Penger

Slik sparer du penger på reiser: 10 Smart Overnattingsalternativer som sparer deg hundrevis

Slik sparer du penger på reiser: 10 Smart Overnattingsalternativer som sparer deg hundrevis

Den første grunnen til at folk gir for ikke å reise? "Det er for dyrt."

Hvis det høres ut som noe du vil si, fortsett å lese. Vi har snakket tidligere om hvordan du tjener hyppige flyger miles mot gratisfly - og nå skal vi takle en annen stor utgift: overnatting.

Jo, du kan bruke reisepenger poeng for hoteller, men det betyr at du sannsynligvis vil ende opp i en karakterløs kjede. Hvis du vil ha noe mer unikt - men også rimelig - sjekk ut disse 10 billige overnattingsmulighetene:

1. Couchsurfing

Hands down, Couchsurfing er den beste måten å få gratis overnatting mens du reiser. Hvis du ikke har hørt om det, er det et kulturelt utvekslingsprogram hvor en villig vert lar deg sove på sofaen gratis. Du vil lage en ny venn, komme deg nært med den lokale kulturen og spare mye penger på losji.

Personlig har jeg aldri hatt en dårlig opplevelse med Couchsurfing - men fortsett med forsiktighet. Bare surf med verter med gode anmeldelser, og sørg for å fortelle noen andre hvor du skal bo.

2. Kortsiktige utleie

Delingsøkonomien har gjort kortsiktige ferieboliger til et enkelt og rimelig alternativ. Du vil bo i noens leilighet, hjemme eller tilhenger - noen ganger opptar et enkeltrom, og noen ganger opptar hele plassen. Det er en fin måte å leve som en lokal når du reiser, og det vil ofte spare deg hundrevis av kostnaden for et typisk hotell (for ikke å nevne at du også kan lage mat, spare på matkostnader) .

Selv om det mest populære utleiestedet er Airbnb, inneholder lignende nettsteder Wimdu, Roomorama, GowithOh og VRBO. Til slutt er det BidGo, et nytt eBay-lignende nettsted som lar deg by på ferieutleie.

3. Vandrerhjem

Er du redd for å bo på et herberge - enten på grunn av en dum skrekkfilm, eller på grunn av våren-pause atmosfæren? Ikke vær. Sikker, det er herberger med all-night-fester eller sketchy sikkerhet, men det er også mange trygge og avslappede alternativer.

Fordelene med å bo på et herberge er rikelig: gratis frokost, nedsatte aktiviteter, kjøkken for å lage mat og rikelig med muligheter for å møte andre budsjettreisende. Selv om du bor i et dorm, vil du spare mest penger, mange tilbyr også private rom som fortsatt er langt billigere enn et vanlig hotell.

Når du bestiller et herberge, sørg for å lese anmeldelser og sørg for at det er typen hostel du vil bo i (dvs.: et festhjem eller ikke). Siden jeg er over festhosteller, pleier jeg å se etter vandrerhjem som har lavt inntrykk på atmosfæren, men høyt på renslighet og sikkerhet. (Er jeg gammel eller hva?) Noen av mine favorittsteder er HostelWorld og Hostelbookers.

4. Medlemskap-eneste nettsteder og apper

Hvis du har ditt hjerte satt på et hotell, er det flere nettsteder som vil hjelpe deg med å redusere kostnadene for ditt opphold. Mine favoritt-sammenligningssider er Booking.com og Trivago - men mine største besparelser kommer ofte i form av gratis medlemskapsfrie nettsteder.

Jeg elsker HotelTonight, som tilbyr fantastiske tilbud på siste liten-hoteller - derav navnet. En annen rockstar er Travelpony, som er gratis å registrere seg for og noen ganger har vanvittige tilbud. (Ved å bruke den linken får du $ 35 av din første bestilling.)

5. Husholdning

Enten du har ditt eget hus og ønsker å gjøre boligbytte, eller bare vil bo i et hus gratis, er husitting et godt alternativ. Du vil bo i noens hjem for en periode på en uke til flere måneder, vanligvis med plikter som vanning av planter og omsorg for kjæledyr.

Noen gode husholdningssteder er boligbytte, tillitsfullt husbyggere, og Mind My House. Hvis du vil ha mer informasjon, ta en titt på e-boken "Hvordan bli et hus-sitter og se verden" av reisebloggerne bak Hecktic Travels.

6. Camping

Hvis du er en naturelskere, er camping det perfekte valget. Du kommer til å sove under stjernene samtidig som du sparer penger. Hvis du planlegger å camping ofte, er det en god ide å ta med sovepose og / eller telt med deg. Hvis du bare camping for noen dager, kan du vanligvis leie utstyr fra en lokal utendørs outfitter.

For å finne campingplasser i feriedestinasjonen, sjekk ut GORP og Campsite Directory.

7. Homestays

Som Couchsurfing er homestays en fin måte å integrere deg i den lokale kulturen ved å leve med en lokal familie. I motsetning til Couchsurfing må du betale - selv om avgiften vanligvis er beskjeden og inkluderer mat.

Finne din perfekte homestay er enkelt med det mangfold av elektroniske ressurser som er tilgjengelige, som inkluderer Homestay.com, Homestay Finder, Homestay In og Homestay Booking.

8. gårdens opphold

Gårdsopphold er en utmerket måte å støtte lokalt landbruk, samt nyte en unik overnattingsopplevelse. Overnattingssteder varierer mye, men er vanligvis rustikk og landlig. En ekstra bonus: du får leke med gårdens dyr!

Agritourism World lister internasjonalt gård forblir; og her er kataloger for gårdsopphold i USA, Storbritannia og Australia. Et annet populært alternativ er WWOOF.

9. Kloster, tempel og kirkehus

I mange land er det ikke bare en fascinerende opplevelse å bo hos en religiøs organisasjon, men en fin måte å spare penger på. Opphold vil ofte være gratis eller veldig billig. Vær oppmerksom på at disse oppholdene er ikke for festing, men heller for stille ettertanke. Avhengig av hvor du bor, kan du bli med på måltider eller tjenester.

God natt og god salighet har mange oppføringer over hele Europa; her er bestemte steder for klosteretopphold i Italia og templet forblir i Korea. Denne listen over interessante klosteropphold kan også gi deg litt inspirasjon. (Klikk for å tweet denne ideen.)

10. Universitetsopphold

Ledet til en høyskoleby? Vi har to ord for deg: studentbolig. Selv om rommet ditt vil være lite og sparsomt (det er en sovesal, tross alt), vil det også være rimelig. For ikke å nevne at du kommer til å være i universitetet, som vanligvis er hjemsted for de billigste barene og restaurantene i byen.

Selv om du søker etter "kortsiktige studentboliger i X", er ofte den mest effektive måten å finne denne typen overnatting på, University Rooms har anstendig oppføringer for flere land.

Din sving: Hvordan finner du billig overnatting mens du reiser? Har du prøvd noen av metodene ovenfor?

Skrive Inn Din Kommentar