Banker

Hvordan du fysisk håndterer pengene dine, gjenspeiler pengene dine

Hvordan du fysisk håndterer pengene dine, gjenspeiler pengene dine

Har du noen gang tenkt på hvordan du fysisk håndterer pengene dine? Jeg snakker om pengene dine - hvor du sier det, hvor skarpt og organisert, hold det, hvordan du overleverer det til andre. Har du noen gang tenkt på hvordan du fysisk håndterer pengene dine, kan være en refleksjon av pengene dine tenkemåte - og det kan gjøre eller ødelegge din økonomi?

Jeg vil dele med deg de tre store bukene med "money handlers" jeg har sett, og hva som også kommer med det. Jeg tror personlig hvordan du håndterer og respekterer pengene dine fysisk, er en direkte refleksjon av hvordan du håndterer økonomien generelt. Hvis du er uorganisert med kontanter, er du sannsynligvis uorganisert med all din økonomi.

Her er hva jeg snakker om.

Uorganisert og ødelagt

Krøllete regninger. Wads av kontanter. Penger på flere steder (veske, lommebok, i lomme). Å overføre penger til en kasserer som en wad. Dette nivået av disorganisering er skummelt, og det representerer sannsynligvis et dypere nivå av "mangel på respekt" mot penger.

Hvis pengene dine ser ut som bildet til høyre, er det på tide å tenke på holdning og tenkemåte mot penger. Å behandle pengene dine som dette betyr at du ikke respekterer det. Det skaper et miljø der du lettere kan miste det. Det gjør det vanskeligere å jobbe med når man betaler for noe. Og tro på meg, kassereren du gir det til, tenker dette på deg.

Det er du uorganisert, dessverre er du også sannsynligvis brutt. Det er på tide å begynne å behandle dine penger med respekt, og du vil snart begynne å se deg selv bevege seg i riktig retning.

Semi-organisert og arbeider mot et pengemål

Foldede regninger, ikke skarpe. Regninger går i forskjellige retninger. Ikke holde pengene dine i orden i lommeboken din eller vesken. Kanskje det meste av pengene ser ut som bildet til høyre - ikke skarpt, men i det minste gjorde du en innsats for å rette opp ting.

Dette er et stort skritt i riktig retning - mye mer respektfull enn den uorganiserte pengerbehandleren, og jeg garanterer at ditt totale økonomiske liv ser mer organisert også.

Folk som er semi-organisert med sine penger er sannsynligvis mer organisert og arbeider mot et pengemål enn andre. De har sannsynligvis et budsjett, holder oversikt over sine kontoer og har et godt nivå av respekt for kontanter i lommeboken.

Når du betaler for ting, har disse menneskene en tendens til å gjøre et forsøk på å rette ut regninger før de overleverer dem til en kasserer. De er heller ikke scrambling for å finne riktig regning å betale - de vet hva de har og hvor den ligger.

Denne personen beveger seg i riktig retning med pengene sine, og deres kontanter viser det.

Krisen, organisert og på sporet

Er regningene dine skarpe, i rekkefølge, alle med forsiden opp i lommeboken din eller vesken? Når du betaler kassereren i butikken, håndterer du alle regningene dine med forsiden opp, i rekkefølge og telt ut? Hvis hvis du bruker et pengeklipp, er alle regningene dine i samme retning?

Ser regningene dine ut som bildet til høyre - etter rekkefølge? I så fall har du høy respekt for pengene dine, og jeg garanterer at din økonomi reflekterer dette.

Dette er det mest organiserte nivået av kontanthåndtering, og det betyr vanligvis at personen er på sporet økonomisk. De budsjetterer. De bruker sine penger med et bestemt formål. Og fremfor alt respekterer de pengene sine og viser dette via deres organisasjon og hvordan de overleverer det til andre.

Respekter pengene dine, endre pengene dine

Hvis du sliter med pengene dine, se på bildene. Hvilken ser mest ut som din veske eller lommebok i dag? Målet her er ikke å få deg til å føle deg dårlig - målet er å hjelpe deg å forstå hvordan du fysisk håndterer pengene dine, reflekterer det generelle økonomiske livet. Og du kan endre det!

Studier har vist at hvordan du fysisk har en stor innvirkning på tankene dine. For eksempel er folk som smiler mer lykkeligere. Som kom først - smilet eller lykken? Det er vanskelig å si, men folk som fokuserer på å smile er lykkeligere.

Det samme kan fungere med kontanter. Hvis du begynner å respektere dine penger mer, holder den organisert og skarp, garanterer jeg at du begynner å se bedre resultater i ditt økonomiske liv. Hvordan du fysisk håndterer pengene dine går langt med pengene dine tenkemåte.

Skrive Inn Din Kommentar