Tilbud

Har en forhandler sendt deg noe du ikke bestilte? Du kan beholde den

Har en forhandler sendt deg noe du ikke bestilte? Du kan beholde den

Har du noen gang bestilt noe fra en nettbutikk, bare for å åpne boksen for å finne noe helt annet? Eller kanskje du bestilte ett element, men selskapet sendte deg to eller tre?

Fordi du er en god person (vi antar), ville ditt første instinkt være å returnere varen, ikke sant?

Men i dette tilfellet, du kan faktisk beholde det du var sendt til - det er riktig.

Consumerist postet denne påminnelsen etter at en leser har sendt et spørsmål om hvordan å håndtere å få to iPads i posten fra Target. Men siden Federal Trade Commission (FTC) forbyder et firma som fakturerer en kunde for noe de ikke har bestilt, er regelen ganske enkel: Hvis det er forhandlerens feil, kommer du til å beholde varen i spørsmålet.

Hva hvis du ikke vil ha det du mottok ved en feil?

Hvis du hater rot eller det elementet selskapet sendte deg ved en feiltakelse, gir deg ikke glede, du kan Returner det. FTC sier det er lovlig så lenge selgeren betaler for returforsendelsen.

Ellers er det alt ditt - å donere til veldedighet (få en skattekvittering!), Gi til en venn eller til og med selge på ebay.

Hvor mye skjer dette egentlig?

Jeg lurte på om noen av våre 50 ansatte hadde møtt dette scenariet før. Og tilsynelatende skjer det mer enn du tror!

Jeg var overrasket over å se flere bekjennelser om de rare ting folkene opprinnelig bestilte - og hva de virkelig mottok. Nedenfor er seks skinnende eksempler på finders, keepers.

Flere lys!

"Jeg bestilte et lyskit fra B & H kameraforsyning; de sendte meg to av samme kit en uke fra hverandre. Jeg tilbød å returnere den hvis de leverte frakt, men vurderer størrelsen, de fortalte meg bare å beholde den. ”

-Michael House, videosjef

En Ekstra lat Susan

"Crate & Barrel sendte meg to av samme lat Susan en gang i to separate forsendelser. Jeg ga en til en venn. "

-Lizabeth Cole, direktør for media relasjoner

Sokker?

"Jeg har en gang bestilt ringer online fra Forever 21, og de sendte meg også menns sokker? Bevoktet dem, super skjegg, bare litt rart. "

-Kristy Gaunt, grafisk design intern

Flere Skjorter

"Jeg mottok et par skjorter da jeg bestilte bare en. Jeg ringte Amazon-selgeren, og de sa å beholde det. "

-Justin Cupler, assisterende redaktør (Forfatterens notat: Kontorsladder avslørte at skjorten sa "Verdens beste farter ... Jeg mener, far," og begrenser derfor regifiseringsalternativene for denne feilen.)

"Jeg hadde et T-skjorte abonnement gjennom Wired Magazine, og de sendte meg to av samme skjorte i separate pakker. Tilsynelatende gjorde de det til alle, fordi de sendte ut en epost om det som var noe som "Bet du ble overrasket da du fikk en annen skjorte. Vi var også. '"

-Kelsey Buxton, Facebook reklame copywriter og kreativ designer

Dr. Who Gear

"Jeg har en Dr. Who ting - en sonisk skrutrekker? - da jeg bestilte en julegave i fjor. De hadde sendt feil pakke. De endte opp med å overnatte den riktige gjenstanden og la meg holde / regissere feilen. "

-Colleen Rice, e-postmarkedsføring spesialist

Din sving: Har du noen gang mottatt feil kjøp via post? Hva gjorde du med det?

Lisa Rowan er forfatter og produsent på The Penny Hoarder. Hun bestiller mange ting på nettet, men dette har aldri skjedd med henne.

Skrive Inn Din Kommentar