Banker

Den Ultimate Guide To Nursing Student Loan Forgivenhet

Den Ultimate Guide To Nursing Student Loan Forgivenhet

Den gjennomsnittlige studenten har uteksaminert høgskolen med over $ 37 000 i gjeld i 2016. Hvis du gikk til et 4-årig sykepleieprogram (eller tilsvarende), har du sannsynligvis også samlet seg rundt dette beløpet.

Tack på studiekostnader i tilfelle du ønsker å fremme din sykepleiekarriere, og du kan se på rundt $ 60 000 i studielånsgjeld.

Selv om du får en velbetalt jobb som de fleste sykepleiere pleier å få når de er ute av skolen, er et 60 000 dollar lån som henger over hodet ditt, fortsatt stressende med tanke på at betalingen av studielån ikke vil være det eneste ansvaret du har etter at du har uteksaminert .

Hvis du er en sykepleier som virkelig vil ha de irriterende studielånene gått bra, er dette innlegget for deg. I dagens innlegg vil vi gi deg noen gode ressurser som vil hjelpe deg med å få mest mulig om ikke alle dine lån tilgis.

La oss dykke inn i den.

Hurtignavigasjon Individuell sykehuslånsbetaling / Undervisningsavgift ProgrammerMilitære programmer Sykepleierkorps Lånsutbetaling ProgramPerkins Lån Avbestilling for sykepleiere Offentlig tjeneste Låneforgivelse ProgramProfessional hjelp for lånene dine

Individuell tilbakebetaling av sykehuslån / studiebidrag

Før du begynner å se andre steder, finn ut om sykehuset du skal jobbe for etter oppgradering gir sykepleiere et studieavgift. Dette kan kreve at du forplikter deg til å jobbe med det bestemte sykehuset i mellom 2 og 4 år etter at du er ferdig med skolen.

Hvis dette engasjementet ikke forstyrrer deg i det hele tatt, anbefaler vi at du søker om slike programmer for å begynne å få lånene tørket ut.

Militære programmer

Flere grener av militæret vil ta vare på barnehagen for en bestemt periode. Å tjene landet ditt med lidenskap mens lånene dine blir betalt er en vinn-vinn!

Men vær så snill ikke gjør dette bare for å få lånene dine betalt. Å få lånene betalt er ganske enkelt en fantastisk fordel for våre menn og kvinner i uniform for å sette pris på dem for deres uselvisk service til landet.

Sykepleierkorps låneutbetalingsprogram

Sykepleierkorps Låneutbetalingsprogram rekrutterer registrerte sykepleiere og avanserte sykepleiere som er dedikert til å jobbe i kvalifiserte helsetjenester som har alvorlig mangel på sykepleiere eller i kvalifiserte sykepleier.

I bytte vil sykepleierkorps-programmet betale opptil 60% av din utestående sykepleieutlånsbalanse hvis du tjener i 2 år og en tilleggsavgift; 25% hvis du velger å sette inn et tredje år.

For at de skal kunne betale lånene, må gjelden være påløpt før du signerer din første 2-årige kontrakt med sykepleierkorpset.

Sjekk ut vårt studielån tilgivelse ved statlig artikkel for å se hva som er tilgjengelig i din stat.

Prosessen

For å bli vurdert for sykepleierkorpsens LRP, må du være ansatt ved et kritisk mangelfasilitet (CSF). En CSF er definert av HRSA.gov nettsiden som "en offentlig eller privat nonprofit helsevesenet anlegg lokalisert i, utpekt som, eller betjener et HPSA med mangel på primærhelsetjenesten eller psykiatriske fagfolk".


Alternativt vil du trenge å undervise på en akkreditert sykepleie skole hvor de er kortere når det gjelder fakultetet, på grunn av den utilstrekkelige erstatningen av aldring og pensjonsfaglighet i disse skolene.

Du kan søke etter CSFer her.

Det er en søknadsprosess for dette programmet og for å være kvalifisert må du tilfredsstille følgende krav.

  • Vær en amerikansk statsborger (enten amerikansk født eller naturalisert), amerikansk nasjonal eller lovlig fast bosatt.
  • Har fått bachelor eller assisterende grad i sykepleie (eller tilsvarende grad), et diplom i sykepleie, eller høyere grad i sykepleie
  • Vær ansatt som en heltids-RN, som jobber minst 32 timer i uken, hos en offentlig eller privat nonprofit CSF ELLER, være ansatt som et heltids NF-medlem i en offentlig eller privat, ideell, kvalifisert skolepleie (se Definisjon for Kvalifisert Nursing School)
  • Har fremragende kvalifiserende pedagogiske lån som fører til et diplom eller en grad i sykepleie
  • Har fullført sykepleieutdanningen som lånesaldoen gjelder for
  • Har en nåværende, full, permanent, ubestemt, ubegrenset lisens til å øve som RN i den staten de har til hensikt å øve, eller være autorisert til å øve i den staten som er en del av Nurse Licensure Compact.
  • Hvis du har tenkt å øve som en ansatt i et stammehelseprogram, kan du bli lisensiert i enhver stat. Et stammehelseprogram er en indianerlig stamme eller stammeorganisasjon som driver ethvert helseprogram eller en tjeneste som er finansiert helt eller delvis av den indiske helsevesenet (IHS)

Sykepleierkorps LRP kundesenter kan nås på 1-800-221-9393 TTY - 1-877-897-9910 mandag til fredag ​​fra kl. 08.00 til 20.00 hvis du trenger ytterligere detaljer, tidsfrister for søknad og instruksjoner.

