Penger

Noensinne lurer på hvor mye koster dine dårlige vaner? Denne kalkulatoren forteller deg

Noensinne lurer på hvor mye koster dine dårlige vaner? Denne kalkulatoren forteller deg

Jeg forteller deg en av mine penger-sløse vaner hvis du forteller meg din.

OK, jeg går først.

Jeg binge se dårlig TV.

Jeg har aldri sett et "reality" matlagingsprogram jeg ikke likte (oh, Gordon Ramsey, du dreper meg). For å være ærlig, kan jeg lykkelig rack opp timer av TV-tid i helgene hvis jeg ikke er forsiktig.

Jeg spiser tv-vanen min hovedsakelig gjennom Netflix og Hulu, men noen ganger er det et morsomt show eller to på Amazon Prime. Jeg følte ikke noe (men overdreven sult) ved å binging disse forestillingene ... til Lending Trees nye dårlige vane kalkulator viste meg feilen på mine veier.

På $ 9,99 i måneden for Netflix og $ 7,99 per måned for Hulu, viser det seg Jeg taper $ 215,76 per år å leve vicariously gjennom goofy celebrity kokkene.

Jeg ser også show på Amazon Instant Video, men det er inkludert i Amazon Prime-medlemskapet, så jeg betaler ikke ekstra.

På den annen side, hvis jeg ender opp med å holde Sling TV etter prøveperioden min, er den ekstra $ 20 per måned støter på mitt årlige TV-abonnementskostnad til $ 455,76!

Det er nesten min familie hele matbudsjettet for måneden - og jeg splurger noen ganger på dyre ingredienser.

Den dårlige vaner-kalkulatoren skammet meg rettferdig til å finne måter å kutte på mine TV-abonnementer. Heldigvis har jeg muligheter.

Jeg kan se Groupon for gode tilbud på Hulu eller Ditch Sling og legg til gratis HBO til min Amazon Instant Video-konto i stedet.

Jeg har ikke tid til å jobbe for Netflix som en tagger, men i det minste kan jeg laste ned noen av mine favoritt Netflix-programmer til iPad (hallo, "Chef's Table"!). Da kan jeg bare la dem spille i bakgrunnen mens jeg jobber med min sidegig-prosjekter.

Dårlige vaner, bedre alternativer

Hvis Lending Tree's dårlige vaner kalkulator tweaks din skyld-o-meter, sjekk ut noen av våre penger-sparing alternativer.

røyking

Se, det finnes ikke gode alternativer til røyking, unntatt for å slutte helt.

Det er imidlertid vanskelig. Tro meg, jeg vet det.

På den lyse siden er det minst 20 forskjellige ting du kan gjøre med pengene du sparer når du grøfter cigs.

Drikker dyr kaffe

Hvis du ikke vil gi opp å få din java beleilig overlevert til deg av en profesjonell barista, tenk i det minste å slå den opp en gang til på 7-Eleven, McDonalds, eller til og med den lokale bensinstasjonen.

Hvis du er veldig modig, følg med medforfatteren Danas eksempel og gi opp kaffe helt. Hun sparer $ 500 i året!

Spise på restauranter

Selv måltider på rimelige restauranter legger opp raskt når du har faktor i skatt, tips og parkering.

Hold deg hjemme og prøv en av disse enkle, rimelige oppskrifter som smaker som fine dining. Gi meg beskjed hvis du trenger mer inspirasjon. Jeg kan anbefale et matlagingsprogram eller to.

Hvis du må spise ute, prøv i det minste noen av disse måtene å spare penger på restauranter.

Spiller av Powerball

Som å røyke faller dette inn i bare ikke kategori.

Når du begynner å føle at du trekker til $ 10 eller $ 20 på Powerball-billetter, ta et øyeblikk for å lese om disse 21 lottery-vinnere som hadde alt - og mistet alt. Her er en hel masse bedre måter å bruke pengene på.

Griper penger fra utelukkende minibanker

Dyrt ATM-avgifter er plassen av Penny Hoarders overalt. Unngå dem ved å holde kontoene dine hos banker som frafaller gebyrene sine.

Din tur: Hva er en dårlig vane som koster deg penger? Jeg tar din bekjennelse nå.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hennes andre dårlige vane bruker for mye tid på Twitter, men i det minste er det gratis. Gå si hei til henne @ Lisa.

Skrive Inn Din Kommentar