Banker

Mobil Plan Rabatter for studenter

Mobil Plan Rabatter for studenter

Du må omfavne besparelsene som kommer med å være student. Mobiltelefonbedrifter rutinemessig reduserer prisene med studentplaner og kampanjer. Men du må vite hva du skal spørre og hvor du skal se.

Når du blir klar til å gå på college i høst, sørg for at du handler for å finne den beste avtalen på en mobiltelefonplan. Vi har dekket de beste mobiltelefonplanene for studenter før - så dagens artikkel handler om rabatter!

Dine kostnadsbesparelser kan være alt fra $ 5 til $ 20 per måned, så ta deg tid til å sammenligne de beste tilbudene før du registrerer deg for en mobiltelefonplan.

Studentprising av mobilleverandør

Fra juli 2017 er denne listen over mobilplaner for studenter nåværende. Disse prisene kan endres og andre avgifter kan gjelde, men dette bør tjene som grunnlag når du sammenligner alternativene dine mellom mobilleverandører.

AT & T Wireless

AT & T er en av de dyreste mobiltelefonleverandørene når man ser på planer med ubegrenset dataanbruk. Deres månedlige trådløse planer løper $ 60-90 per måned for en enkelt linje og $ 115-145 per måned for to linjer.

Du bør imidlertid fortsatt sjekke her for å se om du kvalifiserer for eventuelle skolebaserte besparelser gjennom AT & T signaturprogrammet.

Sprint

Sprint kan være den beste avtalen på markedet hvis du vil ha flere linjer. Deres planer løper $ 50 per måned for linje 1, $ 40 per måned for linje 2, og så er linje 3-5 alle gratis.

Denne avtalen gjør det mulig å ha fem linjer for bare $ 90 per måned - mot minst rundt $ 200 månedlig andre steder.

T-Mobile

Studentene mottar ikke rabatt på månedlige planer. Det er imidlertid en reduksjon i beløpet du betaler for sine telefoner. Under "eksklusiv campus" sparer en student $ 60 på smarttelefonen sin via T-Mobile. Denne leverandøren tilbyr ubegrenset samtaler, data og meldinger med alle avgifter og skatter som er pålagt.

For å få takket være telefonprisen, ring 1-844-703-1366 og snakk om din T-Mobile-agent at du vil ha Campus Exclusive-tilbudet.

Den månedlige prisen for T-Mobile planer er ganske rimelig. En enkelt linje koster $ 70 per måned, men besparelser er enorme hvis du kan få tre andre på filen din - med fire linjer betaler du bare $ 40 per måned per linje.

U.S. Cellular

USAs femte største mobiltelefonleverandør - US Cellular - flyr under radaren, men om lag 1 av 60 personer bruker tjenesten deres.

Deres månedlige planavtale er den samme som T-Mobile, hvor du betaler så mye som $ 70 per måned for en linje og så lite som $ 40 per måned for fire linjer.

Verizon Wireless

Verizon forsøker å tilby det samme gode tilbudet som T-Mobile og US Cellular, men prisene er litt høyere.

I stedet for å betale $ 40 per måned per linje på fire eller flere, betaler du faktisk $ 45 per linje - pluss avgifter og avgifter.

Siste tanker

Å plukke den riktige mobiltelefonplanen kan være vanskelig når du trenger en månedlig kontrakt på en ny smarttelefon. Noen tilbydere vil gi deg en rabatt på telefonprisen, mens andre vil gjøre den månedlige betalingen lavere.

Sistnevnte er foretrukket både på kort og lang sikt. Du bør imidlertid alltid presse for ytterligere studentbesparelsesmuligheter før du velger den riktige leverandøren for deg. Ikke sett deg ned når du betaler telefonen din ring leverandørens kundestøttelinje for å be om en rabatt på din tjeneste.

Uansett, i 2017 er den hotteste leverandøren Sprint som de tilbyr alt fra to til fem linjer for en flat rate på $ 90 per måned. Du betaler omtrent dobbelt så mye for fem linjer med noen annen leverandør.

Finn en gruppe familiemedlemmer eller venner å samarbeide med, og du får en stjele avtale på dine hender!

Føler du at mobiltelefonregningen din er for høy akkurat nå? Vil du vurdere å prøve noen av disse leverandørene?

Skrive Inn Din Kommentar