Penger

Disse 5 jobbene fra hjemmet er perfekte for forfattere og reiselivere

Disse 5 jobbene fra hjemmet er perfekte for forfattere og reiselivere

La oss snakke jobb-hjemme-jobber.

Du vil ha en, din mor vil ha en, din fetters beste venns nabos hund ønsker en - alle synes å ønske å jobbe hjemmefra i disse dager.

Og hvorfor burde de ikke? Å arbeide hjemmefra er det som drømmer er laget av.

(Jeg sier dette med noen autoritet som jeg jobber fra komforten av mitt hjemmekontor / teppe telt i min PJ mens katten min sover buk opp over arbeidsområdet mitt, snorker en liten stund lukten av min varm, ikke-ta ut lunsj roasting i ovnen gjør nesen sin på en måte som tvinger meg til å snapchat alle på kontaktlisten min - noe jeg helt sikkert kunne ikke gjøre fra et kontor akkurat nå.)

Sjalu av min nåværende situasjon? Ønsker du kunne fange en fantastisk jobb-hjemme-jobb som vil gi deg frihet og fleksibilitet til å irritere vennene dine med kattpics hele dagen lang?

Så vil du lese på - og du vil sikkert også like vår Jobbside på Facebook - Vi deler fantastiske jobb-fra-jobb jobber der hele tiden!

Søk om disse 5 jobbene fra hjemmet i dag

Vi har avrundet fem fantastiske jobb-fra-jobben muligheter for å sjekke ut i dag!

1. Mote og skjønnhetsforfattere på Elite Daily

Elite Daily er et nettbasert nyhets- og mediauttak - "Generalspråket Y."

Selskapet søker for tiden deltidsansatte forfattere til å skrive en rekke innhold for selskapets kommende Fashion and Beauty vertikal.

Du bør ha interesse for alle ting, skjønnhet og stil, og være villig til å eksperimentere med, skape og teste ut nyskapende skjønnhets- og motetrender. Du bør kunne skrive i en morsom, vennlig tone og være oppdatert på popkulturreferanser.

Du bør ha en historie (og kjærlighet!) Av skrift og bør være forberedt på å dele noen skriveklipp (ikke bekymre deg, personlige blogger teller her). Du bør også ha erfaring med å jobbe i et raske miljø og ha et variert, unikt og inkluderende syn på skjønnhets- og moteindustrien.

Du bør være tilgjengelig for å jobbe to til fire hele dager i uken i arbeidstiden (EST) - minst to syv timers skift.

Betaling og ytelser er ikke oppført, men vi har kommet ut til selskapet og vil oppdatere dette innlegget når vi hører tilbake.

Når du søker, Du vil bli bedt om å skrive et følgebrev som inneholder "din holdning til Instagram Brows" (viktig) sammen med favorittkildene dine for mote og skjønnhetsnyheter.

For å søke om denne jobben, gå her.

2. Online Dating Writers på Elite Daily

Det samme mediautløpet leter etter deltidsskribenter for å lage en rekke innhold om online dating og dating apps. (Du kan se eksempler på søknadssiden her.)

En god passform for denne stillingen vil ha bred kunnskap og en dyp forståelse for verden av digital dating, og vil kunne skrive om oppturer og nedturer av online og app-basert dating med humor og ekthet. Du vil intervjue eksperter og trekke fra din egen erfaring for å levere gjennomtenkt råd om digital dating til tusenvis av kvinner.

For å lykkes i denne rollen, du bør ha en bachelorgrad og minst to års skriftlig erfaring. SEO kunnskap, en ferdighet i AP stil og et allerede etablert nettverk av relasjonsguruer, sexterapeuter, datingeksperter og lignende er et pluss - men ikke nødvendig.

Du bør være tilgjengelig for å jobbe tre til fire dager i uken i arbeidstiden (EST) - syv timers skift er normen.

Betal og fordeler for denne stillingen er ikke oppført, men vi har kommet ut til selskapet og vil oppdatere dette innlegget når vi hører tilbake.

For å søke om denne jobben, gå her.

3. Reiseagent på Vail Resorts

Vail Resorts er et fjell resort selskap som spesialiserer seg på luksus reiser.

Selskapet søker for tiden heltid, reisebyråer i Salt Lake City, Utah, for å hjelpe kunder med å bestille tilpassede feriepakker og svare på innkommende samtaler.

