Banker

Hvordan håndtere studentlånsgjeld når du er arbeidsledig

Hvordan håndtere studentlånsgjeld når du er arbeidsledig

Når du er arbeidsløs, er det vanskelig nok å komme seg ut av sengen om morgenen, enda mindre å søke etter en jobb. Legg til det stresset med å håndtere studielånene dine, og det er et rart at du kan komme deg ut av sengen i det hele tatt.

Vi skulle ønske vi kunne få fingrene og gjøre studentlånene forsvinne når du ikke kan betale dem (og selv når du kan). I stedet må vi avgjøre ved å gi deg noen råd om hvordan du skal håndtere dem mens du er arbeidsløs.

Før vi går inn i den, må du først gjøre det for arbeidsledighet når du er berettiget. Eventuell inntekt er et skritt i riktig retning når du har regninger du må betale. Se opp statens arbeidsledighetskrav for å se om du er kvalifisert og hvor mye du kan få.

Etter det må du sørge for at budsjettet er i orden, og du håndterer fortsatt studielånets gjeld.

Her er vårt råd som forhåpentligvis kommer deg på rett vei, slik at du kan fokusere på jobbsøkingen din.

Hurtignavigering Hva om jeg ignorerer studielånene mine? Hva gjør jeg med mine lån mens jeg er arbeidsledig? Tilbakebetaling Plan Valg Avbetaling Betaling

Hva hvis jeg ignorerer studielånene mine?

Hvis du ignorerer studielånene dine, kan du føle deg bedre en stund (det er ingenting som en liten opprørshandling for å skyte deg opp), men det kan på alvor påvirke kreditten din på lang sikt.

 • Etter 90 dager med ikke å betale, vil lånene dine bli krenkende, vil misligholdet bli rapportert til kredittagenturene, og du kan begynne å se sen gebyr. Du kan også høre fra din servicer oftere.
 • Etter 270 dager med ikke å betale, vil dine lån bli standard. Det er her den virkelige skade skjer. Som standard blir hele saldoen din forfalt, og du vil ikke lenger være kvalifisert for føderale programmer som utsagn og andre tilbakebetalinger.

For en mer grundig titt på hva som skjer når du ikke betaler, les denne artikkelen.

Hva gjør jeg med mine lån mens jeg er arbeidsledig?

Du skal ønske å snakke med din servicer, men det er en god ide å komme til den samtalen som er utarbeidet. Å være kjent med alternativene dine på forhånd, vil hjelpe deg med å velge den rette for din situasjon

Hvis du ikke vet hva alternativene dine er, kommer du ikke til å vite hva du skal be om når du snakker med lånetjenesten eller hvis du gjør det selv.

Tilbakebetaling Plan Alternativer

Gjør deg klar. Følgende tilbakebetaling planer kan bli forvirrende. Vi brøt ned typer av tilbakebetaling planer, men dette er ikke en omfattende guide. US Department of Education har et praktisk kalkulatorverktøy som lar deg se betalingsestimater for hver plan basert på dine spesifikke lån.

Vi foreslår at du sjekker det ut for å få en ide om hva dine betalinger vil se ut som de forskjellige planene. Men selv om tallene kan se bra ut, kan de andre betingelsene ikke, så ta en titt på følgende informasjon for å få følelsen av betalingsplanene.

For eksempel, hvis den utbetalte utbetalingen er den laveste, men du tror ikke at inntekten din vil vokse nok i fremtiden, vil du kanskje være borte fra den utbetalte utbetalingen.

Hvis du til enhver tid trenger avklaring eller hjelp med å registrere deg i en tilbakebetalingsplan, snakk med en profesjonell. Ameritech Financial er et utmerket valg når det gjelder studentlånskunnskap. Ring på 1-866-863-3870 før din neste betaling forfaller.

De vil ikke bare hjelpe deg med å forstå alternativene, men også hjelpe deg med å registrere deg i det beste. De gjør alt papirarbeidet for deg, så du trenger ikke å bekymre deg for å rote opp dokumentene.

Inntektsdrevet tilbakebetaling

Inntektsdrevet avdrag (IDR) planer baserer beløpet på inntekt og familie størrelse. Deretter etter 20-25 års betalinger, vil eventuell gjenværende saldo bli tilgitt. Når du er arbeidsløs, kan du muligens score en $ 0-betaling, men ikke la det opphisse deg for mye.

Det er et par ting du bør vurdere før du hopper inn i en IDR-plan. Når du øker låneperioden, betaler du mer i renter over lånets levetid.

Hvis du lager nok penger nedover veien for å betale din totale lånebalanse før lånene dine vil bli tilgitt, vil du ende opp med å betale mer på grunn av interesse for IDR enn du ville ha i Standard 10-års planen.

Inntektsdrevne planer krever også årlig papirarbeid. Siden utbetalinger er basert på inntekten din, forventes det å rapportere inntektene til utdanningsdepartementet hvert år. Hvis du savner fristen, vil lånene dine gå tilbake til en standardplan, og alle påløpte renter vil bli klargjort på din lånebalanse.

Hvis du velger å melde deg inn i en av de tilgjengelige IDR-planene, foreslår vi å holde oversikt over tidsrammer for gjenvinning av deg selv. Vi anbefaler også å betale mer enn minimumsbetaling når du kan.

Jo raskere du betaler det, jo mindre interesse du betaler på det og - overraskelse - jo raskere kan du slutte å betale.

Her er noen av inntektsdrevne tilbakebetalingsmulighetene, med noen grunnleggende fordeler og ulemper:

Inntektsdrevet plan

Pros

Ulemper

Inntektsbasert tilbakebetaling (IBR)

Betalinger er aldri høyere enn standardbeløpet for tilbakebetaling. Kun plan tilgjengelig for både direkte lån og FFEL lån.

Betal mer samlet hvis du betaler lånet i låneperioden.

Inntekts-betinget tilbakebetaling (ICR)

Bare plan tilgjengelig for foreldre PLUS lån låntakere,

Betalinger har ingen cap, selv om de går over standardbeløpet. Lengste låneperiode på 25 år.

Betal som du tjener (LØP)

Betalinger er aldri høyere enn standardbeløpet for tilbakebetaling. Korteste lånetid på 20 år.

Kun tilgjengelig for lån tatt ut i en viss tidsperiode.

Revidert lønn som du tjener (REPAYE)

Ingen inntektskrav.

Betalinger har ingen lue, selv om de går over Standard tilbakebetaling amounnt. Bare plan som bruker informasjon om ektefeller selv om skattene ble arkivert separat.

Hvis du allerede har en inntektsført tilbakebetaling plan når du blir arbeidsløs, send inn en ny søknad om å beregne din betaling med din arbeidsledighet inntekt, uansett når din neste rekrutteringsfrist er.

På søknaden må du sørge for å spesifisere at du sender dokumentet tidlig, slik at din servicer vil omberegne betalingen din umiddelbart.

Utvidet tilbakebetaling

Dette alternativet utvider bare tidsrammen du må betale av dine lån, og dermed redusere betalingsmengder. Husk at jo lenger låneperioden, desto mer betaler du i renter.

For å begrense hvor mye du bruker samlet, foreslår vi enten å betale mer enn minimumsbetaling når du kan eller bytte til en annen plan når du har råd til det. Du kan når som helst bytte fra denne planen til en annen. Det samme gjelder for neste plan.

Gradert tilbakebetaling

Dette alternativet starter betalinger av små og de vokser over tid - vanligvis hvert annet år. I likhet med standardavdragsplanen, gjør du betalinger i 10 år. Etter noen år betaler du mer enn du ville ha på standardplanen, for å gjøre opp for mindre utbetalinger i begynnelsen, og du betaler mye mer i renter over lånets levetid.

Forsinket betaling

For føderale lån, hvis du heller ikke vil endre tilbakebetalingsplanen din, kan du velge å forsinke betalingene dine gjennom overbærenhet eller utsatt.

 • Utsettelse: Føderal studiestøtte gir oppsigelse av arbeidsledighet for dette bestemte formål. Du kan få opptil 36 måneders utsattelse. Hovedfordelen ved å avskrekke er at du ikke vil være ansvarlig for renter som påløper på subsidierte lån eller Perkins lån mens du er utsatt.
 • Toleranse: Mens du er arbeidsløs, kan du søke om generell toleranse. Dette vil telle mot en grense hvis tre års tilgjengelig overbærenhet, så bruk det klokt. Også, mens du er i overbærenhet, vil du være ansvarlig for renter som påløper på alle lån. Du kan velge å betale renter som det påløper, men du er ikke pålagt å. Hvis du ikke gjør det, vil det kapitalisere på slutten av din overbærenhet, og du kan ende opp med å betale mer over livet på lånene dine.

Hvis du har private lån, gir noen servicere overbærenhet, men de er ikke pålagt å, så gjør dine undersøkelser. Hvis de gir det, vil de fortsette å belaste renter. I likhet med føderale lån har du muligheten til å betale renter mens du er i overbærenhet, men du er ikke pålagt å.

Alternativt kan enkelte private lånetjenesteleverandører tillate rentebetalinger mens de er arbeidsledige. Og noen har enda arbeidsledighet. Hvis din servicer ikke har noen av disse alternativene og / eller en høy rente, kan du alltid refinansiere til en som gjør det.

Kanskje du ikke vil rote med lånene dine, eller kanskje du vil supplere disse endringene med andre. Uansett er det ting du kan gjøre for å gjøre betalinger enklere å håndtere.

En stor en er å kutte kostnader i andre deler av livet ditt. Jo mer du sparer, desto mer kan du sette mot studielånets utbetalinger.

Her er noen ideer:

 • Kutte utgifter du ikke trenger, for eksempel kabel eller abonnement du ikke bruker.
 • Flytt inn med familie eller venner. Eller leie ut ekstra rom.
 • Bli kreativ med sosiale aktiviteter. Jo billigere, jo bedre.
 • ○ Foreslå gratis aktiviteter som turer, fotturer eller piknik. Gjør det til en potluck!

  ○ Få appetittvekkere i stedet for fulle måltider på en restaurant. Eller dele et måltid med noen. Hold alkoholen til et minimum.

  ○ Slå opp gratis fellesskapshendelser, som gratis museumsdager eller film-i-park-arrangementer.

  ○ Frivillig med venner.

 • Start en sidestrøm. For sideoppløftingsideer, sjekk ut artikkelen vår på 5 0 + måter å tjene penger raskt ved siden av Hustling.

Dette er ting du kan gjøre for å hjelpe, men ikke la noe av dette distrahere for mye fra å søke etter en jobb. Jo før du får en ny jobb, desto raskere trenger du ikke å bekymre deg for å gjøre betalinger mens du er arbeidsløs.

Merk: Hvis du tar deltid arbeid eller tjener penger mens du samler arbeidsledighet, må du rapportere inntektene dine når du sertifiserer dine fordeler. For de fleste stater kan du tjene en prosentandel av ditt ukentlige godtgjørelse før fordelene dine blir redusert.

Å tjene penger på siden vil øke din ukentlige inntekt. Besøk statens ledighetsnettsted eller ring ditt lokale arbeidsledighetskontor for å se hvordan en sidestrøm påvirker arbeidsledighetens ukentlige godtgjørelse.

Hvis du har noen andre råd om hvordan du skal håndtere studielånene dine mens du er arbeidsløs, kan du dele den i kommentarene!

Har du noen gang hatt å bruke noen av disse studielånets gjeldslettingsmuligheter før? Har du en sidekast for å hjelpe deg med å betale gjeld?

Skrive Inn Din Kommentar