Penger

Hvordan tjene $ 100 / uke eller mer med Reddit

Hvordan tjene $ 100 / uke eller mer med Reddit

Hvis du noen gang har dyppet tærne inn i Reddit, vet du at den har et subreddit samfunn for alt. Det er r / thronescomics for folk som vil ha tegneserier om Game of Thrones, r / nosleep for å dele skummel historier, selv r / popping for folk som liker å chatte om popping pimples.

Og så er det Reddit-fellesskapet som får deg en ekstra $ 100 per uke.

Nei, det er ikke r / beermoney. (Det subreddit er fullt av folk som spør hvordan man tjener mer penger, ikke tjener det aktivt.)

Det er r / hitsworthturkingfor.

Bli med HITs Worth Turking for og maksimere din MTurk Inntekt

HITs Worth Turking For er et samfunn av Redditors dedikert til å maksimere sin Mekaniske Turk inntekt.

Ikke kjent med MTurk? Her er en rask oversikt over denne populære Amazon-tjenesten, hvor du tjener penger ved å fullføre HITs, eller "menneskelige etterretningsoppgaver", som for eksempel tagging av bilder, evaluering av innhold eller besvarelse av undersøkelser.

Som nye tyrkere raskt lærer, har MTurk mye av HITs: vanligvis over 300.000 tilgjengelig for å ta. Imidlertid krever mange av disse HITs en stor investering i bytte mot en lav utbetaling, som et HIT som krever fem minutter arbeid, men betaler kun 10 cent.

For å maksimere din MTurk-inntekt må du finne HIT-ene som gir en høy utbetaling i forhold til din tidsinvestering. Mange nye tyrkere antar at dette betyr å søke etter de høyeste verdien av HIT og fullføre dem først - men det er ikke nødvendigvis tilfelle. Noen høyverdige HITs, for eksempel undersøkelsene som betaler $ 1,00 eller mer, er ikke verdt utbetalingen deres, fordi det tar altfor lang tid å fullføre dem.

Vurder verdien mot tidlig ligning

Målet ditt som Turker er å finne den perfekte balansen mellom verdi vs. tid. Vurder følgende ligning:

(Verdi / Time) * Antall

La oss se på to alternativer: En enkelt undersøkelse som tar 15 minutter å fullføre og betaler 50 cent, og en serie med bildemerking HIT som hver tar 3 minutter å fullføre og betale 15 cent.

Undersøkelsen betaler 3,33 cent i minuttet, og du kan bare fullføre den en gang. Bildetiketten HIT, derimot, betaler 5 cent i minuttet, og du kan sannsynligvis fullføre 50 eller mer hvis du har nok tid til rådighet.

Selvfølgelig har få tyrkere tid til å sile gjennom alle 300 000 + MTurk HITs og finne de som best oppfyller verdien vs. tidlig ligning.

Men et Reddit-samfunn kan enkelt gjøre hva en tyrkisk kan ikke, noe som er hvordan HITs Worth Turking For ble født.

Hvordan er HITs Worth Turking for å identifisere gode HITs?

Medlemmer oppfordres til å søke etter og dele HIT som betaler minst 10 cent per minutt. Deretter fullfører andre Redditors HITs og gir opp tilbakemelding: Ja, det er et bra treff; nei, det tok for lang tid å fullføre; etc. De beste HITene blir oppvokset slik at alle har en sjanse til å fullføre dem. Finn et HIT som ikke er bra? Legg det til søsteren subreddit, HITs NOT Worth Turking For.

Hvorfor skal Redditors ta tid ut av deres MTurking-skjema for å dele disse HIT-ene? Fordi ingen enkeltperson kan finne alle de gode HITene på egenhånd. Eller, for å sitere subreddit direkte:

I et fellesskap som dette, hvis jeg finner en god betalende HIT, legger jeg inn den. Det lar deg gjøre det HIT også! Deretter finner du en god betalende HIT senere og legger den inn, nå kan jeg gjøre det og tjene mer penger enn om jeg hadde gått alene. Forestill deg nå om 50 personer var i det samfunnet, alle postet gode betalende HITs. Ingen ville noen gang måtte gjøre en annen elendig betalende HIT igjen.

(Den andre grunnen til at Redditors sender HITs til HITs Worth Turking For subreddit? Hver måned mottar de 10 høyeste rangerte innleggene og de fem største bidragsyterne en utbetaling finansiert av HITs Worth Turking For-fellesskapet, noe som ytterligere stimulerer medlemmene til å legge inn som mange gode HITs som mulig.)

Hvordan HITs Worth Turking For Helped Me

Da jeg startet MTurking i 2012, tjente jeg $ 20 i løpet av min første uke som Turker etter å ha fullført 74 HITs.

Så begynte jeg å bruke ressursene på HITs Worth Turking For.

Her var mine utbetalinger for de neste ukene:

Det er kraften til dette samfunnet. Enten du bidrar med HITs eller bare bruker HITs andre bidragsytere, kan du øke din MTurk-inntekt langt utover det du noensinne kunne gjøre på egen hånd.

Din sving: Har du jobbet for MTurk? Vil du prøve å bruke HITs Worth Turking For å finne gode HITs?

Nicole Dieker er frilans tekstforfatter og essayist. Hun skriver regelmessig for The Billfold i krysset mellom frilansskrift og personlig økonomi, og hennes arbeid har også dukket opp i The Toast, Yearbook Office og Boing Boing.


Skrive Inn Din Kommentar