Penger

Er du en veteran som ser etter sysselsetting? Sjekk ut disse ressursene

Er du en veteran som ser etter sysselsetting? Sjekk ut disse ressursene

Enten du er en veteran som for tiden overgår til sivil liv eller en som har vært ute av Forsvaret i 20 år, er det enklere sagt enn gjort å finne arbeid etter militær tjeneste.

Veteranenes arbeidsledighet var 3,7% i 2017, ned fra 4,3% året før, ifølge U.S. Department of Labor. Årets tall kan ha falt, men å finne en jobb er bare halvparten av kampen.

Den andre halvdelen? Finne Ikke sant jobb: en karriere som lønner seg godt, passer dine ferdigheter og er utfordrende etter dine års tjeneste. Og det gjør ikke vondt for å finne et selskap som gjør en innsats for å ansette veteraner, heller ikke.

Når det ble undersøkt av military-transition.org, følte 38% av veteranene at deres første sivile lønn var lavere enn forventet. Også 48% indikerte at overgangen var vanskeligere enn de trodde det ville være, ifølge selskapets grunnlegger, Brian Niswander.

I et forsøk på å jevne overgangen har vi avrundet noen elektroniske ressurser som tilbyr arbeidsstøtte til veteraner, overgang av servicemedlemmer og militære ektefeller.

Veterans Employment Center

Veterans Employment Center er et samarbeid mellom US Department of Veterans Affairs og Department of Labor. Den opererer som regjeringens eneste autoritative online kilde for overgang av servicemedlemmer, veteraner og militære familier som søker etter sysselsetting.

VEC tilbyr flere verktøy for å hjelpe med overgang, karrierevalg, gjenoppbygging og landing av en jobb.

Hvis du er usikker på din post-militære banen, kan du bruke en interesseprofiler til å begrense karrieremulighetene. Det er også en oversetter for militære ferdigheter som vil hjelpe deg med å finne en jobb som samsvarer med din militære yrkes spesialitet.

Leie Heroes USA

Hire Heroes USA tilbyr gratis sysselsettingstjenester til militære medlemmer, veteraner og ektefeller, og hjelper 8000 klienter med å finne jobber hvert år.

De fleste tjenestene tilbys nesten. Hver person som søker hjelp, er sammenkoblet med en overgangsspesialist, hvorav mange er veteraner eller militære ektefeller selv.

I tillegg til en-til-en ansettelseshjelp tilbyr ikke-profittene også elektroniske verksteder, karrieremesser og en arbeidsgruppe.

LinkedIn For Good

LinkedIn er en stor ressurs for alle i markedet for en jobb, men visste du at det har et militært oppsøkelsesprogram? Nåværende medlemmer eller veteraner fra US Forsvar kan få gratis tilgang til et LinkedIn Premium-abonnement i ett år.

Dette gratis abonnementet kan øke jobbsøkingsytelsen din og gir deg tilgang til LinkedIn Learning Platform, slik at du kan utvide ditt ferdighetssett.

Andre tjenester i programmet inkluderer en opplæring for optimalisering av profilen din og tilgang til Veteran Mentor Network.

Lei våre helter

Leie våre helter er en ideell organisasjon som tilbyr gratis assistanse for å finne heltidsansatte.

For å hjelpe veteranenes overgang til sivil arbeidskraft, tilbyr dette veteran-eide selskapet workshops og veiledning i en rekke fagområder - som gjenoppbygging, intervjuing og stillingen.

Leie våre helter forbinder også veteraner med karriere nettverk hendelser og gruppetrening muligheter.

npower

NPower er et non-profit som tar sikte på å fylle ledige stillinger i teknologibransjen ved å tilby gratis klasser til militære veteraner.

Programmet opererer for tiden i New York City, Baltimore, Toronto, St. Louis, California, New Jersey og Texas. Klassene inkluderer tech fundamentals, cybersecurity, koding og enterprise service management - og hver inkluderer en betalt internship.

Hjelmer til hardhatter

Dette programmet hjelper veteraner overgang til sivile liv ved å koble dem med trening og jobbmuligheter i byggebransjen.

Ingen tidligere erfaring i konstruksjon er nødvendig, og alle deltakende bransjeorganisasjoner tilbyr tre til fem år "tjene mens du lærer" lærlingsprogrammer som er føderalt godkjent.

Hjelmer til Hardhats har også et program som heter Wounded Warriors som hjelper funksjonshemmede veteraner å finne jobb.

Warriors to Work

Warriors to Work er et program som tilbys av den sårede krigerprosjektet.

Dette sysselsettingsprogrammet hjelper veteraner og militære medlemmer som ble skadet mentalt eller fysisk i plikten. Den tilbyr karriereveiledning som gjenoppbygging, og det forbinder veterinærer med lokale arbeidsgivere. Programmet strekker seg også til familie og omsorgspersoner.

Feds Hire Vets

Dette er en god ressurs for alle som er interessert i en karriere i den føderale regjeringen etter tjeneste.

Feds Hire Vets hjelper veteraner og overgangsservice medlemmer finner føderale ansettelser. Familiemedlemmer av veterinærer og aktive militære medlemmer kan også bruke denne tjenesten.

Du kan bruke Feds Hire Vets for å lære mer om veterans preferanse - hvordan føderale arbeidsplasser er fylt og spesielle ansettelsesmyndigheter.

Gastrointestinal Arbeidsplasser

Gastrointestinal Jobber er en stor online ressurs for tjenesteleverandører som går over militæret. Du kan finne karriereutvikling artikler, tips og verktøy, og du kan sjekke ut deres jobbbrett.

Gastrointestinal Jobs jobber med over 197 000 åpne jobber på tvers av 14 bransjer og 110 land, ifølge sitt sysselsettingssenter.

I tillegg til ansettelseshjelp tilbyr nettstedet også ressurser til veteraner som er interessert i å fremme sin utdanning eller starte egen virksomhet.

Frem til mulighet

Fremover til Opportunity (O2O) arbeider i samarbeid med Veterans Career Transition Program for å hjelpe militærtjenestemedlemmer og deres familier med suksess overgang til sivil liv. O2O tilbyr karriere spor i kundeservice, informasjonsteknologi og bedriftsledelse.

Når du registrerer deg, vil du først fullføre en vurdering for å forme treningsplanen din. Dette er basert på både militær og ikke-militær erfaring, sivile karriereinteresser og postmarsjemål.

Deretter kan du utforske gratis opplærings- og sertifiseringsalternativer. Du vil bli tildelt en rådgiver som vil hjelpe deg gjennom hele programmet.

Kaitlyn Blount er en junior stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar