingredienslisten. Mens jeg leste, tenkte jeg til meg selv: "Man, det er mange ting jeg ikke kan uttale i disse tingene. Kan jeg ikke bare legge litt såpe og vann på et papirhåndkle og bruke det til å tørke babyens rump? "

Svaret er ganske mye - og ikke bare gjør din egen baby kluter super lett, det er vei billigere enn å kjøpe dem.

Vil du prøve det selv? Slik gjør jeg DIY min baby våtservietter.

Hvordan lage din egen baby kluter

Mens jeg var gravid, lette jeg etter en god baby tørke oppskrift, og fant denne på Wellness Mama. Jeg laget mitt første batch og begynte å teste dem på meg selv. De følte seg ganske hyggelige, og jeg hadde ikke noen form for negativ reaksjon - jeg bruker dem faktisk for de tider da toalettpapir bare ikke vil kutte det - så jeg godkjente dem for bruk på babyen min.

Så langt har de jobbet som en sjarm: Min sønn er seks måneder gammel og har aldri hatt bleieutslag.

Her er ingrediensene jeg bruker, litt tilpasset fra Wellness Mamas oppskrift:

  • 1 kopp vann
  • ½ ss castile flytende såpe: Laget av plantoljer, denne såpen er mer delikat på huden enn vanlig såpe. Wellness Mamas oppskrift krever 1 spiseskje, men jeg fant klutene å være altfor såpete, så jeg reduserte det med halvparten.
  • 1 spiseskje med heksehassel
  • 1 ss aloe gel
  • 1 rull papirhåndklær: Jeg anbefaler Bounty eller Brawny, som jeg kjøper på Amazon ved hjelp av Abonner og Lagre-programmet. Jeg prøvde Viva også, og jeg anbefaler ikke det merket, da de helt falt fra hverandre.)
  • (Valgfritt) Noen dråper essensielle oljer for duft, men først vær sikker på å verifisere din valgfrie olje er OK for babyens hud.

Kutt rullen av papirhåndklær i halv, slik at du har to korte ruller i stedet for en høy rulle. Du kan bruke en kjøkkenkniv, eller til og med en huggesag, som min hjelpsomme mann var mer enn glad for å ha en unnskyldning for å bruke.

Ta ut papprullen, og legg papirhåndklær i beholderen du planlegger å bruke til å lagre klutene. Jeg bruker en kvarts-størrelse ziplocpose som ligger i en Nellies vaskeservietør. Kok vannet og la det avkjøle til det er bare varmt, og rør deretter inn andre ingredienser. Hell over papirhåndklær, og du er ferdig!

Jeg elsker at denne enkle oppskriften ikke lar kjøkkenet ditt se ut som en tornado bare blåste gjennom. Rydde opp er enkel - bare skyll potten med vann.

Det tar bare omtrent fem minutter å lage en serie kluter, og hver batch varer meg i fire dager. Siden bakterier vokser i vann over tid, gjør jeg vanligvis bare en eller to satser om gangen. Men hvis du vil gjøre dem i bulk, virker lavendel, te og essensoljeoljer som naturlige konserveringsmidler, og du kan legge til en av dem for å forlenge klutens holdbarhet.

Hvor mye sparer du med DIY Baby Wipes?

Avhengig av hvor dedikert du var å kuponere eller finne salg på babyservietter før, vil besparelsene variere. Men jeg har beregnet at denne strategien sparer oss rundt 250 dollar i året. Slik har jeg ødelagt det:

Så en del av 116 hjemmelagde kluter koster $ 1,02.

Du kan bruke $ 3,68 for 116 Pampers kluter, eller $ 1,02 for det samme antallet hjemmelagde kluter.

Forutsatt at du bruker rundt 29 kluter per dag, vil du bruke rundt $ 93 per år til å lage hjemmelagde kluter og ca $ 336 på Pampers kluter, og gir deg en årlig besparelse på $ 243.

For å gjøre disse klutene enda billigere, foreslår Wellness Mama å hoppe over papirhåndklær og lagre væsken i en sprøyteflaske. Når det er på tide for en bleiebytting, spray på en vaskeklut eller kutt opp gammel T-skjorte. Jeg gjør dette for å rydde opp sønnen min våte bleier, og bruk papirhåndkleversjonen for poopy bleier.

Din sving: Har du prøvd å lage dine egne babyservietter? Del dine tips og oppskrifter i kommentarene!

Opplysning: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Jennifer Moyer er en knasker hjemme hos mamma som bor i Sør-Alabama med hennes hubby, deres fire måneder gamle sønn og deres pelsjente Lucy.

Skrive Inn Din Kommentar