Liv

Her er hvor mye student gjeld regjeringen kommer til å tilgi

Her er hvor mye student gjeld regjeringen kommer til å tilgi

Regjeringen regnet bare ut hvor mange milliarder verdt av studielån er det nødt til å tilgi som en del av inntektsbaserte avdragsplanavtaler, og det er ikke akkurat fornøyd.

Regjeringens ansvarskontor utgitt a rapportere på onsdag som forklarer det må tilgi i det minste $ 108 milliarder av studentgjelden når låntakere som begynte å betale tilbake sine lån mellom 1995 og 2017, når utgangen av sine inntektsdrevne tilbakebetalinger.

Mens kongressen godkjente disse programmene de siste to tiårene, har president Obama oppfordret nyutdannede til å melde seg inn. Rapporten ble bestilt i fjor etter en kraftig oppblåsing i lånerinnskrivning, som The Wall Street Journal notater har tredoblet de siste tre årene.

Hva er inntektsbasert studielånsutbetaling?

Inntektsbaserte avdragsplaner, som kun er tilgjengelige for føderale lån, gir vanligvis lavere utbetalinger over en lengre periode. Etter hvert som inntektene dine øker gjennom årene, betaler du mer mot lånebalansen din.

Du må søk om å delta i dette programmet og gjenkjenne din inntekt og familie størrelse hvert år, slik at din lånetjener kan omberegne dine utbetalinger.

Når tilbakebetalingstiden din slutter - vanligvis etter 20 år - Regjeringen tilgir din gjenværende saldo.

Hvor mye kan inntektsdrevet tilbakebetaling hjelpe deg med å spare?

Forbundsdeltakelsen for utdanningsdepartementet gir noen eksempler på hva du kan betale - og lagre - under disse planene:

Si at du har $ 30.000 av grunnlånsgjeld når du oppgraderer, og startlønnen din er $ 25.000. Hvis du søker om inntektsbasert tilbakebetaling, vil startbetalingen være ca $ 60 per måned, og øke til 296 dollar per måned i løpet av 20 år.

På slutten av det sikt forplikter regjeringen balansen, som vil være et sted mellom $ 24.000 og $ 27.000.

Hvorfor blir regjeringen igjen med så mye? Det er fordi disse lånene, spredt over en lengre tilbakebetalingstid, fortsatt påløper renter.

Rapporten gjorde anbefalinger for å tilpasse programmets forventninger, men sier at den kanskje ikke vet de fulle kostnadene ved programmet i 40 år.

Din sving: Har du registrert deg for et inntektsbasert lånefradragsprogram? Hvor mye forventer regjeringen å tilgi etter 20 år?

Lisa Rowan er forfatter og produsent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar