Penger

Vi er takknemlige for disse 6 super enkle måtene å tjene ekstra penger i november

Vi er takknemlige for disse 6 super enkle måtene å tjene ekstra penger i november

Halloween er over, og hver butikk fra Macy til Walgreens endrer allerede innredningen for å kjøre hjem et viktig poeng: Thanksgiving og jul er rett rundt hjørnet, og budsjettet ditt er i ferd med å ta en hit. En stor en.

Faktisk, ifølge Deloittes årlige ferieutgiftsundersøkelse, brukte amerikanere $ 1 billioner i 2016-sesongen, og dette tallet forventes å hoppe med minst 4% i år. Den gjennomsnittlige familien vil bruke $ 1 226 denne sesongen, rapporterte Deloitte.

Hvis bankkontoen din ikke er klar til å skille ut din andel, er november din siste sjanse til å hive inn litt ekstra penger før du blir den verste gavegiveren i familien.

Scrambling å finne ut hvordan du kan tjene litt ekstra denne måneden før de Black Friday og Cyber ​​Monday avtaler? Ikke bekymre deg - vi har noen ideer for deg.

Få Cash Back på Thanksgiving Dinner Ingredients

Enten du har en lang liste over kjøp på din før-Thanksgiving-matbutikk eller du bare plukker opp noen forseglede bokser med tranebærsaus i siste øyeblikk, kan du tjene penger på nesten alt sammen med Ibotta.

Slik fungerer det:

 1. Registrer deg for Ibotta med ditt navn og din e-postadresse.
 1. Før din neste tur til matbutikken, bla gjennom appens tilbakebetalinger. De bytter hver uke, så sjekk hver gang du handler.
 1. Når du tjener minst $ 20 kontant tilbake, kan du be om betaling via PayPal eller Venmo. Og akkurat nå gir Ibotta nye brukere en registreringsbonus på $ 10 for å innløse deres første kvittering - slik at de første $ 20 ikke blir vanskelig å treffe!

Fikk personlig helseforsikring? Få betalt for en forskningsstudie

Hvis du kjøpte privat sykeforsikring i år, kan du kvalifisere for en Joany-undersøkelse som vil betale deg for svarene dine.

Hvis du kan sjekke ut hvert av følgende krav, kan du ta undersøkelsen her:

 • Du kjøpte forsikring gjennom statutvekslingen din, Healthcare.gov, gjennom en megler eller direkte gjennom en helseplan, som Oscar eller Aetna.
 • Du mottar ikke din helseforsikring gjennom en arbeidsgiver.
 • Du er for øyeblikket ikke innskrevet på kortsiktig plan.
 • Du har for øyeblikket denne helseforsikringen aktiv.
 • Du er ikke på Medicaid, Medicare eller VA helseforsikring.
 • Du mottar ikke din helseforsikring gjennom skolen / universitetet ditt.

Du vil bli bedt om å laste opp eller skrive et bilde av ditt forsikringskort for å bekrefte at du er kvalifisert, og må kanskje svare på noen flere spørsmål for å forsikre deg om at forsikringspolicyen din fortsatt er aktiv. Når prosessen er fullført, blir du betalt.

Gjør ditt hjemmearbeide for deg

Enten du hopper et plan for en formell Thanksgiving hos bestemor eller en mer avslappet Friendsgiving med dine høyskolebestander, kan du sette din tomme leilighet på jobb mens du er på ferie hvis du lister den på Airbnb.

Familie besøker deg i år? Å sette opp oppføringen tidlig og leie ut rommet ditt før moren kommer, kan hjelpe deg med å betale for hennes gave.

Hvis du vil gi Airbnb hosting et forsøk, har vi noen tips for å sikre at oppføringen din bringer inn så mye penger som mulig:

 • Gjør ledig plass tilgjengelig under høy etterspørselstider. Tenk: konserter, konvensjoner og sportsbegivenheter i ditt område.
 • Vær en god vert, og sørg for at stedet er fylt med toalettsaker du forventer på et hotell - toalettpapir, såpe og håndklær.
 • Vær personell. Mange reisende vender til Airbnb for personlig berøring de ikke finner på kommersielle eiendommer.

Her er lenken for å registrere deg som en Airbnb-vert.

Hosting lover varierer fra by til by. Vennligst forstå regler og regler som gjelder for din by og notering.

Slå din RV inn i en Cash Cow

Hvis du ikke kan leie ut ditt hjem, kan RVshare, en peer-to-peer rental markedsplass som gjør at du kan leie din RV til andre reisende, hjelpe deg med å bruke RV-sitteplasser i oppkjørselen din for å strekke dine gavegivende budsjett.

Hvor mye du tjener per dag, vil variere avhengig av hvor du befinner deg og hvilken type kjøretøy du har. Du kan til og med få et estimat for hvor mye du kan gjøre med din spesifikke RV før du registrerer deg.

Foran gave-kjøpskurven? Ikke gå glipp av tilbudene

Denne høytiden, forbrukerne forventes å bruke mer shopping online enn i butikker, ifølge Deloitte. Hvis du virkelig er en Penny Hoarder, vil du kanskje gjøre enda mer av shopping online.

Hvis du gjør det, ikke glem å opprette en Paribus-konto.

Paribus er et verktøy som gir deg penger tilbake til dine online kjøp. Det er gratis å registrere deg, og når du gjør det, vil Paribus skanne e-postarkiver for eventuelle kvitteringer. Hvis det oppdager at du har kjøpt noe fra Target - eller en av de mer enn 20 andre forhandlere som er oppført på sin hjemmeside - vil den spore elementets pris og arbeid for å få deg refusjon når som helst, det er en prisnedgang!

Det burde hjelpe deg med å gi deg trygghet hvis du er bekymret for å kjøpe på feil tidspunkt og gå glipp av de beste tilbudene.

Glem Netflix og Chill. Prøv InboxDollars og Cash

Nedetid kan være vanskelig å komme forbi når du kjører fra butikk til butikk, og ser etter den perfekte gave til pappa, men vi har en ide som kan overbevise deg om å handle i din Netflix-tittetid for en annen form for video streaming .

Nå er de fleste videoene du ser på InboxDollars, ikke så underholdende som binge-watching "Stranger Things", men du blir betalt - så hvem bryr seg?

Videoene er sponset av merker som trenger å få dem foran så mange eyeballs som mulig. Hver gang du ser en av annonsene, vil InboxDollars kreditere kontoen din med litt kontanter. Du får en gratis $ 5 bare for å registrere deg.

Gi noen av disse ideene et forsøk, og du kan se din feriefondspike - en måned tidlig.

Desiree Stennett er en stabforfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar