Penger

Elsker å prøve nye retter? Få betalt for å spise som en matprodusent

Elsker å prøve nye retter? Få betalt for å spise som en matprodusent

Dette innlegget er en del av vår serie på Rare jobber. Ta en titt på de andre artiklene for å lære mer rare jobber du kan prøve!

Av de ulike måtene å tjene penger å spise, er å være en restaurantkritiker kanskje den mest kjente, men du vil bruke mer tid på å skrive enn å spise.

Du kan også prøve å delta i medisinske studier i en studie om fedme ved Washington University i St. Louis, deltakerne ble betalt $ 3.500 for å spise fastfood i tre måneder. Eller du kan få betalt for å spise kjæledyrsmat ... men de fleste vil helst ikke.

Hva om du vil bli betalt for å spise en rekke matvarer? Vurder å bli en profesjonell matprodusent.Du kan gjøre mellom $ 30.000 og $ 60.000 årlig å smake mat for å leve, ifølge Fox News - og det er bare for opplæringsarbeid.

Eller du kan bare få $ 15 for et par minutter med å spise. Du ser, Det er to typer smakstestposisjoner: de som er heltidsjobber og de som er i hovedsak forbrukerundersøkelser. Den tidligere kan være en fin måte å leve på, og sistnevnte er en morsom måte å hente litt ekstra inntekt på.

Mat Smaksjobber er ikke enkle å få

Landing de bedre spillene kan være utfordrende. Når MMR Research hadde ansatt bare 10 deltidsmatere for et par år siden, hadde de 400 søkere, ifølge GrubStreet.com. Kandidatene måtte ta "smak og lukt anerkjennelse tester", være over gjennomsnittet i oppfatning ferdigheter, og være artikulert i deres beskrivelser av maten. Når de ble ansatt, måtte de lære et helt nytt "leksikon av sensorisk beskrivende analyse."

Jobben i seg selv er ikke alltid en tur i parken heller. Matthew, en frossen matprodusent intervjuet på TheBillfold.com, sier at han fikk blærer i munnen fra alt saltet i maten han smakt. Men etter at han fullførte sin opplæring som en "sensorisk panelist", gjorde han $ 16,50 per time.

Men det høres fortsatt bra ut til å bli betalt for å smake på en ny type frossen pizza eller en tuna-smaksatt milkshake, ikke sant? OK, kanskje ikke den milkshake. La oss håpe du må bare spise de gode greiene (men du vet aldri ...).

Hvor finner man matprosjekt

Her er noen av de "sensoriske test selskapene" som produsenter bruker for å teste sine produkter. Denne listen inneholder bare selskaper som vil tilby en lønnssjekk i bytte for arbeidet ditt; smaksprøver jobber som betaler deg bare i kuponger og gratis mat er ikke inkludert.

Kontraktstesting Inc.

Dette selskapet tester en rekke produkter for produsenter. Matvarer du kan vurdere som tester inkluderer suppe, kaker, smørbrød, frosne middager og pommes frites.

Når CTI har et oppdrag for deg (som selskapet sier vil bare være av og til), blir du fortalt hvor mye lønnen er og hvor lenge testen vil ta, og du vil bli gitt veibeskrivelse til et av deres feltplasser.

MMR

Når jeg skriver dette innlegget, ser MMR etter en sensorisk forskningsansvarlig i New York, men du trenger tidligere sensorisk forskningserfaring til å søke. Andre heltidsstillinger åpner regelmessig rundt om i verden.

Northland Laboratories

Dette selskapet vil betale deg for smak testing hvis du bor i nærheten av deres "Sensory Services Department" i Northbrook, Illinois. Dette er deltidsarbeid, og de merker at "smaksprøver kan vare fra 15 minutter til en time."

Forbrukerprodukttestingssentralen

Ligger i Alberta, Canada, trenger CPTC smakspanelister å evaluere matvarer som kan inkludere potetgull, yoghurt, sportsdrikker, tortilla chips, energibarer, svinekoteletter, sjokolade, snackblandinger, pasta måltider, stekt kylling, kjeks og bisonbiff.

Betalingen er minimal, starter fra $ 15, med høyere lønn for lengre økter.

Nasjonale matlaboratorier

Dette selskapet har av og til sensoriske paneliststillinger tilgjengelig. Deres heltidsstillinger kommer med fordeler.

I tillegg til uavhengige sensoriske testfirmaer, kommer noen produsenter også direkte inn i matprodusenter. Her er tre som gjør, på grunn av dette:

McCormick Corporation

Du kan delta i produktprøver en gang hver tredje måned hvis du bor i nærheten av deres Hunt Valley, Maryland-sted.

Schwan Food Company

Hvis du er i kjøreavstand fra Marshall, Minnesota, kan du være en smakstester for Schwan opptil tre ganger i måneden. De betaler minst $ 15 per økt.

Solae

Betaling for smak-testing av deres soyabaserte produkter er ikke i kontanter, men i poeng innløst for gavekort (for steder som Starbucks, The Gap, Red Lobster og Best Buy).

Disse stillingene blir også av og til annonsert på vanlige jobbwebsteder. For eksempel ga Indeed.com for "food taster jobs" og "food tester jobber" disse tre resultatene:

  • Taste Panel Spesialist, Irvine, California
  • Sensory Lab Tekniker, Arlington, Texas
  • Smak Testere, Madison, Wisconsin

Jobbene kommer og går raskt, så sjekk ofte om du vil ha jobben.

Hva er kravene?

Heltidsstillinger krever generelt et minimum av erfaring. Noen jobber krever en grad i matvitenskap eller et relatert felt. Deltidstiden og sporadiske oppdrag er åpne for omtrent alle som oppfyller disse tre kriteriene:

  • Over 18 år (selv om noen selskaper vil ha barn også)
  • I nærheten av et testingssenter
  • Ingen matallergi

Å være åpen for å prøve omtrent alt er selvsagt også et krav. Det er en sikker innsats at hvis du nekter å spise den sjokoladefargede osten, blir du ikke invitert tilbake.

Din sving: Vil du bli betalt for å være en matprodusent, eller vil du bekymre deg for hva du må spise?

Skrive Inn Din Kommentar