Du bør ha et videregående diplom eller GED-ekvivalent, minst seks måneders erfaring i salg eller som reisebyrå, god kommunikasjons- og lytteferdighet og ferdigheter med en datamaskin, inkludert grunnleggende navigasjons- og feilsøkingsevner.

Bonuspoeng hvis du har en grad, tidligere erfaring med å jobbe hjemmefra, kunnskap om ski- og snowboardindustrien eller ferieplanlegging.

Hvis du er dyktig på spansk, kan du være kvalifisert for ekstra lønn.

Du må ha et rolig, dedikert hjemmekontor plass, en sikker, kablet internettforbindelse og en fasttelefonforbindelse. Selskapet vil gi deg det meste av teknisk utstyr som trengs, inkludert et headset, telefon og webkamera.

Dette er en heltids sesongposisjon som varer seks til syv måneder. Du bør være tilgjengelig for arbeid 40 timer i uken, inkludert kvelder, helger og helligdager, og du kan bli bedt om å jobbe flere timer i høysesongen.

Du bør være lokalisert i nærheten av Salt Lake City, Utah, da du vil bli pålagt å delta på treningen i løpet av de tre første ukene. Etter de første tre ukene, vil du fullføre virtuell opplæring hjemmefra.

Betalingen inkluderer en timebasert grunnlønn pluss provisjon. Selskapet sier agenter tjener et gjennomsnitt på $ 15 per time.

fordeler inkluderer medisinsk, tann- og synsforsikring, samt en 401 (K) plan, blant mange andre fordeler. I tillegg mottar du et gratis sesongkortkort for deg og din familie, samt rabatter på detaljhandel, mat, overnatting og transport på utvalgte Vail Resorts steder.

For å søke om denne jobben, gå her.

4. Reisebyrå på Vail Resorts

Det samme selskapet leter også etter heltid, sesongbestemte reisebyråer i Colorado, spesielt i Boulder, Broomfield, Colorado Springs og Denver.

Du bør ha et videregående diplom eller GED-ekvivalent, minst seks måneder. Opplev å jobbe i salg eller som reisebyrå, gode kommunikasjons- og lytteferdigheter og ferdigheter med en datamaskin, inkludert grunnleggende navigasjons- og feilsøkingsevner.

Bonuspoeng hvis du har en grad, tidligere erfaring med å jobbe hjemmefra, kunnskap om ski- og snowboardindustrien eller ferieplanleggingserfaring.

Du må ha et stille, dedikert hjemmekontor, en sikker, kablet internettforbindelse og en fast telefonforbindelse. Selskapet vil gi deg det meste av teknisk utstyr som trengs, inkludert et headset, telefon og webkamera.

Dette er en heltids sesongposisjon som varer seks til syv måneder. Du bør være tilgjengelig for arbeid 40 timer i uken, inkludert kvelder, helger og helligdager, og du kan bli bedt om å jobbe flere timer i høysesongen.

Du bør være lokalisert i Boulder, Broomfield, Colorado Springs eller Denver, da du vil bli pålagt å delta på treningen i løpet av de tre første ukene. Etter de første tre ukene fullfører du virtuell opplæring hjemmefra.

Betalingen inkluderer en timebasert lønn på $ 10,15 pluss provisjon.

fordeler inkluderer medisinsk, tann- og synsforsikring, samt en 401 (K) plan, blant mange andre fordeler. I tillegg mottar du et gratis sesongkortkort for deg og din familie, samt rabatter på detaljhandel, mat, overnatting og transport på utvalgte Vail Resorts steder.

For å søke om denne jobben, gå her.

5. Etter-timer reisekonsulent på FROSCH

Frosch er et selskap med fokus på deluxe fritids- og forretningsreiser.

Selskapet leter etter en full-time, etter-time reisekonsulent for å hjelpe kunder om kveldene, helger og helligdager.

Du vil være opptatt av å hjelpe reisende til å koordinere hele reisen, fra flyet til hotellet, mens du behandler og navigerer på eventuelle endringer eller avbestillinger som måtte oppstå.

Du bør ha noen års erfaring med den globale distribusjonsprogramvaren Saber, og bør ha en grundig kunnskap og forståelse av reiselivsbransjen og flyselskapene.

Betal for denne stillingen er ikke oppført, men vi har nå ut til selskapet og vil oppdatere dette innlegget når vi hører tilbake.

fordeler inkludere medisinsk, tann- og synsforsikring, treningsstudier og mye mer.

For å søke om denne jobben, gå her.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar