Penger

Har du en bil? Bruk disse 5 tipsene til å tjene ekstra penger og drivstoff dine besparelser

Har du en bil? Bruk disse 5 tipsene til å tjene ekstra penger og drivstoff dine besparelser

Sommeren er kommet og borte, noe som betyr at kjøreturen er over.

Du har strømmet dine hardt opptjente penger inn i bilen din de siste månedene med gass, vedlikehold og, innrøm det, en for mange poser med Funyuns på veien.

Nå er det på tide å gjøre bilen din til en bonafide kontantku, så du kan spare penger for neste sommer.

Her er fem tips som vil hjelpe deg med å spare - eller tjene - mer penger å kjøre.

1. Spar opptil $ 460 / år på bilforsikring

Slutten av måneden er vanskelig for alle. Regninger forfaller, og du prøver å huske hvilken måned kommer neste.

Bilforsikring er en spesielt smertefull utgift rundt denne tiden. Men her er en hemmelighet: Du kan sannsynligvis spare penger ved å bytte planer.

En tjeneste som kalles Gabi vil hjelpe deg med å finne en ny bilforsikringsplan som passer dine behov. Og her er den beste delen: Du trenger ikke engang å fylle ut noen skjemaer.

Bare koble forsikringskonto til Gabi, og den vil skanne din eksisterende plan og dekning, sammenligne andre store forsikringsselskapers priser for samme dekning og hjelpe deg å slå på stedet. Du kan spare så mye som $ 460 i året, som vil kjøpe massevis av Funyuns.

2. Endre hele forsikringsspillet ditt og betal ved Mile

Når din bilforsikringsregning kommer på grunn hver måned, spør du sannsynligvis deg selv: "Hvorfor heck betaler jeg så mye når jeg bare bruker bilen min til å gå til butikken?"

Det er evig frustrerende å se det tresifrede tallet hver måned når kjørelengdeet ditt kanskje har bodd i de enkelte sifferene de fleste dagene.

Det må ikke være slik, takk til MetroMile, et selskap som lar deg betale med kilometer for bilforsikring.

Philadelphia bosatt Susan Gibbons byttet til MetroMile og senket hennes betaling til $ 35 per måned etter å ha brukt 30 år med State Farm. Ved å betale med mile, anslår Gibbons at hun sparer $ 720 per år på forsikring. Det er fornuftig for byboere som henne, så det kan også være fornuftig.

3. Slå bilen din inn i en Moneymaking Machine med kjørapplikasjoner

Bilen tar mye fra deg. Gass, olje, blod, svette, tårer og mest av alt penger.

Få kjøretøyet til å hente ut noe av det økonomiske slakk ved å prøve en rideservice.

Lyft hjalp dette paret tjene $ 1500 per uke samtidig som barna øker. Snakk om fleksibel.

uber er et annet alternativ for tur-aksjer som tilbyr lignende fleksibilitet og muligheter for moneymaking. Med det relativt nye tipping-alternativet, kan du også slå på den sjarmen som du er så kjent for, og la deg få ekstra penger.

Og du kan hjelpe folk med å finne et måltid på forespørsel litt mer næringsrik enn din favoritt løk-flavored corn chips (OK, vi kan ha et problem) ved å kjøre for UberEats. Du trenger ikke engang en bil for denne matleveransen; du kan bruke sykkelen din.

4. Få penger tilbake på gassen du kjøper

Kanskje du er en av de som liker den kalde vinden i håret ditt, og høsten er din ideelle bilferdsesong. Eller du kan bare ha en crummy pendling.

Uansett, det er dusinvis av bensinstasjonskort der ute som kan hjelpe deg med å redusere de gnarly drivstoffkostnadene med kontanter tilbake.

5. Slå den store tomme rv inn i en rullende minibank

En RV er praktisk talt ubrukelig det meste av året, foruten å tjene som et gigantisk trofé som stolt forkynner til din eventyrlystne natur til nabolaget.

Så når reisesesongen går, hva er det som gjør at mugg bare bygger opp i gamle trofaste?

RVshare, en peer-to-peer rental markedsplass, lar deg sette din tomme RV til god bruk ved å leie den til medmenneskerne. Skriv inn bilens spesifikasjoner her for å finne ut hvor mye du kan gjøre.

Utbetalingen avhenger av hvor du befinner deg og hvilken type kjøretøy du har. Vi kjørte en rask hypotetisk og fant ut at klasse A-modeller laget de siste 15 årene kan tjene deg $ 185 til $ 375 per natt her i St. Petersburg, Florida!

Det er en smart måte å få din pricy RV til å betale for seg selv - eller i det minste betale litt penger for din neste store bilferie.

Alex Mahadevan er data journalist på The Penny Hoarder. Han anser Funyuns å være en grønnsak og derfor en sunn, pålitelig bilferie.

Skrive Inn Din Kommentar