Penger

Millioner av jobber er åpne - men selskapene kan ikke ansette. Her er hvorfor

Millioner av jobber er åpne - men selskapene kan ikke ansette. Her er hvorfor

Hvis du alltid har lyst til å være en lege, regnskapsfører eller ingeniør, kan det være en fin tid å lande din drømmejobb.

Eller kanskje ikke.

Før du bytter hoved eller avslutt din nåværende jobb, les dette.

Det er millioner av åpne jobber i USA

Fra den siste virkedagen i februar 2017 er det omtrentlig 1,3 millioner åpne jobber i helsetjenesten og utdanningsbransjen, Bureau of Labor Statistics rapporter.

De Profesjonell og næringslivssektoren tegner seg for ytterligere en million åpne jobber rundt om i landet.

I mellomtiden, gruvedrift og logging, sammen med media og informasjonssektoren, Har de færreste ledige stillinger. De klokker på henholdsvis 18.000 og 69.000.

Det betyr også at alle som tenker på å gå inn i gruvedrift, logging, fjernsyn eller publisering burde glemme det og finne en ny arbeidslinje?

Ikke nødvendigvis.

Det viser seg Antall ledige stillinger er ikke det samme som antall personer som faktisk får jobb.

Hvorfor er det ikke noen selskaper som fyller sine åpne jobber?

Presidiet sier at et stort antall åpne jobber som er tilgjengelige i et gitt felt, ikke nødvendigvis betyr at selskaper fyller dem.

Ta bedrifter i informasjons- og næringsbransjen, hvor tilgjengeligheten av jobber svinger sammen med økonomien.

Disse organisasjonene kan ha mange åpne jobber, men ikke nok kvalifiserte kandidater. Eller kanskje disse selskapene ikke tilbyr en rimelig lønn og faglærte arbeidere tar et pass.

Likevel er det noen bransjer som ansetter, og jobber er konsekvent knappe.

Bygg er den eneste bransjen der ledige stillinger alltid er høye, og jobben er alltid lav. Omsetningen er høy fordi arbeidstakere kan flytte fra sted til område og arbeidsgiver til arbeidsgiver, sier presidiet. "Ufylte åpninger er lave på grunn av arbeidsgiveres evne til raskt å finne de arbeidstakere de trenger."

Det er det samme innen underholdning, rekreasjon, detaljhandel og kunst. De ferdighetene som trengs for jobber på disse områdene, kan ofte enkelt overføres fra bedrift til selskap.

F.eks. Er ferdighetene som trengs for å jobbe hos Macy, stort sett det samme som det du trenger å jobbe hos Nordstrom eller Old Navy, så det er ikke alltid for vanskelig å finne en ny jobb.

Produksjon og myndigheter har generelt lavest antall ledige stillinger og Lavest tilgjengelige jobber, fordi omsetningen har en tendens til å være ganske lav, noe som betyr at jobber ikke åpner så ofte.

Hvordan skal jeg bestemme hvilken bransje å skrive inn?

For å være ærlig, er Bureau ikke mye hjelp når det gjelder å svare på dette spørsmålet.

"Arbeidssøkere og karrierevekslere kan bruke [disse] dataene til å lede sin utdanning eller jobbsøking," lyder rapporten.

Det er alt presidiets forskere har å si om saken, men her er noen flere tips om valg av karrierevei:

  • Dr. Heidi Grant, seniorforsker ved Neuroleadership Institute, sier: "Du kan starte med å velge en karriere som passer godt med dine ferdigheter og verdier. Siden du faktisk har noen følelse av hva de er (forhåpentligvis), er dette et godt utgangspunkt. "
  • Les opp på jobbbeskrivelser. Søk på Google for å finne personlige erfaringer og samle informasjon om bestemte nisjer.
  • Lag informerte valg for å hjelpe fremtidssikker din karriere når du velger din høyskolehøgskole.
  • Trykk inn i ditt lokale bibliotek for et vell av gratis ressurser for å hjelpe deg med alt fra overgang til et annet felt for å finpusse dine intervjuevner.

Gjør din forskning

Alle ønsker en jobb som oppfyller og motiverer dem, men vi må også betale regningene, ikke sant? En liten undersøkelse går langt i retning av å hjelpe deg med å finne en jobb som merker alle disse boksene.

Når du vet hva du vil gjøre med livet ditt, kan du se hva Bureau har å si om den spesifikke bransjen, slik at du vet hva du kan forvente under jobbsøkingen.

Lykke til!

Din sving: Vil du helst jobbe i et felt med mange ledige stillinger eller en med færre åpne jobber, men god levetid?

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun har vært skribent i over 20 år og er for kylling for å se på hva Bureau har å si om sin bransje. Uvitenhet er lykke.

Skrive Inn Din Kommentar