Forsikring

Har studentstudenter behov for livsforsikring?

Har studentstudenter behov for livsforsikring?

Et interessant spørsmål krysset i tankene mine om dagen - har studenter behov for livsforsikring. Og som med et tøft økonomisk spørsmål, er svaret: det avhenger av situasjonen din. Det er mange forskjellige grunner til å vurdere å få livsforsikring mens du er student, men jeg vil fremheve to store grunner nedenfor. Hvis disse grunnene ikke gjelder for deg, betyr det ikke at du ikke trenger livsforsikring, men du vil fortsatt vurdere det basert på dine individuelle behov.

College studenter blir gift

En av de største situasjonene hvor du kanskje vil vurdere å få livsforsikring er ekteskap. Faktisk er ca 9% av studentene gift, mens ytterligere 15% er involvert. Og mens forsikring kanskje ikke er det første i tankene dine når det gjelder din signifikante andre, kan det forsikre et par mot økonomiske ulykker å forsikre deg om et nytt ekteskap eller engasjement.

Mengden livsforsikring du trenger, bør være basert på hvor mye du trenger for å beskytte din ektefelle og eventuelle utgifter du måtte ha sammen. Disse kan inkludere leie eller boliglån betalinger, eller andre gjeld. I tilfelle din død, vil du ikke belaste din ektefelle lenger ved å forlate ham eller henne med en haug med regninger som de ikke kan betale. Derfor er det viktig å sørge for at du er begge beskyttet når du tar dette store fremskrittet i livet.

Du kan tenke "Hvordan har jeg råd til livsforsikring hvis jeg bare er på college?" Jeff Rose, en sertifisert finansiell planlegger og grunnlegger av www.lifeinsurancebyjeff.com, har dette å si: "Mange forbrukere er overbevist om at livsforsikring er veien for dyrt som ikke er tilfelle. Faktisk, for noen på college bør det være mye billigere siden de er mest sannsynlig mye yngre og i god helse. En 26 år gammel kunne få en $ 250.000 policy for rundt $ 12 per måned. Jeg vet at når jeg var på college og selv om jeg var blakk, kunne jeg komme opp med en ekstra $ 12 per måned. "

Studenter og gjeld

En annen stor situasjon når en høyskole student bør vurdere å få livsforsikring har å gjøre med studielån og gjeld. Hvis du trenger å få private lån til utdanningen din, er det sjansene for at du måtte få noen til å tegne studielånet for deg (vanligvis en forelder). Problemet med å ha en medundertaker er at hvis noe skjedde med studenten, ville medtegneren fortsatt være ansvarlig for gjelden.

Dette har skjedd utallige ganger over USA, hvor et barn dør, og foreldrene er ikke bare igjen uten sitt barn, men fast med studielånsgjeld, de må betale seg. Hvis du får studielånene dine kosignert, bruk en livsforsikring kalkulator til å også faktor i kostnadene ved å ha nok livsforsikring til å betale av lånene hvis noe skulle skje med deg. Faktisk er mange foreldre glade for å betale premien for forsikringen bare for å være beskyttet.

Hvor å få et billig livsforsikrings sitat

Hvis du nå forstår behovet for å få livsforsikring, anbefaler vi to steder å sjekke ut for et billig livsforsikrings sitat. Husk at du ikke trenger mye - og det kan være veldig billig hvis du er ung og helse.

Policy Genius

Som det lyder, er Policy Genius et fantastisk verktøy som hjelper deg med å finne den beste livsforsikringspolitikken. De tilbyr mange alternativer for å sammenligne ulike priser og retningslinjer, med sluttmål for å få deg dekning du trenger mens du sparer penger.

Sjekk ut politikk geni her

Quotacy

Quotacy er en flott plattform som gjør at du får et tilbud for livsforsikring super lett. Det sammenligner priser på nesten alle de store forsikringsselskapene og hjelper deg med å finne det billigste for deg. Det er ganske uten frills, men får jobben gjort, og du kan raskt se hvor mye det vil koste seg å få livsforsikring for deg og din familie.

Sjekk ut Quotacy Here

Tror du at studenter bør vurdere å få livsforsikring?

Skrive Inn Din Kommentar