Perkins Lån Avbestilling for sykepleiere

Fulltid sykepleiere kan motta 100% tilgivelse hvis du mottok et Perkins Lån mens du er i skolen. Den unike og gode tingen om dette låneavbestillingsprogrammet er at både hovedstolsbeløpet og renten på gjelden blir kansellert.

Selvfølgelig, som du kanskje allerede har mistankt om, må du sørge for at Perkins-lånet ditt blir kansellert. Foreløpig gir regjeringen Perkins Loan Cancellation for sykepleiere som jobber heltid og gir direkte omsorg til pasienter.

Hvis du er sykepleier, men for øyeblikket ikke gir direkte omsorg til pasienter - eksempel i en saksbehandling eller annen administrativ rolle - må du kontakte skolens / utdanningsdepartementet for å finne ut om din rolle kvalifiserer.

Prosessen kan ta opptil 5 år for å få 100% lån tilgivelse, og en annen fordel er at hvert år blir et fast beløp på ditt lån (hovedstol og renter) kansellert, selv om du ikke er berettiget til en eller annen grunn i de påfølgende årene.

År 1 og 2:

15% hvert år (30% låneavbestilling etter 2 år)

År 3 og 4:

20% hvert år (totalt = 70% låneavbestilling etter 4 år

År 5:

30% låneavbestilling (totalt = 100% låneavbestilling etter 5 år)

Process

For Perkins Lån Avbestillingsprogram er det opp til skolen din for å bestemme din kvalifisering for programmet. Hvis skolen din er stengt, må du kontakte statens utdanningsdepartement på ytterligere skritt for å ta.

Hvis skolen din ikke er stengt, må du komme i kontakt med Bursar-kontoret eller det kontoret som håndterer studielånene dine mens du er på campus. Ulike skoler etablerer forskjellige tidsfrister du vil trenge å sette inn forespørselen din i - sørg for å ringe skolen din for å finne ut når den aktuelle datoen er.

Etter at du har sendt de nødvendige skjemaene og dokumentasjonen til skolen din, er det opp til dem å avgjøre om du er kvalifisert til å få en del eller alle dine lån kansellert.

Et par ting å merke seg:

  • Du vil ikke kvalifisere for Perkins Loan Cancellation Program hvis lånet ditt for øyeblikket er i standard. Hvis lånet ditt er i mislighold, må du få det tilbake til gjeldende status for å være kvalifisert for dette programmet.
  • Hvis du har alle eller noen av ditt Perkins-lån, vil du mest sannsynlig ikke motta denne fordelen med tilbakebetaling på det beløpet du allerede har betalt.

Public Service Loan Forgiveness Program

Public Service Loan Forgiveness Program (PSLF) tilgir resten av lånebalansen etter at du har gjort 120 utbetalinger på studielånene dine under en kvalifiserende tilbakebetaling plan mens du jobber på heltid for en kvalifiserende arbeidsgiver.

Kvalifiserende sysselsetting inkluderer arbeid for statlige organisasjoner, ideelle organisasjoner som er skattefritakket etter § 501 (c) (3) i Internal Revenue Service Code eller en kvalifiserende offentlig tjeneste hos en ideell organisasjon.

Arbeide for fagforeninger eller partisanorganisasjoner, for profittorganisasjoner eller for ikke-profitt som ikke er skattefri, betraktes ikke som kvalifiserende sysselsetting under dette programmet.

Studielånet ditt kvalifiserer til PSLF hvis du spesifikt mottok et lån under William D. Ford Federal Direct Loan (Direct Loan) Program. Perkins lån og andre typer føderale lån kvalifiserer ikke for dette programmet.

Ulempen til dette programmet er at det vil ta deg 10 år å kvalifisere som du må ha gjort 120 innbetalinger for å få resten av lånebalansen din tilgitt.

Dette bestemte programmet begynte i 2007, og det første settet av PSLF-fordelere kan begynne å motta tilgivelse fra 2017 (begynner i oktober 2017, kan du begynne å sende inn søknader til programmet.)

Nærmere informasjon om prosessen finner du her.

Profesjonell hjelp for dine lån

Hvis dette høres utfordrende eller forvirrende ut, kan du få profesjonell hjelp til å finne ut hvilken tilbakebetaling program eller student lån tilgivelse program kan fungere best for deg.

Vi anbefaler Ameritech Financial, et selskap jeg personlig har oppdaget. De kan hjelpe deg med å navigere på studentlåns terrenget og hjelpe deg systematisk med å søke etter programmene som tilbys av Institutt for utdanning. Hvis du ikke er sikker på å gjøre det selv, kan Ameritech hjelpe deg med å finne tilbakebetalingsløsningen som passer for deg, og potensielt omstrukturere lånene dine slik at du kan kvalifisere deg for programmer du ikke ellers har kvalifisert for. Du kan ringe dem på 1-866-863-3870 eller sjekke ut deres hjemmeside her.

Har du vurdert studentlån tilgivelse før? Vi er glade for å høre dine tanker i kommentarene.

Skrive Inn Din Kommentar