Penger

4 firmaer som ansetter frilansskribenter for å dekke sport, reise og ugress

4 firmaer som ansetter frilansskribenter for å dekke sport, reise og ugress

Enten du planlegger å starte en freelance side-hustle eller ta din skrivekarriere til neste nivå i 2017, har vi noen morsomme jobbmuligheter for deg.

Her er fire selskaper som ansetter nye og erfarne forfattere rundt om i landet.

1. Forskning og skriv om cannabislover

Oppdatering: Denne jobben er ikke lenger tilgjengelig. Sjekk ut denne listen for å finne flere freelance skriveoppgaver.

Er du besatt av raskt forandrede cannabislover? Dette selskapet vil betale deg for å skrive om dem.

En medisinsk marihuana industri utgiver er på utkikk etter en forfatter interessert i cannabis lover og å dekke nye lovgivninger. Tidligere kunnskaper er et pluss, men ikke nødvendig - du bør bare være lidenskapelig om emnet!

Din jobb vil undersøke og skrive om cannabislover og forskrifter rundt om i landet, viktige avgjørelser, kommende stemmer, informasjon om start av cannabisvirksomhet, lisensoppdateringer og mer.

Arbeidet er veldig deltid - fire til seks timer i uken - og betaler $ 12 i timen.

Du bør være en stor forfatter og ha litt erfaring med blogging og forskning.

Å søke: Fyll ut nettprogrammet her.

2. Skriv artikler for å hjelpe kvinner til å nå sine profesjonelle drømmer

Hvis du er lidenskapelig for tusenvis av kvinners livsstil og hjelper unge kvinner til å lykkes, søker 1000 Dreams Fund deg.

Denne organisasjonen arbeider for å finansiere drømmene til 1000 high school- og college-age jenter og kvinner over hele USA. Det søker flere freelance redaktører / bloggere å bidra til sin blogg.

Din jobb vil omfatte pitching, skrive og redigere dine egne korte artikler, pluss redigering av innhold fra et nettverk av college bloggere.

Kompensasjon er $ 50 per fullført innlegg.

Søkere bør ha minst to års erfaring med å skrive og redigere på nettet, og noen erfaring med å styre frilansskribenter. Du bør også forstå hvordan du lager artikler som kan klikkes og SEO-vennlig.

Å søke: Fyll ut din online søknad her.

3. Skriv om Travel for TripExpert

Dette er en flott mulighet for nye forfattere som er interessert i å reise for å få noen klipp - og få betalt for det.

Reise gjennomgang nettsted TripExpert legger til tonnevis av nytt innhold på nettstedet, og det er å ansette deltidsskribenter for å hjelpe de neste to til seks månedene.

Som innholdsredaktør vil din jobb være å lese anmeldelser i reiseguider, magasiner og aviser, og kondensere dem til korte oppsummeringer.

Det er ikke en glamorøs konsert for en kreativ forfatter, men det er en fin måte å finpusse koteletter på! Du bør være en god forfatter, men du trenger ikke å ha profesjonell erfaring.

Plus, det betaler $ 12 en time i minst 25 timer i uken.

TripExpert forventer at hoveddelen av arbeidet skal skje i de neste seks ukene (starter umiddelbart), men prosjektet vil trolig fortsette de neste to til seks månedene.

Å søke: Send inn ditt skriftlige utvalg og fyll ut online søknaden her.

4. Skriv om sport og sport videospill

Ringer alle sofaen poteter! Hvis du går inn i sports- og sportspill, kan SGO (Sports Gamers Online) ha en jobb for deg.

Idrettsnyhetene og anmeldelsessiden leter etter forfattere for å lage lister, funksjoner, meninger og mer for sitt nettsted.

Du vil være ansvarlig for å holde øye med relevante breaking news og snu tidlige artikler, samt skrive mer dyptgående anmeldelser og funksjoner. Du har tilgang til spill for å se gjennom og komme inn i bransjens arrangementer og konvensjoner som PAX, GDC og E3 - delvis dekket av selskapet!

En SGO-rep fortalte oss at betalingen er 2 cent per ord og kan gå opp til 3 til 4 cent per ord, avhengig av ytelse.

Du bør ha tidligere erfaring skrive og være komfortabel med WordPress. Skrive på egen blogg teller!

Å søke: Ta kontakt med eposten som er oppført her.

Vil du være den første som vet om andre morsomme og interessante jobber som dette? Som The Penny Hoarder Jobs på Facebook for å holde seg i løkken!

Din sving: Har du funnet noen interessante freelance skrive jobber i det siste?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar