Liv

5 dumeste måter å tilbringe din skatt refusjon penger

5 dumeste måter å tilbringe din skatt refusjon penger

IRS hevder at gjennomsnittsskatt refusjon for enkeltpersoner er nesten $ 3000. For mange amerikanere, det er en uønsket mengde penger å motta - nesten som en økning. Selv om jeg ikke teknisk overbeviser noen av disse måtene å bruke $ 3000, vil jeg gjerne høre historier hvis noen har forsøkt å gjøre disse!

1. Gambling

Har du noen gang tenkt på å sette hele skattefradrag på rødt eller svart? Perspektivet til et glass halvt fullt sier at du har 50% (dobbel, 48% på grunn av de små grønne firkantene) for å doble pengene dine. Likevel kan du gå bort med $ 6000! Her er en ting å vurdere: dette kan være de beste 30 sekundene eller mest plagsomme 30 sekunder av livet ditt. Prøv å gjøre det et eller annet morsomt - kanskje Las Vegas?

2. Sprit

En fallfall er den perfekte muligheten til å feste! Det er ikke noe bedre enn å gå til de beste nattklubbene i byen, få flaske service og racking opp en out-of-control bar-fan! Synes at Bakrusen! Hvis du vil blåse alt på en flaske, prøv disse ut:

 • Barrique de Ponciano Porfidio Tequila - $ 2000 per flaske
 • 1957 Bowmore Scotch - $ 2300 per flaske

3. et par jeans

The Guinness Book of World Records citerer Gucci's "Genius Jeans" som den dyreste par jeans i verden. Og du tenkte å kjøpe et par $ 150 jeans på Nordstrom var dyrt. Du kan også kjøpe 150 vanlige par jeans for $ 20 hver på din lokale butikk. Eh. . . Jeg vil heller være i stand til å si at jeg har de dyreste jeans noensinne laget!

4. Middag for to på de 10 dyreste restaurantene i verden

Hvis du vil smake gode smaker fra hele verden, kan du spise et enkelt måltid for to på de 10 dyreste restaurantene i verden, ikke med flybillett for å komme dit. Her er hvordan det ville bryte ned for hver av dere:

 1. Aragawa, Tokyo, Japan - $ 368

 2. Alain Ducasse au Plaza Athénée, Paris, Frankrike - $ 231
 3. Gordon Ramsay, London, Storbritannia - $ 183
 4. Acquarello, München, Tyskland - $ 125
 5. Alberto Ciarla, Roma, Italia - $ 113
 6. Sushi Kaji, Toronto, Canada - $ 109
 7. La Queue de Cheval Steakhouse, Montreal, Canada - $ 85
 8. El Amparo, Madrid, Spania - $ 70
 9. Whampoa Club, Shanghai, Kina - $ 63
 10. Boeucc, Milano, Italia - $ 62

Selvfølgelig inkluderer dette ikke drikke eller tips. Det er bare hovedretten!

5. Kjøp en falsk Ferrari

I motorsportsverdenen er det nesten ingenting så dyrt som en Ferrari. Så hva er en gutt å gjøre med sin 3 000 dollar refusjon? Kjøp en Pontiac Fiero, selvfølgelig, og fikse det opp for å se ut som en Ferrari! Og alt dette kan gjøres for bare et hår over $ 3000! Vis denne dårlige gutten til din venn!

Har du noen gang blæst din skattefradrag eller annen fallfall på noe dumt? Var det verdt det?

Skrive Inn Din Kommentar