Tilbud

Netflix-kontoen din har bare en binge-aktivering gratis oppgradering

Netflix-kontoen din har bare en binge-aktivering gratis oppgradering

Det har skjedd med det beste av oss.

Du har sett fem eller seks episoder av et show, og du er helt på rulle. Men dessverre lokker uteverdenen - og din dataplan er ikke det i ideen om streaming av resten av sesongen.

Hvis dette høres kjent, vil du fortsette å lese, fordi Netflix bare laget en helt spillendrende kunngjøring.

Du kan nå laste ned ditt favoritt Netflix-innhold til mobiltelefonen din eller nettbrettet, og se det offline senere.

Enda bedre? Denne nye muligheten blir rullet inn i din nåværende medlemspris, uansett hvilken Netflix plan du er på.

Last ned Netflix-programmer og filmer til telefonen eller tabellen - gratis!

"Mens mange medlemmer liker å se Netflix hjemme, har vi ofte hørt at de også vil fortsette deres Stranger Things binge mens de er på fly og andre steder hvor Internett er dyrt eller begrenset", leser pressemeldingen 30. november.

For å tilfredsstille den etterspørselen, Netflix-aktivert nedlastingsfunksjon for telefoner og nettbrett på både Android og iOS - En tjeneste som er inkludert fritt i alle eksisterende Netflix-planer. Merk: Du må være logget inn på din egen profil for å se elementer lastet ned der!

Ikke alle viser og filmer er tilgjengelig for nedlasting (ennå), men mange er, inkludert treff som "Orange er New Black" og "Narcos." Netflix vil fortsette å legge til nedlastingsfunksjon til mer innhold i løpet av de kommende ukene.

Hvordan Netflix nye mulighet til nedlasting sparer penger

Vel, først og fremst, det koster ingenting - det er en del av ditt eksisterende medlemsavgift. Heck ja, gratis oppgraderinger!

Og siden du er en kunnskapsrik Penny Hoarder, får du allerede Netflix-medlemskapet gratis, ikke sant?

Lengre, Det nye alternativet for nedlasting sparer penger på data hvis du allerede er villig til å streame show på en mobil enhet på et sted uten offentlig Wi-Fi. (Etter å ha sett en gang - og betalt for - flere episoder av "Breaking Bad" mens de ble tatoverte, kan jeg forholde seg til denne kampen.)

Den nye avtalen er også et godt alternativ hvis en venn eller et familiemedlem ønsker å se noe annet på samme tid, men du ønsker ikke å skille ut for en flerskjermsplan.

Bare ha den personen laster ned noen episoder eller filmer til favorittenheten og se dem offline. Du kan fortsatt streame live fra datamaskinen eller TVen helt fint!

Så fortsett og ta Netflix til eksotiske nye steder. (Men hold "chill" -delen hjemme, vær så snill!)

Din sving: Hvor vil du fortsette din neste Netflix-binge?

Jamie Cattanach er en Netflix-besatt personforfatter på The Penny Hoarder. Hennes skriving har også blitt omtalt på The Write Life, Word Riot, Nashville Review og andre steder. Finn @JamieCattanach på Twitter for å bølge hei.

Skrive Inn Din Kommentar