Penger

De enkle strategiene som hjalp en kvinne Kjøp et hus på en $ 40K-lønn

De enkle strategiene som hjalp en kvinne Kjøp et hus på en $ 40K-lønn

For tre år siden ble jeg den stolte eieren av et 2.000 kvadratmeter enfamiliehus i sørvest Atlanta.

Det var mitt største kjøp hittil og har vært kilden til uendelig innhold for min egen personlige økonomi blogg. Og Jeg kjøpte huset som en 26-årig kvinne som lager under 40 000 dollar i året.

Selv om jeg skriver om personlig økonomi hver dag, var det ikke penger magi eller noen form for hack som tillot meg å oppnå denne viktige økonomiske milepælen. Jeg kjøpte mitt første hjem ved å utnytte gode, gammeldags personlige økonomi grunnleggende. Slik gjorde jeg det:

Jeg lagret (Super) konsekvent i 12 måneder

Hvis jeg er ærlig, siden jeg kjøpte huset mitt for tre år siden, har jeg sannsynligvis ikke lagret så konsekvent som jeg gjorde før kjøpet. Kanskje det er fordi jeg ikke har hatt noen super personlige mål å oppnå.

Ser tilbake på det, fulgte jeg to store "regler" for å forsikre meg om at jeg traff mine besparelsesmål hver måned.

Først automatiserte jeg besparelser fra lønnsslippet mitt (rundt $ 400 per måned) til en egen konto. Dette var den eneste måten jeg kunne forsikre meg om at pengene gjorde det til min sparing, i stedet for å gå mot andre utgifter.

For det andre, fordi målet var noe jeg egentlig ville ha (mitt første hjem), var jeg i stand til å forbli utrolig fokusert og motivert, selv når fristelsen ble kalt.

Det er også viktig å lagre for en viss tid (for eksempel seks måneder eller et år), slik at hjernen din kan konseptualisere realiseringen av målet. Det er vitenskap bak dette.

Til slutt sparte jeg rundt $ 8000 for nedbetalingen på mitt første hjem.

Jeg gjorde en samordnet innsats i min tidlige 20s for å betale ned gjeld

Jeg hadde ikke mange studielån da jeg ble uteksaminert, men jeg hadde fjell og fjell med høy rente kredittkort gjeld. Jeg visste at gjelden alltid skulle være "apen på ryggen min" hvis jeg ikke ble kvitt den.

Rett ut av skolen var mitt primære fokus betaler min gjeld en gang for alle. For å få dette til å skje, måtte jeg legge mine drømmer om å være en skuespiller på vent, ta en pultjobb jeg hatet (men det betalte godt) og holder meg til budsjettet mitt som en galning.

Noen ganger, for å komme til hvor vi vil gå, må vi gjøre ting vi ikke ønsker å gjøre.

Homeownership er absolutt oppnåelig hvis du har gjeld, men et sunt forhold mellom gjeld og inntekt hjelper deg med å kvalifisere for et boliglån og få en lavere rente. Å betale gjeld før du kjøper ditt første hjem er spesielt viktig hvis du lager en lavere lønn.

Jeg kjøpte godt innenfor mitt prisklasse

Jeg kvalifiserte meg for inntil $ 140 000 hjem, men jeg kom ikke engang nær det prispunktet. I stedet kjøpte jeg en fixer-øvre for $ 65.000.

Etter å ha investert en annen $ 58.000 fra et 203k renoveringslån til å fikse det, skyldte jeg $ 123,000 i hjemmet. Dette satte boliglånet rundt $ 850 per måned, som bare var $ 50 mer enn jeg betalte for å leie leiligheten min på den tiden.

Mens Atlanta er absolutt et rimelig sted å bo, var det viktig for meg å komme inn i et hjem som ikke oppblåste regningene mine hver måned. Tross alt hadde jeg fortsatt bare 40 000 dollar i inntekt hvert år, så jeg kunne ikke oppgradere min livsstil for mye.

For å gjøre dette måtte jeg leke med mange numre, men all den ekstra matte virket til min fordel, da jeg ikke måtte svette min boliglånsbetaling og økte verktøy hver måned.

Jeg undersøkte nedbetalingsassistansprogrammer

På den tiden var en nonprofit i Atlanta å gi kvalifiserte kjøpere en $ 15 000 forskuddsbetalingskasse. Fordi min inntekt var så lav, kvalifiserte jeg meg og tok gjerne $ 15 000 for å hjelpe med min avsluttende kostnader.

Selv om nedbetalingshjelpeprogrammer kan variere mye avhengig av byen og staten, vet du aldri hva du kan kvalifisere for, med mindre du spør. Snakk med boliglån megler om din kvalifisering basert på inntekt og plassering.

Mitt største råd til potensielle lavinntektseiere er å begynne å forberede din økonomi seks til 12 måneder før du begynner å lete etter et hjem. Den økonomiske komponenten er avgjørende, men mange overser det i sin hast for å finne sitt drømmehus.

Boligeiendom er mulig for alle; det er bare viktig å se på hva du har råd til i forhold til hva du føler at din eiere skal se ut.

Din sving: klarte du å kjøpe et hus mens du fikk en lavere enn gjennomsnittlig lønn? Vi vil gjerne høre dine tips!

Lauren Bowling er bloggeren bak det prisbelønte personlige finansnettstedet L Bee og Money Tree og forfatter av The Millennial Homeowner: En Guide til vellykket navigering av ditt første hjem kjøp. Blogging siden 2012, er Bowling nå en anerkjent tanke leder i den tusenårige finansplassen med sin ekspertise som er omtalt i sider av Redbook og Women's Day-magasiner, og på ledende online økonomiske nyheter, inkludert Forbes, The Huffington Post, CNNMoney og US News og World Report .


Skrive Inn Din Kommentar