Penger

Vil du jobbe i Antarktis og leve med pingviner? Gjelder innen fredag

Vil du jobbe i Antarktis og leve med pingviner? Gjelder innen fredag

Elsker pingviner og ikke har noe imot å være i midten av ingensteds? Har jeg fått en jobb for deg!

Den U.K. Antarctic Heritage Trust (UKAHT) ønsker å ansette en Port Lockroy Assistant i Antarktis for den kommende australske sommersesongen - det er november til mars. Søknadene kommer på fredag ​​27. februar.

Port Lockroy er en historisk britisk base som ble etablert i 1944, stengt 1962, og åpnet i 1996 som et levende museum. Basen ligger på Goudier Island, like ved Antarctic Peninsula.

Er du nysgjerrig på å jobbe i Antarktis? Her er hva du vil gjøre i stillingen, og hva du trenger å vite før du søker.

Hvilke ferdigheter trenger du for å få jobben?

"Kan du bære en stor tung boks over glatte bergarter og slushy snø mens du unngår pingviner?" Spør jobbeskrivelsen. Det burde gi deg den første hilsen at dette ikke er din normale konsert.

Et annet spørsmål spør potensielle søkere, "Er du glad for ikke å dusje i opptil en måned, [og] bor i nærheten av tre personer og 2.000 stinkende pingviner i fem måneder?"

Mens du kanskje tror dette ville være en god jobb for noen som er antisosial, så er det ikke tilfelle. Cruiseskip stopper ved den fjerne øya, slik at passasjerene kan besøke museet og slippe postkort på poststasjonen. Arbeid her, du vil se 18.000 besøkende i den australske sommersesongen og gi samtaler til 200 personer om gangen (uten fancy Powerpoints eller visuelle hjelpemidler).

I mellom cruiseskip besøk, vil du være opptatt. Mer enn 70 000 stykker post må avbestilles og håndteres på postkontoret hver sesong. Og ikke glem å bemanne museet og jobbe i butikk. Kundeservice er viktig, og å være tospråklig er et pluss. For ikke å nevne vedlikeholdskompetanse, fordi hvem andre vil fikse ting som bryter?

Bor i denne avsidesliggende beliggenheten, må du være i god fysisk og psykisk helse. Helikoptre kan ikke lande på stasjonen, og nærmeste lege er tre dager unna med båt.

Å spille godt med andre er nøkkelen, som har en positiv holdning. "Kan du forvirre besøkende når det er -5 grader Celsius og blåse en snøstorm, samt lage muntert muntert etter en lang kald dag og svært lite søvn?" Spør jobbeskrivelsen.

Det virker som om å være et folks person er faktisk obligatorisk. Innleggingen sier spesielt at søkere skal være "forberedt på å være på samtale og smiler for alle vakker timer, syv dager i uken."

Hva om pingviner?

Ikke bekymre deg, jeg glemte ikke dem - de ville også være en del av jobben din.

Mer enn 2000 Gentoo pingviner lever på øya og reir rundt bygningen. De er ofte underfoot, og en av dine mange oppgaver vil være å overvåke kolonien og telle egg for å kartlegge pingvinerens avlssuksess.

Ikke regne med eventyr

Ironisk nok kan de eventyrlystne sjeler som søker om denne stillingen ikke være også eventyrlystne. Du må være "glad for å være begrenset til en liten øy med ingen mulighet for å klatre i de omkringliggende toppene."

Så hvis du tenker å utføre en sann Antarktis-ekspedisjon i dine off-timer, er denne jobben ikke for deg.

Hvor mye kan du gjøre?

Å være på samtale (og smilende) i alle timer på en fjernbetjent stasjon må være lik en heftig lønn, ikke sant? Kanskje selv farlig lønn fra pingvin-tripping farer?

Lønnen er 1.100 britiske pund (ca $ 1700 US) per måned, men UKAHT vil betale utgifter til stasjonen, inkludert et fly til Sør-Amerika og skippassasje til basen. Overnattingssteder er inkludert, men de er langt fra luksuriøse, siden anlegget mangler hovedkraft, varme og rennende vann, og har begrensede kommunikasjonsmidler.

