Penger

En Side Job For Neat Freaks: Lag $ 25 en time Cleaning Vacation Rentals

En Side Job For Neat Freaks: Lag $ 25 en time Cleaning Vacation Rentals

Hvis du er som meg, liker du ikke tanken på å rengjøre andres hjem. Men rengjøring ferieutleie - vakre rom vanligvis holdt til en høy standard - er en mer behagelig, enkel og rask måte å tjene penger på noen dager hver uke eller måned.

Jeg oppdaget først denne muligheten når en nabo spurte om hjelpen til rengjøring og holder øye med ferieleie mens han var borte. To morgeners arbeidsverdi og et par dager som står som en nødkontakt, legger en relativt enkel $ 200 i lommen min (og jeg har aldri engang hørt fra gjesten).

Ca. 56% av amerikanske familier som reiste i 2014, valgte privat feriehjem, ifølge en American Express Study. Og huseiere har reagert: Se i nesten hvilken som helst by eller liten by, og du vil finne alternative overnattingssteder som tilbys gjennom nettsteder som Airbnb, VRBO og andre.

Men en av de største huseierne er hvor mye arbeid går inn i rengjøring og forbereder sine rom for gjestene. Det kan være slitsomt å forberede et hjem eller en leilighet mange ganger i uka. Og det er der du, som en pålitelig og grundig støtteperson, kommer inn.

Hvordan å rengjøre ferie utleie

Hvis du ikke er en "detalj person", er dette gig sannsynligvis ikke for deg. Du må være grundig, detaljert og ha et upåklagelig øye for atmosfære.

De av oss som blir giddy tenker på et helt foldet sengetøy eller en fin kjølt flaske vin for å ønske deg velkommen (les: "født vert") vil finne dette arbeidet morsomt og givende. Det er ikke det samme som å rense ditt eget hjem. Det er mer av en blanding mellom concierge og hushjelp.

Men i motsetning til hotellets gjester, som kan forlate et rom i hvilken som helst form de ønsker, kan gjester som booker gjennom et leieområde, bli vurdert offentlig av eieren på nettstedet de pleide å bestille oppholdet. På grunn av denne funksjonen, du kan vanligvis forvente å se en mye renere og mer ordnet plass.

Du må kunne gjøre det grunnleggende godt:

  • Rengjør og rydd hele plassen
  • Løft eller skyv tepper og møbler på plass
  • Vask og brett alle sengetøy, håndklær og tepper
  • Støv, støvsug, mopp, skrubbe og rengjør alle overflater og gulv
  • Rengjør og legg bort retter
  • Ta ut søppel og resirkulering

Detaljene er avgjørende.

  • Gjør hjem spindelvev og støv fri - overalt. Hvis du tenker å rengjøre dørens topper, ledninger og kabler bak TVen eller under bøker på en hylle, er du sannsynligvis en god form for dette arbeidet.
  • Legg til concierge-lignende berører. Fra spesialt foldet toalettpapir til perfekt sengetjeneste og en tankefull velkomstkurv, har gjestene kommet til å forvente disse detaljene i ferieleieinntekter.
  • Ha en streng "No Hair Left Behind" -politikk. Ingen gjest ønsker å se en tidligere gjestes hår i vasken eller karet!

Hvordan komme i gang

I motsetning til oppstartskostnadene og tidsforpliktelsen for rengjøring foreclosures, rengjøring av private ferieboliger krever ingen utgift for å starte annet enn et solid par rengjøringshansker.

Å finne arbeidsmuligheter tar bare litt innsats. Slik sporer du den første klienten din:

1. Forespør om sosiale medier

Mer enn sannsynlig har en av vennene dine eller tilkoblingene utleie eller kjenner noen som gjør det. Vær proaktiv og legg inn din tilgjengelighet og interesse for å tråkke inn som en støtte eller rengjøringsperson for trette huseiere

2. Ikke kontakt Eiere på Airbnb, VRBO eller andre Feriesteder

Selv om det ikke nødvendigvis er ulovlig å kontakte eiere direkte gjennom oppføringsskjemaene, vil jeg sterkt fraråse det. Du kan krenke nettstedets retningslinjer ved å be om tilbud fra tredjepart direkte via plattformen.

I tillegg kan du irritere eiere, som bruker kontaktskjemaene for å motta bestillinger og henvendelser, og ikke bedriftsforespørsler.

3. Bruk Ferienettsteder som søkeverktøy

Forskningslister i ditt område, og gjør en liten sleuthing for å finne kontaktinformasjon for eierne. Hvis en eier har oppført en sosial mediekonto eller direkte e-postadresse, er det OK å kontakte dem direkte på den måten.

Hvis ikke, gjør din undersøkelse. Eiere er i bransjen for å markedsføre sine mellomrom og har ofte en god tilstedeværelse på nettet og sosiale medier, noe som gjør det enkelt å komme i kontakt med dem via Twitter, Facebook, Instagram eller Pinterest.

Tilbyr tjenestene dine

Hold din første melding enkel. La eieren vite at du er interessert i å være en ekstra ressurs for å rengjøre og forberede utleieplassen. Tilbyr referanser og erfaringer - tidligere arbeid i alle bransjer.

Ideelt sett vil du bruke eierens rengjøringsmateriell, og du vil sørge for at de har en vaskemaskin og tørketrommel på stedet. Dette er sidearbeid for rask kontanter, så unngå en konsert hvor du må kjøpe noe eller forlate hjemmet for å gå til en vaskeri.

Hvor mye skal du betale?

For studioer og små leiligheter, start på $ 75 til $ 100 og regner med å ta tre til fire timer. For store mellomrom, som et hus eller en stor leilighet, $ 200 eller mer for en seks til syv-timers dag er rimelig. Hvis du gjør matte, virker dette ut til rundt $ 25 i timen.

Hvis du vil, legg til om nødkontaktstøtte til tjenestene dine - og forhandle merprisen. Hvis du trenger å kjøre over til utleie klokka 4:00 for å hjelpe en utelukket gjest, er tiden din verdt en rimelig pris.

Still opp dette arbeidet i noen dager i måneden for ekstra pensjonskasser eller for å øke din ferie sparekonto, eller hente opp nok kunder til å ha en vanlig, ukentlig konsert. Uansett er rengjøring ferie utleie en realistisk måte å sette litt ekstra penger i lomma mens du arbeider uavhengig i vakre områder.

Tricia Mool er frilansskribent, blogger og tekstforfatter som viste sin favorittprosesseringsteknikk - rengjøring - til rask kontanter. Hun skriver om markedsføring, helse og utdanning for Fortune 500-selskaper, oppstart og små bedrifter. Finn henne på TriciaMool.com og følg henne på Twitter @teejaywrites.

Skrive Inn Din Kommentar