Liv

Ikke avslutt dine oppløsninger ennå! Prøv disse 8 gratis måtene å komme i form

Ikke avslutt dine oppløsninger ennå! Prøv disse 8 gratis måtene å komme i form

Hvis ingen har fortalt deg ennå, la oss være den første: Det treningsmedlemskapet er ikke en garanti for at du vil møte dine treningsmål i år.

Jeg vet. Du har laget et nyttårs resolusjon for å trene mer. Å betale for medlemskap er ditt første skritt - din "motivasjon".

Dessverre synes denne motivasjonen ikke å være nok. Kun 9% av folket lykkes med å oppnå noen form for vedtak ved årsskiftet, ifølge University of Scrantons forskning.

Om lag 32% av mennesker forlater sine vedtak innen to uker. Ved utgangen av en måned gir 42% opp. Etter seks måneder arbeider mindre enn halvparten - 44% - av folk fortsatt med sine vedtak.

Løfte, vi prøver ikke å frata deg!

Vennligst vær minoritet, og lykkes. Men ikke kast bort pengene dine i prosessen.

Her er åtte måter å bli friskere og oppnå dine treningsmål i år - helt gratis.

1. Få mer søvn

Vil du vite den virkelige hemmeligheten til suksess? Hvis du har spurt Arianna Huffington det siste året, vil hun fortelle deg: Det er søvn.

"Folk som gjennomsnittlig færre enn seks timers søvn per natt er fire ganger mer sannsynlig enn de som får mer enn syv timer å komme ned med en kald," fortalte den selvutnevnte helse- og velværeeksperten Oprah.

Selv om du ikke bryr deg om å holde et lydinnhold eller ditt generelle trivsel, kan søvnmangel påvirke ditt nyttårs resolusjoner.

"Stres hormonet kortison øker når du er søvn berøvet, noe som kan påvirke vekt," Huffington sa.

En av de beste måtene hun har for å få bedre søvn er å slå av enhetene dine om natten og holde dem vekk fra sengen.

Da sier hun: "Jeg har et varmt bad - jeg elsker et varmt bad." Og hun sier sove i pyjamas, ikke de samme klærne du har på treningsstudioet, så din hjerne vet at det er tid til å sove.

Jeg legger til en ekstra, fra personlig erfaring: Stopp å drikke kaffe.

Hvis du ikke vil gjøre endringen på egen hånd, sjekk ut disse gratis appene for å hjelpe deg med å sove bedre.

2. Drikk mer vann

Fortsatt fokusert på å miste vekt?

Å drikke mer vann kan også hjelpe med det. Plus, det er nesten gratis!

"Som en del av et forsiktig, lavt kalori vekttap diett, kan legge til vann hjelpe med vekttap suksess," Brenda Davy, Ph.D., lederen forfatter av Health.com studie om vann og vekttap fortalt CNN.

Studien fant de som drakk 16 gram vann før et måltid mistet gjennomsnittet fire og en halv pund mer enn de som ikke gjorde det.

Vil du ta det et skritt videre (og spare mer penger) i år? Slutte å drikke alkohol.

3. Gjør Yoga

Yoga er min favoritt måte å holde seg i form. Det er fantastisk for fleksibilitet, styrke og utholdenhet, så vel som trygghet.

Pluss, i motsetning til hva dine yuppie-venner kan fortelle deg, er det helt gratis å trene!

Jeg har gjort yoga minst et par ganger i uken i omtrent fem år, og jeg har nesten aldri betalt for en klasse. Jeg gjør det hjemme, ved hjelp av min favoritt gratis yoga apps.

Hvis du er mer inspirert av firmaet med andre yogier, kan du prøve disse seks måtene å finne gratis yogaklasser i ditt område.

4. Tren deg hjemme

Du trenger ikke et månedlig treningsmedlemskap eller hundrevis av dollar i hjemmegymnastikkutstyr for å oppleve en effektiv trening.

Du kan finne treningsvideoer eller apps på nettet som veileder rutinen gratis. Du trenger ikke massevis av plass heller!

Min partner bruker en app han lastet ned gratis, og går ut i stuen til leiligheten med ett soverom.

Og ikke la Januarens kaldt vær holde deg fra å nå dine mål. Sjekk ut disse 11 gratis (eller billig) vinter treningsøktene.

Hvis du ønsker å bringe utstyret inn i hjemmet ditt, gjør det frugalt. Les disse tipsene for å bygge et hjem gym for mindre enn $ 100.

5. Meditere

Jeg kjenner folk som bruker meditasjon til å avverge panikkanfall, noen som bruker den til å slappe av i en stressende arbeidsdag, noen som bruker den til å oppnå høyere åndelig bevissthet og noen som bruker det bare for å finne fred og ro.

Flere studier har vist meditasjon for å hjelpe med aldring, behandling av depresjon og angst, bekjempelse av avhengighet og forbedring av konsentrasjonen for ting som arbeid og skole.

Å rydde ditt sinn gjennom meditasjon kan til og med være en nøkkel til mer suksess i år!

Meditere kan også hjelpe deg med å bli sunnere og passe, så det kan øke dine treningsrelaterte oppløsninger.

Hvis du ikke er sikker på hvor du skal begynne, sjekk ut disse fem gratis meditasjonsappene for iPhone og Android.

6. Stopp å spise når du er full

Dette er definitivt enklere sagt enn gjort. Men i det minste er det gratis!

Det virker som om vi savner dette enkle punktet, spesielt i amerikansk matkultur. Du trenger ikke å rydde tallerkenen din ved hvert måltid. Hvis du tar hensyn til når du faktisk er full - eller bedre, ikke sulten - du vil nok spise mye mindre mat.

Matguru og forfatter Michael Pollan anbefaler til og med at du forlater bordet litt sulten ...

Uten å endre hva du spiser - eller kjøper dyrere matvarer - du kan påvirke helsen din ved å endre hvordan du spiser.

Jeg har praktisert dette til varierende grad av suksess de siste syv eller så årene, og jeg kan garantere at jeg føler meg friskere og til og med taper noen få pund (i kombinasjon med andre vaner).

Den tøffeste delen er å vite når du er full. Jeg anbefaler å spise sakte, så du kan være oppmerksom på kroppen din.

Og for øvrig, å holde rester er en enkel måte å strekke på dagligvarebudsjettet ditt!

7. Gå utenfor

Vil du være lykkeligere, mer energisk og generelt sterkere og sunnere? Få litt sollys.

Når du utsetter huden for direkte sollys, kan det naturlig produsere vitamin D.

Dette vitaminet hjelper deg med å absorbere kalsium, noe som vil styrke beinene dine og forhindre osteoporose. Det kan også bidra til å beskytte mot kreft, revmatoid artritt, diabetes og andre kroniske sykdommer.

Jeg vet at januar ikke er en flott tid å høre at du skal komme deg ut mer. Vil du bli motivert av penger? Bruk denne appen til å bli betalt for å skovle snø. Eller gå ut av vinteravfallet ditt helt og melde deg på en av disse fire jobbene for snowbirds.

Plus, alle ser litt mer i form med en brunfarge.

8. Spis mer frukt og grønnsaker

Ikke bekymre deg. Jeg sa at disse trinnene ville være gratis, og jeg har tenkt å følge gjennom på det løftet.

Du trenger ikke å bruke ekstra penger til å spise ferskere mat. Du må bare handle smart!

Begynn med kuponger for å holde din matvareregning nede. Her er seks steder å finne kuponger for frisk frukt og grønnsaker.

Neste, prøv dette trikset om våren for å få frukt og grønnsaker gratis: Hopp over middelmannen, og høst den selv. Sjekk FallingFruit.org for å finne offentlige frukttrær i byen din, og stopp for en matbit neste gang du tar en tur.

Bonus tips: Hvis du er interessert i funnet mat, ta noen tips fra dette paret, som spiste matavfall i seks måneder og sparte $ 20.000 på dagligvarer. Denne fyren selv forages for mat.

Tjen penger mens du kommer i form

Ønsker å ta det et skritt videre - ikke bare å spare penger, men faktisk lager penger mens du trener? Sjekk ut disse 17 måtene å få betalt for å trene.

Her er en rikere 2017, Penny Hoarders!

Din sving: Hvilke sparsomme skritt tar du for å nå dine helse- og treningsmål i år?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).


Skrive Inn Din Kommentar