Jobben er åpen for folk av alle nasjonaliteter, selv om du må kunne reise til Storbritannia for utvelgelses- og treningsprosessen, inkludert fem dagers trening i september.

Hvordan kan du få denne jobben?

Det tar en viss rase av person å vurdere dette deres perfekte jobb.

Ikke avskrekket av utfordringene? Slik hjelper du søknaden din til toppen av haugen.

Vær allsidig

Disse oppgavene er forskjellige: driver et postkontor, pingvin og dyrelivskontroll, arbeider i et museum (inkludert katalogisering, visning og tolkning), detaljhandel i butikk, varekontroll, vedlikehold, kommunikasjon, lagerbeholdning og kontroll og følgende alle driftsprosedyrer.

For å få kanten i søknaden din, merker du tidligere erfaring i så mange av feltene som mulig. Hvis du har kjøpt en butikk, jobbet i et postkontor, gjort vedlikehold eller museumsarbeid, eller har erfaring i overvåking av dyreliv, er det gode ting å nevne. De leter etter allsidige arbeidere, så jo flere plikter du har erfaring med, jo mer tiltalende vil du se.

Du bør også kunne lære raskt, ta initiativ og være forsiktig med å ikke bryte ting - det er viktig å "behandle ting med respekt når de er uerstattelige til neste sesong." Trusten vil ha noen som skal gjøre "din beste dag i og ut i [fem] måneder. "

Vær noen som du vil bli sittende fast på en øy med

Ha en sans for humor. Denne quirky, morsomme jobbmeldingen er tydelig ment å tiltrekke seg folk som nyter en god latter.

Å være fast på en liten, fjern øy med tre andre mennesker er nødt til å kreve en positiv ånd og oppløftende måte. Vær noen som folk vil ha fast på en øy med, sosialt med god humor og følelsesmessig selvforsynt.

Vær en tøff kake

Hvis du har erfaring med å jobbe i isolerte og fiendtlige steder, nevner du det definitivt. Militært arbeid er et stort pluss, og eksternt feltarbeid eller reise i vanskelige forhold er også gode ting å markere.

Tilliten vil ha noen som kan håndtere motgang med et smil, og vil ikke bli opprørt hvis de glir i pingvinsløsninger. Hvis du har brukt litt tid i fredskorpsene til å jobbe i en ekstern landsby eller måneder som sykler gjennom Sibir, la dem få vite det.

Å snakke om spritkrysset til Bahamas eller gapår som surfer i Australia, vil ikke helt klippe det, men hvis du har møtt motgang i fremmede land, må du ta med det i søknaden din.

Vær sunn og passform

Gode ​​søkere vil være fysisk, mentalt og følelsesmessig egnet, spesielt siden nærmeste lege er tre dager unna. Med tre andre mennesker og 2000 pingviner rundt når skipene ikke er i, vil de ha en som kan være mentalt ressursfull. Uten mye kommunikasjon må personalet være selvstyrt og i stand til å underholde seg selv.

Det høres ut som at jobben er så allsidig at det ikke vil være mye ledig tid tilgjengelig. Men hvis du trenger en kino, fine dining og pedicures å være lykkelig, er dette ikke jobben for deg.

Søk i dag

Søknadene kommer på fredag ​​27. februar, så hvis du vil ha et skudd ved å glide på bergarter mens du er lastet ned med tunge bokser og prøver å ikke klemme en pingvin, send inn søknaden din! Send inn søknad, følgebrev og CV som instrukser som beskrevet i stillingen.

Med all den publisiteten denne kunngjøringen har mottatt, vil konkurransen sannsynligvis være hard. Hvis du ikke er valgt for denne muligheten, men fortsatt lengter etter eksterne penguinbefolket lokaliteter, kan du alltid søke om USAs Antarktis-program. Eller, hvis du er ivrig etter å utforske, sjekk ut disse andre sesongmessige jobbene (selv om disse alternativene for det meste mangler pingviner).

Din sving: Vil du søke på arbeid i Antarktis?

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar