Tilbud

Disse 5 selskapene skylder forbrukerne opp til $ 164 millioner. Hva er din del?

Disse 5 selskapene skylder forbrukerne opp til $ 164 millioner. Hva er din del?

Denne uken ble jeg påminnet om behovet for tålmodighet når det gjelder klassesaksjonsoppgjør da jeg åpnet postkassen for å finne en sjekk fra et Facebook-oppgjør jeg søkte om tre år siden!

Ikke alle bosetninger tar så lang tid å betale ut. Noen ganger er den endelige godkjenningsprosessen rask, men andre ganger flytter saken gjennom domstolene i en snegls tempo.

Men hvis du fortsetter å søke om alle bosetningene du kvalifiserer for, vil du snart ha en jevn strøm av sjekker som dukker opp i postkassen din.

I denne måneden fant jeg fem klassesaksjoner for min fyr Penny Hoarders. Den eneste jeg kvalifiserte for, var det syvende generasjonsoppgjøret, og det tok meg bare to minutter å sende inn et krav.

Nå skal jeg bare lene seg tilbake, glemme jeg søkte på det og til slutt åpne postkassen for å finne en sjekk som venter på meg!

La oss se hvilke av disse bosettingene du kvalifiserer for.

1. WEN Hair Care

Har du kjøpt WEN hårpleieprodukter, bare for å lider av hodebukkirritasjon, hårskade eller håravfall etter bruk av dem? Hvis det er tilfelle, kan du få opptil $ 20 000 fra et klassesettingsoppgjør.

Klagesaksjonen hevdet de tiltalte, Guthy-Renker LLC og WEN av Chaz Dean Inc., markedsførte WEN-produkter som "mild nok til å bruke hver dag", men klarte ikke å advare forbrukere at de kunne miste betydelige mengder hår ved å bruke produktene.

Produsentene nektet påstandene, men enige om å betale mer enn 26 millioner dollar for å avgjøre søksmålet.

I henhold til bosetningen kan kvalifiserte forbrukere som sender inn et krav, få $ 25 uten å gi bevis på at de opplevde fysisk skade eller følelsesmessig skade ved bruk av produktene.

De som legger inn bevis som støtter deres krav om hårtap og ut-av-lommekostnader, kan få opp til $ 20.000.

Fristen for å sende inn et krav til WEN-klassesaksjonsoppgjør er 28. april 2017.

Finn mer informasjon her.

2. Syvende generasjon Natural Products

Hvis du kjøpte syvende generasjons personlig pleie eller rengjøringsprodukter fordi de var merket som "giftfri", "naturlig" eller "allergisk," kan du få full refusjon av kjøpet.

I henhold til en klassesaksjon, inneholder visse syvende generasjonsprodukter en eller flere ikke-naturlige ingredienser, inkludert benzisotiazolinon (BIT), metylisotiazolinon (MIT), laureth-6 og natriumlaurylsulfat.

Klassemedlemmer inkluderer alle i USA som kjøpte et inkludert syvende generasjonsprodukt mellom 14. november 2010 og 12. oktober 2016.

Hvis du legger inn et gyldig krav og inkluderer et kjøpsbevis, kan du få full refusjon. Klassemedlemmer som sender krav uten kvittering, kan få 50% av den gjennomsnittlige kjøpesummen for inntil 10 elementer.

Hvis du vil delta i denne klassesaksjonsoppgjøret, må du sende inn et krav senest 30. mars 2017.

Lær mer her.

3. Caribbean Cruise Line Robocall

Hvis du husker å ringe fra (eller på vegne av) Caribbean Cruise Line der du ble tilbudt et "gratis cruise" i bytte for å ta en undersøkelse, vil du kanskje se nærmere på denne klassesaksjonsoppgjøret.

En klassesaksjonssak som ble arkivert for fire år siden anklaget Caribbean Cruise Line for å bryte forbrukerloven ved å røpe millioner av amerikanske innbyggere mellom 1. august 2011 og 31. august 2012.

Ikke bare gjorde saksøkerne hevdet at Caribbean Cruise Line overtrådte føderal lov ved å gjøre disse anropene, de hevdet også at "gratis" cruise tilbudet var en svindel.

Karibien Cruise Line klassesaksjonen påstod at undersøkelsen var et markedsføringsverktøy for å få folk på telefonen og selge dem et cruise.

Klassemedlemmer må sende en gyldig påstand senest 1. februar 2017, og kan være pålagt å vise dokumentasjon, for eksempel en telefonregning, som viser at de mottok et anrop fra de tiltalte.

De som sender krav på Caribbean Cruise Line-klassenes oppgjør vil få opptil $ 500 per samtale.

Finn ut om du kvalifiserer her.

4. Sprint Early Termination Fee (kun California)

Sprint kunder kan kreve $ 125 for hvert tidlig termineringsavgift (ETF) de betalte i delstaten California mellom 10. juli 1999 og 18. mars 2007.

Denne klassen handling oppgjør påstander om at Sprint overtrådte California loven ved å lade forbrukerne en flat ETF på $ 150 og $ 200 uten å gjøre en "rimelig innsats" for å sikre at avgiften var en nøyaktig vurdering av skade tidlig opphør forårsaket telefon selskapet.

Klassemedlemmer inkluderer personer som hadde en Sprint trådløs konto med en California-retningsnummer og en California-faktureringsadresse, og betalte en ETF for å avslutte kontrakten tidlig.

De som legger krav på Sprint ETF-klageoppgjør skal gi kravskoden som administratorer har sendt til dem. De som ikke har kravskoden, må gi kontoinnehaverens navn, telefonnummer og faktureringsadresse, eller kontohaverens navn og Sprint-kontonummer knyttet til avgiften.

Fristen for å sende inn et krav på Sprint California ETF-avgjørelsen er 25. april 2017.

Flere detaljer tilgjengelig her.

5. Dun & Bradstreet Troibility Corp. TCPA

Mer enn en million amerikanske innbyggere kvalifiserer for dette neste oppgjøret!

Saksøker anklaget Dun & Bradstreet Credibility Corp., et firma for kredittrapportering, for å bryte forbrukerloven ved å bruke en autodialer til å ringe potensielle kunder uten deres forhåndsgodkjenning.

I følge klageaksjonen har DBCC engasjert seg i en telemarketingkampanje mellom 28. april 2011 og 31. januar 2016, som inkluderte flere ganger robokallende personer som ikke ga sin tillatelse til å bli kalt eller til og med bedt selskapet om å sette nummeret sitt på listen "ikke ring".

Dun & Bradstreet Credibility Corp innrømmet ikke noe feil, men ble enige om å betale $ 10,5 millioner for å løse påstandene.

Ifølge estimater, Klassemedlemmer som sender inn et krav innen 6. februar 2017, skal motta mellom $ 60 og $ 120.

Klikk her for å lære mer.

Din sving: Gjør noen av disse selskapene deg penger?

Melissa LaFreniere er nyhetsredaktøren av TopClassActions.com

Skrive Inn Din Kommentar