Virksomhet

Forbered ditt barn på høyskoleutgifter med en forretningsplan

Forbered ditt barn på høyskoleutgifter med en forretningsplan

Vi tilbringer år å grooming våre barn til college. Vi sørger for at de gjør leksene sine, betaler for forberedelseskurs, og hjelper dem med å fullføre høyskoleapplikasjoner. Vi venter med dem for å se om de vil komme inn på høgskolen etter eget valg.

Sjansene er, likevel, som foreldre, bruker vi ikke så mye tid på å hjelpe dem å finne ut hvordan de skal betale for college. Jo, stipendier er gode, men de blir stadig mer og mer konkurransedyktige. Å få en er vanskelig, og selv om barnet sikrer en, er det ikke sannsynlig å betale for college helt.

Hvis du ikke vil at barnet ditt saddles med studielånsgjeld, diskuterer hvor mye du som foreldre har råd til å betale for barnets høyskoleutdanning, er viktig.

Finne ut høyskolekostnader

Å sette ned og diskutere hvilke høyskoler som er rimeligst, er også avgjørende.

Men en annen ting du kan gjøre er å hjelpe brudgom barnet ditt til en jobb han kan gjøre på college som vil bidra til å betale regningene mens han får sin høyskoleutdanning.

Ideelt sett kan barnet ditt begynne å jobbe denne jobben i videregående skole og bygge opp den før hun går på college. Hun burde ha en sterk, funksjonell virksomhet før hun drar til college.

Tror ikke det er mulig? Tenk på at Facebook ble opprettet mens Mark Zuckerberg var en Harvard college student. På samme måte, Sittercity, nettstedet som mange foreldre nå bruker for å finne sine barnas barnevakt, ble også startet av en høyskole student.

Hvis barnet ditt planlegger det riktig, kan han kanskje ikke bare betale for college med sin sidejobb, men også starte sin karriere som gründer når han oppgraderer.

Bedrift og høyskole

Først må barnet ditt avgjøre seg på en forretningsidé. Hun kan skure internett eller bøker på jakt etter ideer. Eller hun kan gjøre noe hun allerede er god på, for eksempel å undervise i musikkleksjoner, kutte gress, barnevakt eller omsorg for eldre - listen fortsetter og fortsetter. Hvis hun planlegger å flytte til et annet område for høyskolen, kan det være et smartere valg å velge en bedrift som er helt online.

Hvis virksomheten er avhengig av internett, må barnet ditt sette opp et brukervennlig nettsted. Han må også finne en online betalingsløsning slik at han kan godta betalinger og beskytte kundens sensitive økonomiske data.

Til slutt må hun lære å markedsføre sin virksomhet og finne flere kunder. Tidsstyring er også viktig.

Å forberede barnet ditt på college krever mer enn bare det akademiske arbeidet. Hvis du lærer barnet ditt også å være en gründer, vil han ikke ha mange av de økonomiske byrdene som nyutdannede har, og han kan til og med kunne skape sin egen karrierevei.

Hva er dine tanker om college og entreprenørskap?

Skrive Inn Din Kommentar